Esileht Hobinurk Kõige parem kaaslane

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 68 )

Teema: Kõige parem kaaslane

Postitas:
Kägu

Nüüd kolmapäevast hakkab näitama TV3-es. Kavatsete vaadata? Mis mulje seni puhtalt reklaami põhjal on jäänud?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen Go3-st mitu osa vaadanud. Päris lahedad ülesanded ja mõnus muhe vaatamine.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kavatsen vaadata, sest ühte osalejat tean. Kui kunagi aastaste eest lasteaeda tööle läksin, siis oli mu esimeses rühmas…oli sihuke pisike nunnu. Praegu paistab ka täitsa nunnu olevat ja tahan talle kaasa elada.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin. hea rõõmsameelne saade.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks neil seal nii palju alkot on??

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

filmijad peavad ju midagi jooma

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust on see üle pika aja üks normaalne reality. Nad ei joo nagu loomad, ega tõmba ringi. Väga kokkuhoidvad ja ei draamatse – tunduvad väga toredad noored.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rannamaja ja tolle Viimsi spas filmitud realityte kõrval on see tõeline värskendus. Väga normaalne kamp kokku sattunud.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust on see üle pika aja üks normaalne reality. Nad ei joo nagu loomad, ega tõmba ringi. Väga kokkuhoidvad ja ei draamatse – tunduvad väga toredad noored.

Oota nats ja siis näed amelemist ka.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oota nats ja siis näed amelemist ka.

No ma olen juba kuus osa vaadanud ja siiani pole seda toimunud. Isegi kui mingid noored seal teineteist leiavad, siis see mind ei häiriks. Nad on lihtsalt teistsugused – ei ole sellised odavad.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas ma olen ainus, kellele tundub, et teema on loonud ja püüab seda igati edasi kiita kellegi osaleja emme?

Tõesti ei soovi midagi halba öelda, kuid see, mida mina olen vilksamisi reklaamidest näinud, ei ole kuigihea ja  siivas.

+5
-12
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kas ma olen ainus, kellele tundub, et teema on loonud ja püüab seda igati edasi kiita kellegi osaleja emme?

Tõesti ei soovi midagi halba öelda, kuid see, mida mina olen vilksamisi reklaamidest näinud, ei ole kuigihea ja siivas.

Ee, mina ei ole kellegi emme, aga minule see meeldib. Sina oled ainult reklaami näinud, seega sa ei saa eriti arvamust avaldada.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõesti ei soovi midagi halba öelda, kuid see, mida mina olen vilksamisi reklaamidest näinud, ei ole kuigihea ja siivas.

Ee, mina ei ole kellegi emme, aga minule see meeldib. Sina oled ainult reklaami näinud, seega sa ei saa eriti arvamust avaldada.

Samamoodi ju tarbivad alkoholi ja ronivad kaamerate ees voodisse, nagu teistes realitides. Mis seal siis nii palju paremat on kui Rannamajas ja muudes sellistes saadetes?

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samamoodi ju tarbivad alkoholi ja ronivad kaamerate ees voodisse, nagu teistes realitides. Mis seal siis nii palju paremat on kui Rannamajas ja muudes sellistes saadetes?

Millises osas?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millises osas?

Ma ei tea, millises osas. Ma väga pingsalt ei ole jälginud seda saadet. Küll aga on saate reklaamidest läbi käinud lõik, kus üks neiu ronib poisi voodisse. Samuti on kuskilt läbi vilksanud see, et noortel on sööki ja jooki (sh alkoholi) vabalt käes.

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millises osas?

Ma ei tea, millises osas. Ma väga pingsalt ei ole jälginud seda saadet. Küll aga on saate reklaamidest läbi käinud lõik, kus üks neiu ronib poisi voodisse. Samuti on kuskilt läbi vilksanud see, et noortel on sööki ja jooki (sh alkoholi) vabalt käes.

Seega sa pole midagi otselt näinud – ainult neid reklaame. Seega lamp vestlus.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millises osas?

Sellest saime juba aru, et kellegi emme pushib siin teemat.

+1
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millises osas?

Sellest saime juba aru, et kellegi emme pushib siin teemat.

Jah, ma olen üks emmedest. Minu meelsest on ebaõiglane neid panna rannamajaga samale pulgale. Reklaami on pandud väga veidrad lõigud – ka minule tundus nii. Aga kuna ma olen näinud kuute osa, siis on hoopis teine teema. Kuus-seitse hilisteismelist on pandud kokku, kellel on sotsiaalsed probleemid, aga nad õpivad hakkama saamist. Mis on tore. Rannamaja ja poissmehega neid võrrelda ei saa.

Eriti veider on inimene, kes pole ühtegi osa näinud, aga kindlalt teab, et joovad ja amelevad.

+13
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina vaatasin seda ka go3-st, aga minu arust on see nii igav, et ma ei viitsi seda vaatada.
Mis puutub reklaami, siis ma olin väga hästi meelestatud ja arvasin, et ohoh – siit tuleb contenti. Aga kahjuks mitte midagi.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust ka väga tore saade. Seal pole sellist lällamist nagu neis eelmistes saadetes. Alkohol ei võrdu mingi läbuga. Joovad väga mõistlikult, keegi ei ole purjus. Mingit amelemist ka ei ole, ühtedel tekkis suhe seal, aga on armsad ja normaalsed.

