Esileht Kodunurk kohvikoor-vahukoor?

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: kohvikoor-vahukoor?

Postitas:

kas kohvikoort saab samamoodi vahtu nagu vahukoore??

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Põhimõtteliselt on võimalik ka rasvatu piim vahtu ajada, aga ta peab olema väga külm. Nii et usun, et kohvikoorega õnnestub see samuti, kui koort enne pisut sügavkülmas hoida.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

sellist püsivat vahukoort sellest küll ei saa, nagu 35%-lisest koorest. Vahtu aetud piim langeb ka kiiresti tavaliseks piimaks tagasi.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]kas kohvikoort saab samamoodi vahtu nagu vahukoore??[/tsitaat]

Ei saa. Kui küsimus on selles, et tahad toidule võimalikult väikest rasvaprotsenti, siis osta Flora Vanillat, peaks olema 12% vist rasvasisaldus. Ise ostnud ei ole, müügil olen näinud Maksimarketis. Võid vahukoore (osaliselt) asendada ricottakreemiga. Sihuke sinise-valgega kilepakendis toru, vist karikakar on peal. \”Kohupiimakreem\” on peale trükitud ja kusagil teisel küljel imepisikeses kirjas leiad \”ricotta\” ka. On sihuke kreemjas ja maitsetu asi, lisa suhkrut ja sega vahustatud vahukoorega. Rasvaprotsent on sellel ricottakreemil midagi 6 või 8. Selle ricottaseguga torti kaunistama ma küll ei hakkaks (enne peaks proovima, kas laiali ei vaju), aga mingi hapuka magustoidu peale vast kõlbaks kasutada.

Aga kui küsimus on selles, et on olemas kohvikoor, aga tahaks vahustatud koort, siis tuleb poodi minna või mõni teine (magus)toit välja mõelda.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )


Esileht Kodunurk kohvikoor-vahukoor?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.