Kuidas mina asjast aru saan? Talle ütles treener, et lisab. Siis ütles üks trennikaaslane, et teda ei taheta sinna. Ilmselgelt tegi see ütleja nalja, millest teemaalgataja kohe solvus ja võttis sõnasabast kinni. Treener ütles talle, et tegu on sõbraliku grupiga, järelikult said teised ka aru, et teemaalgataja solvus. Seejärel oma peas tegi otsuse, et ta ei meeldi teistele ja otsustas midagi ütlemata ära minna trennist. Treener siis küsis, et miks lahkud. Sellele ei vastanud mitte midagi. Läkski minema.
TA oli ju nii uus seal ja läks tõenäoliselt kohe ka minema.
Minu arust teemaalgataja reageeris üle, aga kui trenn nagunii ei olnud see, mida soovis, siis proovigu midagi muud. Tagantjärgi ma ei kirjutaks midagi, ehk ainult vabanduse treenerile enda tormaka reageeringu pärast. Sest nii nagu mina kõrvalseisjana seda kirjeldust loen, siis mingit kiusamist ei olnud. Lihtsalt teemaalgataja oli uus ja uusi ikka aasitakse igal pool mõnda aega. Teised sind ju ei tunne, vaadataksegi, mis inimene sa oled ja kui hästi naljast aru saad. Seda tehakse ju igal pool, uues klassis, uues kollektiivis tööl, kus iganes. Mina siit loen välja ainult kommunikatsioonihäire, kus üks pool sai teisest valesti aru ja omavahel ei suheldud neid asju läbi.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 27.12 15:56; 28.12 10:58; 30.12 01:29;