Minu arust hea teemaalgatus. Ei mõista, miks seda on miinustatud.
Olen siin nutnud küll. Aga mitte solvangute pärast, vaid nende teemade või kommentaaride peale, kus on räägitud oma lapse haigusest või koguni surmast. Kurvastanud ja kaasa elanud, kuid mitte nutnud olen paljusid keerulisi ja halbu suhteteemasid lugedes.
Olen ka ise teemasid teinud ja mulle on öeldud väga halvasti. Aga nutma see mind ei aja. Pigem vihastab. Eriti juhul, kui minu öeldut meelevaldselt tõlgendatakse või lausa pahatahtlikult moonutatakse. Ja katsu sa siis enam kuidagi selgeks teha, et kirjutatu mõte seisnes siiski muus. Või et olukord, mida kirjeldasin ei ole üldse nii, nagu pahatahtlik moonutaja väidab, samal ajal teisi kägusid enda arvamusega kaasa tõmmates…
Olen ka ise terava ütlemisega. Ka päris elus. Aga teen seda kindlasti vaid konkreetsetes teemades ja olukordades. Näiteks, kui keegi patoloogiliselt valetab. Ja süüdimatuid inimesi ei salli. Näiteks, kiirlaenud, trahvid, kellelegi võlgu olemine jmt, mille kohta uuritakse, kuidas saaks paremini ja kavalamalt nende (tagasi) maksmisest pääseda. Et siis võtsin-tegin, aga ei kavatsegi ära maksta. Ja vat selliseid ma küll oma arvamuse väljaütlemisel ei hellita…