Mingi M.sc. (milles?) lükkab enda arvates ümber PhD (viroloogi) nägemuse (olles eelnevalt konsulteerinud, khm khm, pediaatriga) 😀
See pediaater rääkis talle küll muidugi veidi teise mehhanismiga vaktsiinidest, khm khm 😀
Kumma seisukohad mulle tõepärasemad tunduvad? Arva ise.
Nii et sa lähtud inimestest, sellest, kellel on kõlavamad tiitlid ette näidata, mitte ei püüa süveneda sellesse, mida nad väidavad? Kui inimene on sinu jaoks piisavalt autoriteetne, siis usud kahtlusteta kõike, mida ta väidab?
Nojah, eks saab ka nii… Päris kindlasti on niimoodi elu lihtsam: ei pea oma pead kahtlustega vaevama.
(Ääremärkus: see, khm-khm, pediaater on viroloogia, vaktsiinide ja immunoloogia spetsialist ja üks rotaviirusevaktsiini väljatöötajaid ning J. Jarry on biokeemik ning molekulaarbioloog ühes Kanada tunnustatuimas ülikoolis. Kui tiitlitega vehkimine on ilmtingimata vajalik.)
Ja mida sa just tõestasid selle artikliga? Ikka sedasama, et kõrgemal tasemel on neid va skeptikuid rohkem ja rõõmuga kaasa jookseb keskmine ja vähemteadlik seltskond.
Tuletan lihtsalt meelde, millest see teema on.
Ma ei tahtnud midagi tõestada, tahtsin anda asjale ka teise vaatenurga. Võimalikke lugejaid võib-olla pisut mõtlema panna. Ent mulle tundub, et tõestasin just seda, et pane aga paar kõlavat tiitlit ritta ja inimesed on valmis uskuma kõike, mida iganes too tiitlitega tegelane väidab. Vastuväiteid ei tasu korralikult lugedagi, sest kohe alguses on öeldud, et kõigest magister ja konsulteeris mingisuguse lastearstiga.
Aga, jah, algsest teemast välja. Vabandust! Rohkem siin teemas sõna ei võta.