Esileht Pereelu ja suhted Kommentaar mis ajas nutma

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 112 )

Teema: Kommentaar mis ajas nutma

Postitas:
Kägu

Oled kunagi siinse anonüümse kommentaari pärast nutnud, ennast halvasti tundnud?

+3
-20
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Oled kunagi siinse anonüümse kommentaari pärast nutnud, ennast halvasti tundnud?

Keegi ütles sulle midagi halvasti?

+1
-3
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Keegi ütles sulle midagi halvasti?

Kompan maad, ega ise ometi ole teisele millegiga liiga teinud!

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ohh issand…
Kui sellise teema pead tegema, siis on tagumine aeg Perekoolist üks korralik paus teha.
Või lausa püsiv.

+16
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siin on ka õelaid. Ma olen ka kohati nagu õel, kuid mitte nii õel ka, et isiklikult solvata. Võin vastu vaielda põhimõttelistele asjadele, aga ei ütle, et n: oled idikas või sa oled ju loll, tead seda. Tark ei ütle kunagi nii, kui inimene on ka vaimse puuudega sündinud.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nutnud pole ja solvunud pole ka olnud, sest mida ikka solvuda täiesti idiootse kommentaari peale. Kaugelt näha, et ainus mõte on provotseerida, jääb tähelepanuta.

Aga on olnud kirjeldusi, mis on väga jubedad. Mõni pereelu, surma või haiguse jutt on täiesti õudust äratanud ja väga kahju on neist inimestest olnud.

+13
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nutma just mitte, aga hästi halb ja väärtusetu tunne oli, kui kunagi lõpurasedana kirjutasin siia murekirja suhte teemal ja mõni vastaja ikka nautis sajaga ärapanemist.

+12
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siia on ju kogunenud mitmeid vaimsete probleemidega, mida ikka nende peale solvuda. Pigem kaasa tunda.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult olen, aga enne, juba pikalt mitte.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole ja kindlasti julgustan siinseid kommentaare mitte hinge võtma. Ise olen aastaid siin lugenud ja alguses ise üldse sõna sekka ei öelnud. Aga siin on tõesti ikka palju õelaid või vastikuid kommentaare. Endal on madal enesehinnang, halb tuju või kehv päev olnud ja siis hea mõnd maaslamajat veel peale taguda. Näiteks just need kehvade suhete teemad. Alati mingid tegelased, kes ilguvad ja parastavad peale ja teemaalgatajat lolliks nimetavad. Kohati on tõesti väga õelaid kommentaare, kus näha, et inimene lihtsalt naudib ärapanemist.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda ka alati meeles pidada, et tegemist on ikkagi võhivõõraste inimestega, kes lisaks sellele pole tõenäoliselt ise just eriti õnnelikud ega ka heatahtlikud. Õnnelik ja heasüdamlik inimene ei tuleks kunagi teist inimest halvustama ja maha trampima. Seega täiesti mõttetu hinge võtta ja veel vähem nutta.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õnnelik ja heasüdamlik inimene ei tuleks kunagi teist inimest halvustama ja maha trampima.

See pole kindlasti tingimata nii. Õelad ja vastikud manipulaatorid on ära teeninud, et nendega kenasti ei käituta. Minu õnnetunde või heasüdamlikkusega pole sel mingit pistmist. Hea olen headega, mitte jobudega.

+1
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda ka alati meeles pidada, et tegemist on ikkagi võhivõõraste inimestega, kes lisaks sellele pole tõenäoliselt ise just eriti õnnelikud ega ka heatahtlikud. Õnnelik ja heasüdamlik inimene ei tuleks kunagi teist inimest halvustama ja maha trampima. Seega täiesti mõttetu hinge võtta ja veel vähem nutta.

Aga mind see ei huvita, mis temal on korrast ära. Mind huvitab see, mida mina tunnen. Kui mina tunnen sitasti, siis mul on õigus nutta. Samamoodi võib ju väita, et kui mina hakkan kergesti nutma, siis on mul elus midagi pahasti. See, et üks inimene on emotsionaalsem ja teine väheemotsionaalne mängib rohkem. Mina nutan isegi filmide peale. Probleem on lihtsalt inimestes, kes haavuvad, mitte üldse selles foorumis, vaid üle maailma, ja teevad enesetapu. Nad isegi ei ütle, et nad nutsid või hakkas halb vms. Seda tuleb ära hoida. Inetul käitumisel pole põhjust.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga mind see ei huvita, mis temal on korrast ära. Mind huvitab see, mida mina tunnen. Kui mina tunnen sitasti, siis mul on õigus nutta. Samamoodi võib ju väita, et kui mina hakkan kergesti nutma, siis on mul elus midagi pahasti. See, et üks inimene on emotsionaalsem ja teine väheemotsionaalne mängib rohkem. Mina nutan isegi filmide peale. Probleem on lihtsalt inimestes, kes haavuvad, mitte üldse selles foorumis, vaid üle maailma, ja teevad enesetapu. Nad isegi ei ütle, et nad nutsid või hakkas halb vms. Seda tuleb ära hoida. Inetul käitumisel pole põhjust.

