Teema: Kõige parem kaaslane
Mul targematele peldiku puhastamise kohta küsimus.
Kas välikäimlatel seina taga pole ülesse tõstetavat katet et lampkadti puhastada? Et käibki augu kaudu?
Ma nagu mäletan, et maal oli kemmergu seina taga laudadega kaetud kaas.
Tavaliselt ikka on, ju nad ei tulnud sellise asja pealegi.
Mul targematele peldiku puhastamise kohta küsimus.
Kas välikäimlatel seina taga pole ülesse tõstetavat katet et lampkadti puhastada? Et käibki augu kaudu?
Ma nagu mäletan, et maal oli kemmergu seina taga laudadega kaetud kaas.
Tavaliselt ikka on, ju nad ei tulnud sellise asja pealegi.
Ma olen kasvanud kuivkäimlatega majades, aga need olid majas sees. Neile pääses muidugi välisseina tagant ligi. Aga maal olid ka õues välikempsud, neid ei tühjendatudki. Kui auk sai täis, kaevati uus auk ja putka veeti uue augu kohale, vanale lükati muld peale. Neile polnud mingit võimalust väljastpoolt läheneda.
oi, kui naljakas see kokkuvõttes oli, 1.ülesanne potsupeldiku puhastus, üllatuseks veel loomad, naera puruks, uus reaalsus mõnele
Ju said keldrist välja saate ajaks.
mis keldrist
mingi kaadri ajal tuli ette film Mehed ei nuta, aga minu peas hakkas kerima film kaasaegses kontekstis
Vähemalt see aasta pole alksi pudeleid avalikult eetris.
Taimeri vajalikkus munakeetmisel on ikkagi aasta kild;) Kuskil tulevastes osades, reklaamis.
Ei tea kuhu edasi.. või pigem tagasi.
Seega sa pole midagi otselt näinud – ainult neid reklaame. Seega lamp vestlus.
Niiet seda, mida reklaamis näidati, kunagi ei tule, et tüdruk kellegi voodisse roniks? 🙂 Mis sa oled produtsent või turundaja või kellegi emme tõesti, et vot see on kindlasti kõrgem klass kui Rannamaja seltskond? 🙂
Seega sa pole midagi otselt näinud – ainult neid reklaame. Seega lamp vestlus.
Niiet seda, mida reklaamis näidati, kunagi ei tule, et tüdruk kellegi voodisse roniks? 🙂 Mis sa oled produtsent või turundaja või kellegi emme tõesti, et vot see on kindlasti kõrgem klass kui Rannamaja seltskond? 🙂
Tüdrukud ei roni aga poisid poistega?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.