Kuidas teete sõrnikuid, just nimelt kohupiimakotlette, mitte mingeid pannkooke. Sellised paksud, kuid kohevad kotletid, mida hapukoorega süüakse. Mul laguneb kogu see kupatus ära ja näevadki pigem pannkookide moodi välja.
2 pk kohupiima (mitte rasvatut) 2 muna, paar spl hapukoort, 1 spl suhkrut segada. lisa nii palju jahu, et saaks pätsid vormida (2 spl umbes, söltub, kui kuiv kohupiim oli). pätsid veereta jahus ja vormi kotletid. prae madalal kuumusel.
Minu meelest kui jahuga mitte liialdada, st tõesti paar spl 500g-le kohupiimale mitte a la klaas-poolteist, siis saab kohupiimamaitselised tooted. Kui panna südamega jahu, siis ongi tavaline pannkook kindlustatud. Mannaga ma pole proovinud, aga kogused võiks u samad olla.