Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kingitus Ameerikasse minevale sõbrannale

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Teema: Kingitus Ameerikasse minevale sõbrannale

Postitas:
Kägu

Üks sõbranna, kellega oleme viimasel ajal hakanud väga hästi läbi saama, läheb aastakse Ameerikasse õppima. Tahaks talle lahkumis puhul mõne kingituse teha, aga pea on tühi.
Pole väga palju ühiseid pilte, mida raamida või köita. Samas tahaks midagi praktilist, mitte tarbetut ninni-nänni.
Samas ega ta igasugust pahna ju ka sinna kaasa vedama ei hakka.

Mõtlesin korraks kruusi, kuhu midagi ilusat graveerida (kindlasti mitte enda pilti).
On kellelgi ideid või mis te ise olete kinkinud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu sõbranna läks ka ameerikasse ja kui te just ülimalt lähedased pole, siis pole mõtet ka talle kaasa anda midagi tassida. Väga ilus mõte muidugi sinu poolt talle midagi kaasa anda, aga usu mind, tal on käed-jalad niigi asju täiesti täis. Hiljem võid talle pakke saata, mingi Eesti nänniga, ta oleks kindlasti väga õnnelik. Parim kingitus mida sa tegelikult teha saad on see, et te jääte suhtlema. Pikk vahemaa teeb tihti oma töö.

+22
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina näiteks mingit asja (kruus, raamitud pilt) kaasa vedama ei hakkaks. Küll aga kuluks ära tahvel lemmikshokolaadi, sest kvaliteetne shokolaad on USAs väga kallis.

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Pane kokku väike komplekt lennukisse, kus on tema lemmiksnäkid, midagi tegevuseks, kas ristsõna või raamat, vastavalt tema huvidele.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pane kokku väike komplekt lennukisse, kus on tema lemmiksnäkid, midagi tegevuseks, kas ristsõna või raamat, vastavalt tema huvidele.

Ma vist viimati lahendasin lennukis ristsõna mingi kümmekond aastat tagasi. Praegu on pikkadel lendudel filmid ja seriaalid, tihtipeale ka (tasuta) wifi.

+2
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tee talle Eestis välja õhtu- või lõunasöök (kui tal veel aega on) ja saada talle hiljem pakk siinse toiduga. Ja siin eespool on juba soovitatud – jääge suhtlema, siis saad talt ka küsida, mida ta USA-s igatseb. Saadetavatest asjadest pakuks välja leib, šokolaad, mingid kommid, maisipulgad, marmelaad, sefiir, maasuitsuliha, eesti hapu-või soolakurk, vürtsikilud jmt (omast kogemusest, aga ma ei tea, mida tema armastab süüa). Piimatooteid kahjuks saata ei saa.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vbl mingi sõnumiga ehe, käevõru vms.. praegu on igasugu kifte pakkujaid.. olla nt

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tee talle Eestis välja õhtu- või lõunasöök (kui tal veel aega on) ja saada talle hiljem pakk siinse toiduga. Ja siin eespool on juba soovitatud – jääge suhtlema, siis saad talt ka küsida, mida ta USA-s igatseb. Saadetavatest asjadest pakuks välja leib, šokolaad, mingid kommid, maisipulgad, marmelaad, sefiir, maasuitsuliha, eesti hapu-või soolakurk, vürtsikilud jmt (omast kogemusest, aga ma ei tea, mida tema armastab süüa). Piimatooteid kahjuks saata ei saa.

Ameerikas elava eestlasena kirjutan sellele mõttele kahel käel alla. Paari kuu pärast pakike eesti toodetega saada on väga mõnus.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, kodumaist toitu.
Mul tuleb juba Ameerikas teisel päeval meeletu kilu ja keedukartuli isu peale.
Ameerika toit on nii kemikaali maitsega ja kuidagi lääge. Kommid ja maiustused on ülirõvedad. Kuskil toidukohtades on ka maitsvamat toitu, kuid see kergitab rahakotti ikka päris korralikult, kuna teenindajad muudkui käivad ja uurivad, kas midagi veel, näksimist, juua? Ja lõpuks on arve nii, et ohhoo. Ja ka tippi ootavad korralikult.
Lõpuks ei viitsigi seal kuskil käia, vaid ronid ikka Burger Kingi või Taco Belli. Seal vähemalt keegi ei käi pinda.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina kingin sellisel puhul kinkekotis kraaploteriide pileteid ühe posu.

0
-1
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kingitus Ameerikasse minevale sõbrannale