Ma nutan ka filmide peale, aga mitte iial mingite kommentaaride või veel hullem, meeste pärast.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma nutan ka filmide peale, aga mitte iial mingite kommentaaride või veel hullem, meeste pärast.

Inimesed on erinevad. See, et sina ei nuta, ei tähenda, et ma hakkan torkima ja proovima nutma ajada. Saad aru poindist?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nutta võid muidugi palju tahad. Lihtsalt soovitasin, et pole mõtet hinge võtta. Enda vaimse tervise ja heaolu nimel. Täiesti võõrad ja õelad inimesed.

See, kes ütles et jobudega ei peagi olema hea, aga tema on muidu hea inimene. Haha. Heatahtlik ja õnnelik inimene pigem väldib negatiivseid ja toksilisi inimesi, ei hakka tüli norima. See, kes sõimu ja inetute ütlusega üle külvab kindlasti heatahtlik inimene pole.

+10
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täiesti võõrad ja õelad inimesed.

Sellest pole ma kunagi aru saanud. Et võõras, siis võib öelda. Ei või. Pole vahet, kes see on. Ka tänaval on ju täiesti võõrad inimesed öelnud inetuid asju mulle. Mind ei huvita, et võõrad. Seda enam ei taha, et nad arvaksid.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heatahtlik ja õnnelik inimene pigem väldib negatiivseid ja toksilisi inimesi, ei hakka tüli norima. See, kes sõimu ja inetute ütlusega üle külvab kindlasti heatahtlik inimene pole.

Ega ei norigi, aga d.biilid panen paika. Arvad, et heatahtlik ja õnnelik inimene peab pasa alla neelama? Ei, seda teevad allaheitlikud, mitte heatahtlikud. Olen enamik aega elust olnud õnnelik, negatiivsetele ja toksilistele panen mõnuga puid alla, et nad oma sapis marineeruksid. Ise küsivad, peavad siis ka saama.

+4
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega ei norigi, aga d.biilid panen paika. Arvad, et heatahtlik ja õnnelik inimene peab pasa alla neelama? Ei, seda teevad allaheitlikud, mitte heatahtlikud. Olen enamik aega elust olnud õnnelik, negatiivsetele ja toksilistele panen mõnuga puid alla, et nad oma sapis marineeruksid. Ise küsivad, peavad siis ka saama.

Ja see on ka nii hea manipulatsioonitaktika, et ära sina vastu pane, muidu sa pole enam heatahtlik. See hea talla alla surumise taktika. Ei lähe läbi.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust hea teemaalgatus. Ei mõista, miks seda on miinustatud.

Olen siin nutnud küll. Aga mitte solvangute pärast, vaid nende teemade või kommentaaride peale, kus on räägitud oma lapse haigusest või koguni surmast. Kurvastanud ja kaasa elanud, kuid mitte nutnud olen paljusid keerulisi ja halbu suhteteemasid lugedes.

Olen ka ise teemasid teinud ja mulle on öeldud väga halvasti. Aga nutma see mind ei aja. Pigem vihastab. Eriti juhul, kui minu öeldut meelevaldselt tõlgendatakse või lausa pahatahtlikult moonutatakse. Ja katsu sa siis enam kuidagi selgeks teha, et kirjutatu mõte seisnes siiski muus. Või et olukord, mida kirjeldasin ei ole üldse nii, nagu pahatahtlik moonutaja väidab, samal ajal teisi kägusid enda arvamusega kaasa tõmmates…

Olen ka ise terava ütlemisega. Ka päris elus. Aga teen seda kindlasti vaid konkreetsetes teemades ja olukordades. Näiteks, kui keegi patoloogiliselt valetab. Ja süüdimatuid inimesi ei salli. Näiteks, kiirlaenud, trahvid, kellelegi võlgu olemine jmt, mille kohta uuritakse, kuidas saaks paremini ja kavalamalt nende (tagasi) maksmisest pääseda. Et siis võtsin-tegin, aga ei kavatsegi ära maksta. Ja vat selliseid ma küll oma arvamuse väljaütlemisel ei hellita…

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muigama ajavad hoopis, kui keegi hakkab asju välja mõtlema – et ongi nii, ära tule rääkima. Teiseks ei ole mul meeleski, kus mõni vaidlus pooleli jäi, tihti ei satu enam sinna teemasse tagasi.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heatahtlik ja õnnelik inimene pigem väldib negatiivseid ja toksilisi inimesi, ei hakka tüli norima. See, kes sõimu ja inetute ütlusega üle külvab kindlasti heatahtlik inimene pole.

