<p style=”text-align: left;”>
</p>
-
Keegi pole kunagi eitanud, et on inimesi, keda tapab või kahjustab vaktsiin, aspiriin, verevedeldaja, südamerohud, valuvaigistid jne.jne. Ja on miljonid, keda need ravimid ja vaktsiinid aitavad. Nii lihtsalt on.
Saadet ei näinud, aga kui on siiski kõrvaltoimetega keemiline ühend, nagu seda vaktsiin on, siis peab esmalt lõppema see survestamine. “Vabatahtlik”- inimesi vallandatakse, avalikke kohtadesse ei lubata (aga huvitav, et valimine on nö püha lehm, kuhu võib). Ma lihtsalt ootan, millal hakkab kohale jõudma selle oluorra perverssus.
Kui testi teed, siis ju lubatakse. Ma ei saa sellest kiunust aru. Ei taha, siis ei taha vaktsineerida, mõistan. A mis häda siis on, et testida ei saa?
Ma võin testi teha, kui need on TASUTA. Kõigepealt makstakse kinni vaksid, siis nende kõrvatoimetele tehtavad uuringud- saates tõi naine välja, et veetis 3päeva haiglas uuringutel. Ja selliseid on veel. Ja minule, kes on noor, pole 2a jooksul seda surmavat tõbe saanud, pole raha uuringutele/vaksidel kulutatud nõutakse 20-48 euri testi eest iga kord kui soovin kuskile minna🤦🤦♀️
Aga sa sellest ikka saad aru, et variant üldse kuskile minna ongi ainult tänu sellele, et suur osa inimesi on vaktsineeritud? Vastasel korral istuksime kõik endiselt kodus.
Vaktsineeritud levitavad ka viirust. Loodusega pole vaja võidelda, vaid ellu jäävad need, kes kohanevad. Oleks piisanud ainult riskirühmi vaksida, hoida piisavat vahet inimestega, kanda maski,teha eraldi vastuvõtuajad arsti, poodi jms riskirühmadele. Leppida, et mõned surevad nii raske kui see ka pole. Aga iga aasta hakata korraldama terve rahvastiku mass vaktsineerimist on lollus. Ja mitte odav. Hetkel on metsikult raha raisatud, töötus suureneb, sest inimesi reaalselt vallandatakse, sest nad ei soovi vaksida. Laste ja täiskasvanute vaimne tervis on mustas augus. Inimeste usaldus valitsusse, meditsiini on kadunud. Ei imesta, et järgmistel aastatel väheneb teiste haiguste vastu vaksimine. Rohkem tuleks inimestel lapsepõlves õpetada, et surma eest pole keegi kaitstud, ja paratamatult neid haigusi hakkab korduma, sest meid on liiga palju ja elame lähestiku. Miks ma pean leppima, et tõsi, mõned surevad vaktsiinitüsistustesse(paratamatus), aga ma kindlasti ei tohi leppida, et mõned surevad sellesse haigusesse( siis olen mõrvar, hoolimatu jms)