Esileht Ajaviite- ja muud jutud Koera peksmise stseen Reporteris

Näitan 20 postitust - vahemik 1 kuni 20 (kokku 20 )

Teema: Koera peksmise stseen Reporteris

Postitas:
nätakas

Reporter kordas just väikese koera peksmist näitavat videot uudisloo jooksul vähemalt 10 korda. Oli küll hoiatus, et järgnevad kaadrid on häirivad, aga ei hoiatatud, et seda videot korratakse, korratakse ja korratakse veelkord. Tegu oli räige ja vääris uudises käsitlemist küll, aga kuidas teile tundub, kas sellise vägivalla leierdamine ekraanil nii mitmeid kordi on põhjendatud?

+8
-1
Please wait...

Postitas:
nodzu2007

Jah. Seda ja sarnaseid lugusi tuleb näidata ja näidata ja näidata, et võimalikult paljud õnnetud loomad saaks päästetud värdjatest sadistide käest.

+15
-6
Please wait...

Postitas:
grüüne

tuleb näidata ja näidata ja näidata

No ei tule seda niimoodi näidata ühe lühikese uudisloo jooksul.

See oli juba ühe korra vaatamise peale päris ilge.

Sul on küll õigus, et niisugustest asjadest tuleb rääkida ja väga hea, et seal politsei nii suurte jõududega ka kohale läks, aga ühe lühikese uudisloo juures ei pea sama klippi niimoodi kordama, ka ei ole vaja ajalehes panna mingist võikast teost tervet galeriid pilte iga võimaliku nurga alt. Normintellektiga inimene saab ka ühe videolõigu või ühe pildi järgi aru, et toime on pandud võigas ja jälestusväärne tegu, seda ei pea veel mitmeid kordi “üle imetlema”.

Aga konkreetse uudise puhul mulle jäi täiesti arusaamatuks, mis veider punt inimesi selle koera ümber kemples siis (omanikud ja väidetavad omanikud). See, et mingi naine seal kiljuma pistis, oli ju täielik absurd. Viiakse peksukoer ära, siis hakkab see naine kere peale saama?

+15
-1
Please wait...

Postitas:
tavakasutaja

Ma ei saanudki aru, mis seal siis tegelikult toimus?

+1
0
Please wait...

Postitas:
ninja

Jah. Seda ja sarnaseid lugusi tuleb näidata ja näidata ja näidata, et võimalikult paljud õnnetud loomad saaks päästetud värdjatest sadistide käest.

et sa siis peksad vähem koeri, kui seda klippi korduvalt näed?

+8
-1
Please wait...

Postitas:
grüüne

Ma ei saanudki aru, mis seal siis tegelikult toimus?

Toimus see, et mingi hull mees hakkas väga jõhkralt pisikest jack russell terjerit peksma ja loopima. No ikka räigelt. Kortermaja trepikojas. Seda nägi pealt juhuslik mööduja ja filmis seda ja andis loomakaitsjatele teada. Nemas tulid kohale ja kuna mees ei tahtnud looma loovutada, siis kutsuti politsei. Kuna aga need loomaomanikud seal korteris veel õige segast juttu ajasid, samal ajal kui video jõhkrast peksmisest oli olemas, siis kutsusid politseinikud omakorda veel politseinikke appi, et lõpuks koer vägivallatsejate kest kätte saada. Mitu tundi kestis see jama seal.

Koer saadi lõpuks kätte ja viidi veterinaari juurde uurimisele. Öeldi, et nende inimeste kätte enam tagasi ei anta. Aga enne peab muidugi olema uurimine. Video ei jäta siiski mingit kahtlust selles, kes peksis ja kui hullusti peksis.

+12
0
Please wait...

Postitas:
nodzu2007

Ei. Sa märkad neid olukordi, annad nendest teada, annad teada ka ka sellest, kui selisesse perre uus loom ilmub. Sekkud.

+8
-3
Please wait...

Postitas:
nätakas

Ei. Sa märkad neid olukordi, annad nendest teada, annad teada ka ka sellest, kui selisesse perre uus loom ilmub. Sekkud.

Ma saaks aru, kui sama klipp tuleks erinevates uudistes, erinevatel päevadel. Aga seda käiati samas saates järjest kordi ja kordi. Mis koeraga juhtus, oli selge juba peale ühte korda klipi näitamist, sellisel hulgal kordamisel ei olnud minu meelest mitte mingit põhjendust. See oli lihtsalt minuteid ja minuteid kestev väikese looma vastane vägivald ekraanil, uudisväärtus olil klipil ammendatud juba esimese näitamisega. Mulle oli see tõeliselt häiriv, ma ei suuda mõista, miks see vajalik oli.

+11
-3
Please wait...

Postitas:
Kateriine

Kuule, nätakas, kas sul ei olnud telekapulti käepärast, et kanalit vahetada? Aga vajalik on selle pärast, et kaduvväike osa loomade väärkohtlemisi jõuab avalikkuse ette. Ja sellist töllmokka, kes koera peksis, ongi vaja sada korda ekraanil näidata. Jääb ehk inimestele meelde ja suhtutakse temasse vastavalt. Seadused on meil nkn hambutud ja ainus mis sellisele väärakale mõjub, on avalik hukkamõist. Kahju ainult, et tänu papale saab hukkamõistu osaliseks ilmselgelt ka tema poeg. Ja lapsed on julmad, oi kui julmad.

+5
-7
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
grüüne

Ja sellist töllmokka, kes koera peksis, ongi vaja sada korda ekraanil näidata.

