Khm. Minu meelest on sul suured raskused loogikast ja terminitest aru saamisega. Et jällegi, ütled, et oled õnnelik ja hea, aga tegelikult… Ütled, et teine on rumal, aga ise… Paned kõrvuti võrreldamatuid asju. See on vana elutõde lihtsalt, et kui inimene rõhutab endas kogu aeg mingi positiivse omaduse olemasolu, siis pigem tal ei pruugi seda olla. Sa paned ühele pulgale hariduse ja ISIKUOMADUSED. Kes siin rumal on, tekib küsimus….
Oled ikka tõesti kergelt kohtlane.
Kui sa väidad, et inimene pole hea ja inimene väidab, et on, siis mis põhjusel end kaitsev inimene valetab, aga sina oled õige?
Oled tüüpiline netikiusaja, kes üritab trampida teiste peal ning kuulutada tõde, mille ta ise on endale sobivaks manipuleerinud. Kui keegi on halb ja õel, siis oled sina selle musternäidis.
Jeerum. Ma arvan, et sa oled nüüdseks juba väga põhjapanevalt demonstreerinud oma suurt heatahtlikkust ja õnnelikkust. Ehk siis sinu meelest on toksiline ja negatiivne inimene see, kes julgeb öelda pelgalt ühe väite ja selleks oli, et keegi, kes “mõnuga naudib teistele ära panemist” ei saa olla heasüdamlik ega õnnelik inimene. Sest õnnelik ja hea inimene ei leia naudingut kellelegi ärapanemisest. Ehk siis mina olen samuti kohe jube negatiivne ja toksiline ja lausa netikiusaja, oh õudu. Kohtlane veel pealekauba. Minu meelest sa ajad ise ikka termineid sassi ja loogika lonkab. Nagu ka analüüsivõime.
Ma arvan tõesti, et sa oled väga edukalt näidanud oma tõelist palet. Mina pole sind kuidagi teisiti iseloomustanud kui vaid see, et ma ei usu, et oled õnnelik ja heatahtlik inimene. Mida siin ka ise demonstreerinud oled. Sina seevastu oled igas postituses lapsikult hakanud otsima erinevaid halvustavaid iseloomustusi, millega saaks siis “mõnuga ära panna”. Kahjuks see kukub välja nii, et jätab haleda mulje. Nii kergesti solvuv, et iga asja peale leiad, et on saba peale astutud ja suvaliselt kukud lahmima. Loll, vastik, kohtlane, uss ja tüüpiline netikiusaja jne. Siinkohal ütleks, et ehk peaks peeglisse vaatama. Ehk vastavad need kirjeldused pigem sulle endale. Minu meelest on selline halvustamine omane just ussidele, toksikutele ja netikiusajatele. Mind jätab su närviline sähvimine üsna külmaks ja ei solva üldsegi. Aga naljakas, et ise aru ei saa, kuivõrd su suhtlus ja olek tõestavad seda pahatahtlikkust, millele viitasin. Rohkem polnudki vaja selle järeldamiseks, kui öelda, et “mõnuga naudid” sellist suvalist s*taga loopimist.
Jään enda juure, et endaga ja oma eluga rahulolev ja seega õnnelik inimene selliselt teistega ei käitu ega suhtle. Samuti ei käi päriselt heatahtlikud inimesed ringi teistele rõhutamas ja tõestada püüdmas, kui head inimesed nad on.
Ja see on tõeline netikiusamise ja õeluse, halva inimese musternäidis tõesti, kui keegi julgeb väita, et õnnelik ja heatahtlik inimene ei naudi teistele ärapanemist ja halvasti ütlemist. Minu meelest on netikiusamise moodi pigem see suvaline solvangutega üle valamine.
Ma kusjuures pole kordagi väitnud, et oled halb inimene, aga ütlesin, et pole heatahtlik. Seal vahel on ka hall ala.