Ei ole kellegi emme sealt,sugulane ka mitte. Tegelt ei tea ühtegi osalejat isiklikult.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina vaatasin seda ka go3-st, aga minu arust on see nii igav, et ma ei viitsi seda vaatada.

Mis puutub reklaami, siis ma olin väga hästi meelestatud ja arvasin, et ohoh – siit tuleb contenti. Aga kahjuks mitte midagi.

Esimeses osas pettusin küll täiega. Sisu null, midagi ei toimunud. Piinlike lausete välja mõtlemine ja ettelugemine. Armsad noored jah, aga neid tund aega telekast vahtida polnud eriti huvitav.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Emad on kindlasti rahul noorte siivsa käitumisega. Mingit telehitti sellest paraku ei tule

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuigi ma ei pea õigeks kommenteerida inimeste välimust, siis siinkohal teen erandi. See on lausa uskumatu, millised nood noored neiud välja näevad. Kõik on ülekaalulised ja paar tükki lausa rasvunud. Lausa kohutav, et sellises vanuses ennast nii käest ära lastakse. Tõttöelda on mõni kaader seetõttu lausa ebaesteetiline. See peaks olema kõige ägedam ja ilusam vanus, kus ollakse liikuvad ja aktiivsed ning tehakse toredaid asju, aga …

Vaevalt, et need tervisehädadki end kaua oodata lasevad, kui kehakaalu osas midagi ette ei võeta.

+9
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuigi ma ei pea õigeks kommenteerida inimeste välimust, siis siinkohal teen erandi. See on lausa uskumatu, millised nood noored neiud välja näevad. Kõik on ülekaalulised ja paar tükki lausa rasvunud. Lausa kohutav, et sellises vanuses ennast nii käest ära lastakse. Tõttöelda on mõni kaader seetõttu lausa ebaesteetiline. See peaks olema kõige ägedam ja ilusam vanus, kus ollakse liikuvad ja aktiivsed ning tehakse toredaid asju, aga …

Vaevalt, et need tervisehädadki end kaua oodata lasevad, kui kehakaalu osas midagi ette ei võeta.

Jah, sellega ma olen nõus – kaaluga on neil kõigil üsna korralik probleem.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ärge muretsega, tuleb uus saade TV3-el “Tüdrukute õhtu”. Tundub, et samma auku selle poissmeeste saatega.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ärge muretsega, tuleb uus saade TV3-el “Tüdrukute õhtu”. Tundub, et samma auku selle poissmeeste saatega.

Tegelt? Oo kui põnev. 😀 Mulle meeldib selline kräpp. See poissmeeste saade oli kohutav.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka imestasin – nägin reklaami ja arvasin, et tegemist on uue kaalusaatega.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei saa aru, miks seda saadet TV3 kodukalt näha ei saa …

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tunnen sealt paari inimest ja vaatan ka seda. Ütlen ausalt, et mulle väga meeldib. Esiteks, saate idee on väga originaalne ja erineb küllaltki palju teistest Eesti seriaalidest; teiseks, pole seda kohutavalt piinlik vaadata (selle poissmeeste saate panin esimese viieteistkümne minuti jooksul kinni, sest endal hakkas nii häbi) ja kolmandaks on kõik inimesed seal täiesti siirad ja nii palju, kui neid kedagi tunnen, ka sellised nagu nad päriselus on. Vahva on vaadata, kuidas kõik üksteist aitavad ja kuulavad. Kuues osa mulle isiklikult ei meeldinud, aga see selleks. Midagi kogemata kellelelgi spoilida ei taha.

Saateosaliste kaalu suhtes mul mingeid etteheiteid teha pole. Kõik ju teadvustavad seal endale, et nad ei ole teab mis peenikesed mimmud. Blond burksimeister oli kunagi näiteks veel suurem ja on hetkel head mitukümmend kilo alla võtnud. Pigem on mul hea meel, et saatesse on võetud teistsuguse välimusega inimesi (mulle näiteks meeldib, et seal on vastukaaluks teistele saadetele, ainult üks tüdruk, kes ennast pidevalt nagu peoleminekuks mukib), kellel on ka ilus iseloom. Suuremad inimesed ei kuulu ainult kaalulangetussaadetesse. Otsitigi sinna ju ebakindlaid inimesi ja kindlasti kaasnevad suurema kaalunumbriga (nagu ka liiga väikse kaalunumbriga) teatud ebakindlused, mistõttu neid ongi seal ka rohkem kui näiteks selles kurikuulsas poissmeeste saates.

+13
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alkoholi näitamine peaks ju olema keelatud seadusega. Sellised saated, kus alkoholi tarbitakse tuleb silmapilkselt keelata. Eriti kui seda vaatavad alaealised. Kindlasti on vanusepiirang sellel saatel peal ja noored ei saa seda näha. Mis tähendab, et ei joo nagu loomad. Üldse ei tohi joomist näidata, mitte grammi ka. Või siis tuleb tagada, et seda ei näe noored inimesed. Kes tuleb üldse saate peale, kus alkoholi näidatakse ? Julm suhtumine noortesse inimestesse. Eriti julm on see, et näidatakse positiivseid omadusi väga halbade omadustega koos. Sellised saated tuleb ärakeelata. Kohe.

+1
-10
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 68 )

Esileht Hobinurk Kõige parem kaaslane