Soovitan olla tähelepanelik. Ilmselt on asi sinu ülekeevates emotsioonides ja hormoonides, aga alati ei ole nii.. Minu seni pere hoidnud mees, kes hobide ja tegemiste tõttu palju kodus aega ei veetnud (npüd ütleb, et selleks, et minust eemale saada), leidis omale naise, kes talle pilgu peale pani (ise tunnistas), kuulas abieluprobleeme ja roosad prillid ette pani, mujal ju rohi rohelisem ja.. Eks ma ise paljuski ise süüdi neis abieluprobleemides, nagu ka abikaasa, aga nüüd mees siis lasi kuu tagasi 1.5-kuuse tita (meie kolmas laps) juurest jalga, ajal, kui mu ema oli suremas ja mul oli kohutavalt raske aeg. Viimane kuu on olnud täiesti kohutav, nädal tagasi lahkus mu ema jäädavalt… Abikaasa kolib nüüd hoopis teise linna, nad nüüd juba armastavad üksteist (hahaha, mida see mees armastusest ka teab!!) ja on elukaaslased jne. Olen jah ilmselt väga kibestunud praegu,aga minu abikaasal viskas mu enese mitte kontrollida suutmine üle, leidis teise ja oligi aidaa. Aga lahkuminekuks pidi ikka uus voodisoojendaja võtta olema 😀 Usalda, aga kontrolli, ja omale otsi abi. Suhtenõustaja õpetab sellises olukorras käituma, kui mõistus tõrgub koostööd tegemast ja emotsioonid võimust võtavad. Kasutage seda võimalust. Teil on veel, mida päästa. Minul ei ole.. Minu abikaasa ajas teise naise osas tagasi selle päevani, kui mu ema suri, ja ma lihtsalt välja pinnisin abikaasalt ülestunnistuse. Hiljem selgusid veel räpasemad asjad..