Neid kohatuid kommentaare on kindlasti hulgim olnud. Mu oma õde suudab neid iga kord, kui kohtume, produtseerida. Võimalik, et seetõttu ka suht paks nahk ja lühike mälu sel teemal.
Rõve on olnud lapsepõlves kindlasti mingi pervo vanamehe mögin teemal, kas v..ukarvad juba kasvavad. Seda siis 8aastase lapse käest küsida bussipeatuses. Ära joosta ka ei saanud, sest kohe pidi maaliini buss tulema. Siitki lugedes tundub, et nõukaajal oli neid pervosid ikka omajagu palju. Aga me ei rääkinud sellest kellelegi. Mina küll ei rääkinud.
Kohatu oli ühe lühiajasuhte partneri kommentaar peale voodit, et kuidas ma ainult ühe orgasmi sain, kui tema eelnevad partnerid mitu. Too noormees oli mul teine seksuaalpartner, aga isegi mina teadsin, et see jutt on jama. Esiteks polnud tal väga suur varustus, pigem väheldane, võrreldes minu esimese noormehega, kel oli tubli Eesti keskmine, nagu tänase kogemuse najal võin kinnitada, et kuidas küll väikemõõduline nüüd teistele daamidele ikka nii osav multiorgasme suudab pakkuda. Et pigem on talle valetatud. Naised, eriti väga noored naised võivad meeldimise nimel vägagi teeselda. Mina muidugi need mõtted jätsin viisakusest enda teada. Nii varustuse suuruse kui ka selle kohta, et pigem on ta luuludes. Aga hinge see miskipärast jäi. Aastakümneteks.
Naised on palju mu kehakaalu kommenteerinud, olen pikk ja peenike, mehed ei kunagi, kuigi mul puuduvad pea igasugused kurvid. Aga see on läinud ühest kõrvast sisse ja teisest välja.