[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]kas kohvikoort saab samamoodi vahtu nagu vahukoore??[/tsitaat]
Ei saa. Kui küsimus on selles, et tahad toidule võimalikult väikest rasvaprotsenti, siis osta Flora Vanillat, peaks olema 12% vist rasvasisaldus. Ise ostnud ei ole, müügil olen näinud Maksimarketis. Võid vahukoore (osaliselt) asendada ricottakreemiga. Sihuke sinise-valgega kilepakendis toru, vist karikakar on peal. \”Kohupiimakreem\” on peale trükitud ja kusagil teisel küljel imepisikeses kirjas leiad \”ricotta\” ka. On sihuke kreemjas ja maitsetu asi, lisa suhkrut ja sega vahustatud vahukoorega. Rasvaprotsent on sellel ricottakreemil midagi 6 või 8. Selle ricottaseguga torti kaunistama ma küll ei hakkaks (enne peaks proovima, kas laiali ei vaju), aga mingi hapuka magustoidu peale vast kõlbaks kasutada.
Aga kui küsimus on selles, et on olemas kohvikoor, aga tahaks vahustatud koort, siis tuleb poodi minna või mõni teine (magus)toit välja mõelda.