Jagaks siia kõige hullemaid juhtumeid või probleeme kärgperenduses, millega te ei osanud enne suhtesse astumist üldse arvestada. Mul on kärgperenduse suhe lagunenud ja vahest mõtlen halbade olukordade peale, mida ei osanud siis lahendada ja peretûli vältimiseks käitusin tagantjärgi tarkusena valesti 🙁
Näiteks peale beebi sündi olin kodus ja elades kugel linnast käis mees poes koju tulles. Kui suurem laps vahest midagi poest soovis, siis ei saanud ma neid soove kunagi täita- sest selleks pidin seda mehelt paluma, kes siis oli sellise vastiku olekuga, et ma eelistasin mitte seda teha 🙁 Oleksin pidanud sellest üle olema, sest minu tunne, et mehe raha ja tema ei pea ostma minu lapsele meeldivat vorsti vms, oli nii vale!
Teine näide- vanemahüvitis läks mehele, sest tema sai rohkem ja ta sai tööl käimist jätkata. Nii vale otsus. ma ei näinud sellest rahast sentigi, kôik oli tema otsustada ja lasteriideidki ei saanud ma selle raha eest osta, mu elu närusemad päevad- olgu, kôik oli makstud, aga mul ei olnud kunagi raha, et endale vôi lastele midagi osta. Temalt taha küsimine oli ka kuidagi vôimatu, ta ainult rààkis, et raha pole… Oleks ma saanud kasvôi enda väikest vanemapalka, oleks kôik ok olnud!
Kolmas näide- Lasin mehel ennast veenda, kui valesti ma olen enda suuremat last kasvatanud… Siiani nutan enda lolli armumist. Ei mingit hellust poisslapsele, see rikub ta 🙁 Palun usaldage iseennast ja ärge laske uuel mehel enda ja oma lapse vahelist suhet ära lõhkuda, sest tema on lihtsalt armukade.
Peale kokku kolimist ei kannatanud mees enam üldse, et enda lapsega mängisin, aega veetsin, ainult temaga pidin aega veetma ja ideaalne naine kodus olema! Ma oleks pidanud kohe ära kolima, sest see oleks pidanud piisav ohumärk olema, aga arvasin, et kuidas ja kuhu ma siis niimoodi kolin, küll kôik paika loksub, enne oli ju nii hästi ja lapse solgutami e ei ole hea.. Appike, kohe kui kokku kolides selgub, et kôik eelnev oli vale, siis nii ongi ja tuleb häbist üle olla ja tuult tômmata! Laps oleks selle üle elanud, aga järgneva elu eksimusi ravime kindlasti terve elu…
Kas teil on ka selliseid tagantjärgi tarkusi?