Esileht Kodunurk Kodus tehtud pitsa

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Teema: Kodus tehtud pitsa

Postitas:

Millised on teie lemmik-katted pitsale. Teen alati ise õhukese pärmitaigna põhja ja sinna peale siis sibulat, sinki, juustu, tomatipastat, paprikat ja ananassi või siis selle nn bolonese kastme hakklihaga. Naistepäeval plaanisime sõbrannadega pitsapidu, tahaks proovida midagi teistsugust. Neid nn klassikalisi pizzeeria katteid ei ole siiani järgi teinud, kuidagi lahjad tunduvad. Mis on teie pere lemmikpitsa katteks?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

tegin just nädalavahetusel pitsat. Taigen klassikaline-oliivõli, jahu, vesi, pärm, sool, katan korraliku marinara kastmega (purustatud tomatid, valge vein, seller, sibul, porgand), mozzarella ja siis valikuliselt- toorsuitsusinki, kirsstomateid, värsket basiilikut, või hoopis erinevate juustudega.

eelistan pigem puhtaid maitseid ja õhukest pitsat, kui ülekuhjatud paksu pirukat. Tomatipasta teeb pitsa minu maitsele liiga hapuks.

Aga lõppkokkuvõttes teeb igaüks ikka nii nagu talle maitseb.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.03 13:45; 05.03 14:32;
To report this post you need to login first.
Postitas:

eile tegin just tuunikalaga ja väga hea sai. Põhjale määrisin tomatipastat, sellele raputasin peale pitsamaitseainet. Siis panin tuunikalakonservi vees (nõrutatult ja suurele plaaditäiele panin 2 konservi), 1 mugulsibula õhukesed viilud, 1 väike ananassikonserv omas mahlas ja kõige peale rohkelt riivjuustu.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]tegin just nädalavahetusel pitsat. Taigen klassikaline-oliivõli, jahu, vesi, pärm, sool, katan korraliku marinara kastmega (purustatud tomatid, valge vein, seller, sibul, porgand), mozzarella ja siis valikuliselt- toorsuitsusinki, kirsstomateid, värsket basiilikut, või hoopis erinevate juustudega.

eelistan pigem puhtaid maitseid ja õhukest pitsat, kui ülekuhjatud paksu pirukat. Tomatipasta teeb pitsa minu maitsele liiga hapuks.

Aga lõppkokkuvõttes teeb igaüks ikka nii nagu talle maitseb.[/tsitaat]

Et tomatipasta pitsat \”hapuks\” ei muudaks, tuleb sellele lisada pisult suhkrut.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Oma tehtud vürtsikas tomatihoidis, juust ja ülejäänud vaatan mis kapis on. Jõhvikad on üllatavad head singiga.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

novot, panengi suhkrut, aga tomatikastmele, mis pikalt hautatud, hiljem püreestatud- nn toore tomatipasta maitse mulle ei istu ja on natuke liiga vänge ka, tapab muu maitse ära.
Väike nipp- juust pannakse alati tomatikastme peale ja siis sellele alles muud komponendid- nii toimib juust liimina ja hoiab kogu kupatuse koos.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.03 13:45; 05.03 14:32;
To report this post you need to login first.
Postitas:

See \”pärispizza\” on ikka üle prahi. Ma ka kartsin, et jääb lahjaks, aga ikka ülihea on. Korralik põhjataigen, isekeedetud tomatikaste ja värske basiilik on kohustuslikud. Siin siis minu lemmikud:
salaami, mozzarella
krevetid, rannakarbid, parmesan, mozzarella
parmesan, riivjuust, sinihallitusjuust, mozzarella

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Põhjaks kasutan õhukesi lehetaina plaate. Kate: tomatikaste, sink, pitsamaitseaine, juust.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

teemaarendus pizzast: löikad 2 suurt sibulat poolröngasteks ja lisad paki hapukoort. Törts soola. Selle paned lehttaigna peale. Siis tükkideks löigatud peekon ja peale raputad köömneid. Väga hea ja meeldib tihti isegi neile, kellele tavaliselt sibul ei maitse. Ahjus 200 kraadi, umbes 45 minutit.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )


Esileht Kodunurk Kodus tehtud pitsa

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.