Esileht Pereelu ja suhted Kliitoriorgasm

Näitan 22 postitust - vahemik 1 kuni 22 (kokku 22 )

Teema: Kliitoriorgasm

Postitas:
Kägu

Paneme stopperi tööle. Kui kaua teil läheb aega, et jõuate tippu?

Oleme isegi mehega naljatlemisi aega mõõtnud, aga alla 5min ei mängi välja. Näpuga tuleb kiiremini kui keelega.

Kiiremini tuleb siis kui pole kaua saanud ja ka kiimas…

+2
-15
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Mis jama see veel peaks olema?

+11
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Oleme isegi mehega naljatlemisi aega mõõtnud, aga alla 5min ei mängi välja. Näpuga tuleb kiiremini kui keelega.

Mine kõhuli, võta kaks sõrme pöidlast edasi, kasutada oskad ise, hoia hinge kinni, vahel ahmi õhku juurde ja taas hing kinni kuni saad, tuleb kõvasti alla 5. Katseta mehega, kui soovid.

+3
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitte ainult, kasutada võid ka patja ja kui see ei sobi, mehe reit. Ma ei näe selles teemas midagi jama. Istud mehele lihtsalt sülle, nii et mehe jalg jääb sinu jalge vahele ja hõõrud. Olen ise näinud, kuidas üks naine rannas, olin laps, hõõrus end metalltoru vastu.

+2
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ok, ole sa tänatud teavitamast. Ma poles ilma selle teadmiseta päeva saanud õhtusse viiagi.

P.S 13a oled?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui kihk tuleb, siis Lelo kliitorivibraatoriga saab ka 20 sekundiga.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleme isegi mehega naljatlemisi aega mõõtnud

Oi, meie oleme mehega ikka igasuguseid asju naljatlemisi teinud. Need asjad aga ei kannata trükimusta.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oi, meie oleme mehega ikka igasuguseid asju naljatlemisi teinud.

Ükskord proovisime sellist asja. Tallinna T1 vaateratta peal. Kas suudan mehe kuivaks ratsutada sel ajal kui vaateratas ühe ringi teeb. Ma ei pannud seeliku alla aluspükse ja kui olime vaateratta gondlisse astunud, siis mees ajas püksid rebadele ja istus pingile ning mina tema sülle. Ja sõit algas.

+1
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oi, meie oleme mehega ikka igasuguseid asju naljatlemisi teinud.

Ükskord proovisime sellist asja. Tallinna T1 vaateratta peal. Kas suudan mehe kuivaks ratsutada sel ajal kui vaateratas ühe ringi teeb. Ma ei pannud seeliku alla aluspükse ja kui olime vaateratta gondlisse astunud, siis mees ajas püksid rebadele ja istus pingile ning mina tema sülle. Ja sõit algas.

Vist ei suutnud kui lõpu rääkimata jätsid.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tean inimesi, kes selle ehitasid ja selle projekteerimist. Ise pole seal käinud veel. Kahju, et rikkusid selle ära oma jutuga. Mõtle ka, kuidas reklaami teha ja millele teha ja kuidas teha.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Härra traktor vist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise pole seal käinud veel. Kahju, et rikkusid selle ära oma jutuga.

Mida täpsemalt jutuga ära rikuti?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga võiksite teha 69 võistluse. Kes varem teisel nn “lahti imeb” on võitnud:)

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vist ei suutnud kui lõpu rääkimata jätsid.

Ma mõtlesin selle jutu välja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

5 minutiga jõuab teha kolm ringi.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mine kõhuli, võta kaks sõrme pöidlast edasi, kasutada oskad ise, hoia hinge kinni, vahel ahmi õhku juurde ja taas hing kinni kuni saad, tuleb kõvasti alla 5. Katseta mehega, kui soovid.

Miks just kõhuli?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alla poole minuti, 5 minutiga jõuab 7-8 korda teha.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See surisev vidin väidetavalt pidavat naisele 10 sekundiga orgasmi tegema. Pole ka ime, et naised mehi ei taha, kui vidin öökapis.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks just kõhuli?

Võib ka istudes, aga siis on vaja mingit videot ilmselt. Viimane kommentaar vastab tõele, teed ise, vidinaga, mitu korda järjest ja tõesti ei taha enam kedagi otseselt. Lihtsalt paljud alustasid seksiga varakult ja arvavad, et see on ainus võimalus.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See surisev vidin väidetavalt pidavat naisele 10 sekundiga orgasmi tegema. Pole ka ime, et naised mehi ei taha, kui vidin öökapis.

Mu nees on vähemalt sama osav kui see vidin. Ise ei viitsi ka jamada, kui mees on valmis võimlema.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks just kõhuli?

Võib ka istudes, aga siis on vaja mingit videot ilmselt.

Järjest segasemaks läheb. Miks just kõhuli või istudes ja miks ilma videota ei saa?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks just kõhuli?

Võib ka istudes, aga siis on vaja mingit videot ilmselt.

Järjest segasemaks läheb. Miks just kõhuli või istudes ja miks ilma videota ei saa?

Tean kedagi, kes avastas enda jaoks need nipid üsna noorelt ja sellest kõigest on talle seni piisanud. Hing kinni, mitu korda järjest. Sama segane kui osadel paarilisi vahetada. Võimatu selgitada ja liiga intiimne või labane, sa pead oma elu ise elama ja nipid ise leidma. Sinu jaoks on mees sama osav ja ma ei küsi, miks ja mismoodi teete. Naise keha on naise oma ja naine ise teab, mis töötab.

Eile lugesin, et meestel ei tasu end rahuldada, haare liiga tugev ja mõjub seetõttu seal paiknevatesse närvidele. Meestel raske elu. Hea, kui neil on naine nagu Sina.

0
0
Please wait...

Näitan 22 postitust - vahemik 1 kuni 22 (kokku 22 )

Esileht Pereelu ja suhted Kliitoriorgasm