Ei ole vaja teda näidata sada korda vaest koera peksmas, sada korda. Peksjat inimest võib tõesti näidata, et see töllmokk on vägivaldne väetite suhtes (no tõesti, peksta pisikest koerakest on ikka tase omaette), aga ei pea näitama sada korda tema “kangelastegu”. Ühe uudisklipi sees piisab täiesti ühest korrast, ilma ketramata.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
Rosiine28

Ma õudusega mõtlen, mis see hull venelane lapsele teeb. Tema nägi ju pealt ja läks vanematele ütlema.

+1
0
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Ma õudusega mõtlen, mis see hull venelane lapsele teeb. Tema nägi ju pealt ja läks vanematele ütlema.

Milline laps?

Faktides tuleb olla täpne. Keegi ei filminud, vaid tegemist oli turvakaamera jäädvustusega.

0
-5
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Ei ole vaja teda näidata sada korda vaest koera peksmas, sada korda. Peksjat inimest võib tõesti näidata, et see töllmokk on vägivaldne väetite suhtes (no tõesti, peksta pisikest koerakest on ikka tase omaette), aga ei pea näitama sada korda tema “kangelastegu”. Ühe uudisklipi sees piisab täiesti ühest korrast, ilma ketramata.

Vene kultuuriruumis on nõrgemate peksmine vägitegu. On meilgi siin erakondi, kes soovivad kehtestada Venemaaga sarnast režiimi.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
nodzu2007

Milline laps?

Faktides tuleb olla täpne. Keegi ei filminud, vaid tegemist oli turvakaamera jäädvustusega.

See laps, kes juhtunut pealt nägi, sellest oma vanematele rääkis ja selle tulemusena otsiti välja turvakaamera salvestis

+7
0
Please wait...

Postitas:
Amatöör

Venelaste arvates tuleks karistada seda meest, kes julges Narvas Ukraina lippu lehvitada, temale kallale läinutest karistamine on aga lubamatu. St et peksjaid karistada ei tohi. Lisaks on Venemaal võõra löömine kuritegu, aga oma naise löömine vaid väärtegu.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
mudakonn

See laps, kes juhtunut pealt nägi, sellest oma vanematele rääkis ja selle tulemusena otsiti välja turvakaamera salvestis

Täpselt, mitte laps ega pealtnägija ei filminud.

Minu arvates oleks tulnud sellel tüübil, kes seal vastu hakkas, käed selja taha väänata ja 15 päevaks arestikambrisse paigutada. 10 politseinikku on kohal ja ei saa tiblast jagu. Lisaks tuleks selliselt umbkeelselt värdilt elamisluba ära võtta ja saata piiri taha. Tundus, et väärakas elab veel uues kortermajas ka. Loodetavasti mitte linnale kuuluvas korteris.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Wanda

Ma õnneks ei näinud seda saadet, aga olen aru saanud, et Reporteris vist ongi nii, et kui hapukurgihooaeg saabub, siis ei ole enam eriti uudiseid ja teemasid, millega saadet täita. Aga, kuidagi tuleb tunniajane saade välja venitada. Siis korrutataksegi läbi saate ühtesid ja samu lõike. On ka juhtunud nii, et see lõik, mida reklaamitakse, konkreetsesse saatesse ei jõuagi. Ja siis saab järgmise päeva saates veel korrutada, ja lõpuks ehk ka kogu loo ära näidata.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Must-tulp

Tulebki näidata. Kas või 100 korda, et kõigile jõuaks kohale – vägivald, ka loomavastane vägivald on räige vägivald. Kiitus lapsele ja kiitus ka lapse vanematele. Ei jäänud toime pandud kurideo suhtes ükskõikseks. Kiitus ka ametnikele, politseile, et reageerisid. Tõenäoliselt on see koerake ka varem saanud peksa.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Ei taha üldistada, aga kuna tunnen palju samast rahvusest inimesi, siis nende hulgas ongi kombeks koeri ja kasse karistada, löömine on kahjuks tavaline. Tundsin aastaid töö kaudu ühte naist kes tundus inimesene üsna normaalne ja sõbralik, kuni teemaks tulid koerad ja siis rääkis kuidas ta oma koera aeg-ajalt lööb, et koer saaks aru kus on tema koht. Niisama igaks juhuks lõi, et hierarhia oleks paigas. Võigas oli seda kuulda, veel rohkem oli seda äärmiselt räige seda ette kujutada ja teada, et see julmus oli regulaarne. Ei pea vist lisama, et selline inimene sai minu poolt täielikult tühistatud.

+8
0
Please wait...

Postitas:
nätakas

Tulebki näidata. Kas või 100 korda, et kõigile jõuaks kohale – vägivald, ka loomavastane vägivald on räige vägivald. Kiitus lapsele ja kiitus ka lapse vanematele. Ei jäänud toime pandud kurideo suhtes ükskõikseks. Kiitus ka ametnikele, politseile, et reageerisid. Tõenäoliselt on see koerake ka varem saanud peksa.

Keegi ei vaidle ju vastu, et tuleb näidata. Aga miks 100 korda järjest (pane tähele, et samas saates)? Minu pähe tekkis küsimus, kas keegi naudib selle loomakese peksmise näitamist? Jah, mul on telekapult, aga ma ei arva, et peaks teleka ees istuma pult peos hirmul olles, et ühe saate tootja jääbki kordama vägivaldset klippi. Igatahes minu jaoks oli üle võlli.

+8
0
Please wait...

Näitan 20 postitust - vahemik 1 kuni 20 (kokku 20 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Koera peksmise stseen Reporteris