Ei ole sa mingi heatahtlik ega hea inimene. Õnnelik ka mitte. Õnnelik ja heasüdamlik inimene lihtsalt ei pööra tähelepanu neile toksilistele ja negatiivsetele. Vilistab neile. Pigem isegi tunneb kaasa, kuna saab aru, et ilmselt tuleb see negatiivsus sellest, et neil on halvasti läinud. See, kes naudib ärapanemist on ise samasugune toksiline ja pahatahtlik ning suure tõenäosusega ka õnnetu inimene. Tundes end ise õnnetuna, tõstabki see korraks enesetunnet, kui vähemalt keegi teine ka õnnetu ja saab “ära panna”.

Loogiline on see, et kui inimene peab nii väga kuskil foorumis tõestama, et ta on õnnelik ja heatahtlik, siis ta ilmselt seda pole. See ka kehtib üldiselt, et kes ise nimetab end heaks inimeseks, tavaliselt ei ole üldsegi heatahtlik, vaid hoopis õel.

Sa ajad segi allaheitlikkuse ja tasakaalu, kus inimene ei tee lihtsalt sapistest kommentaaridest välja.

+7
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole sa mingi heatahtlik ega hea inimene. Õnnelik ka mitte. Õnnelik ja heasüdamlik inimene lihtsalt ei pööra tähelepanu neile toksilistele ja negatiivsetele. Vilistab neile. Pigem isegi tunneb kaasa, kuna saab aru, et ilmselt tuleb see negatiivsus sellest, et neil on halvasti läinud. See, kes naudib ärapanemist on ise samasugune toksiline ja pahatahtlik ning suure tõenäosusega ka õnnetu inimene. Tundes end ise õnnetuna, tõstabki see korraks enesetunnet, kui vähemalt keegi teine ka õnnetu ja saab “ära panna”.

Loogiline on see, et kui inimene peab nii väga kuskil foorumis tõestama, et ta on õnnelik ja heatahtlik, siis ta ilmselt seda pole. See ka kehtib üldiselt, et kes ise nimetab end heaks inimeseks, tavaliselt ei ole üldsegi heatahtlik, vaid hoopis õel.

Sa ajad segi allaheitlikkuse ja tasakaalu, kus inimene ei tee lihtsalt sapistest kommentaaridest välja.

Kõik lillekesed pa.ameres on nüüd sattunud just siia kommenteerima.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga selgitage, miks te teemaalgatust miinustate? Üle pika aja üks natukene mõistlikum teema. Muidu, pooled teemad on siin algatanud lillkapsamutt. Või on ta lihtsalt teiste kägude teemad oma mölaga üleujutanud. Ja lugeda nagu polegi enam midagi peale ühe hullumeelse sonimise.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina pean ennast ka heaks inimeseks, aga kui ikka keegi asjatult õelutseb, siis lajatan vastu (viisakuse piires). Tavaliselt astun kellegi teise kaitseks välja kui tundub, et talle tehakse liiga. Enda pärast nagu ei teki sellist tahtmist, suudan muiata ja mööda vaadata.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina ei ole, aga kindlasti on inimesi kes on nutnud.

Häiritud võin ma küll olla mingist kommentaarist, mind pigem ajab vihale. Tervislikum on mitte lugeda enda kohta mingeid kommentaare kuskilt. Siin perekooliski võiks mingitele teemadele vastates inimesed siiski viisakaks jääda, kohati läheb siin anonüümsete kägude vahel selliseks kätšiks et vaata ja imesta.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga selgitage, miks te teemaalgatust miinustate? Üle pika aja üks natukene mõistlikum teema. Muidu, pooled teemad on siin algatanud lillkapsamutt. Või on ta lihtsalt teiste kägude teemad oma mölaga üleujutanud. Ja lugeda nagu polegi enam midagi peale ühe hullumeelse sonimise.

Aitäh, Võtan seda komplimendina! Naeran

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei kunagi, kui see oli vastuseks mulle, mind tsiteerides või minu isiku kohta. Ka mitte kunagi siis, kui kirjeldatakse niisama elulist situatsiooni.

Küll aga paar korda olen kahelnud iseenda väljendusoskuses, kui vaidluse teine pool vastab midagi nii rumalat, et tekib kahtlus – kas ta niisama laobki suvalisi sõnu ritta või väljendusin mina nii kehvasti, et ta nüüd sellist soga vastu kirjutab.

+2
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 112 )

Esileht Pereelu ja suhted Kommentaar mis ajas nutma