Esileht Pereelu ja suhted Kommentaar mis ajas nutma

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 112 )

Teema: Kommentaar mis ajas nutma

Postitas:
Kägu

Loll ja lollim said jälle kokku.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Khm. Minu meelest on sul suured raskused loogikast ja terminitest aru saamisega. Et jällegi, ütled, et oled õnnelik ja hea, aga tegelikult… Ütled, et teine on rumal, aga ise… Paned kõrvuti võrreldamatuid asju. See on vana elutõde lihtsalt, et kui inimene rõhutab endas kogu aeg mingi positiivse omaduse olemasolu, siis pigem tal ei pruugi seda olla. Sa paned ühele pulgale hariduse ja ISIKUOMADUSED. Kes siin rumal on, tekib küsimus….

Oled ikka tõesti kergelt kohtlane.

Kui sa väidad, et inimene pole hea ja inimene väidab, et on, siis mis põhjusel end kaitsev inimene valetab, aga sina oled õige?

Oled tüüpiline netikiusaja, kes üritab trampida teiste peal ning kuulutada tõde, mille ta ise on endale sobivaks manipuleerinud. Kui keegi on halb ja õel, siis oled sina selle musternäidis.

Jeerum. Ma arvan, et sa oled nüüdseks juba väga põhjapanevalt demonstreerinud oma suurt heatahtlikkust ja õnnelikkust. Ehk siis sinu meelest on toksiline ja negatiivne inimene see, kes julgeb öelda pelgalt ühe väite ja selleks oli, et keegi, kes “mõnuga naudib teistele ära panemist” ei saa olla heasüdamlik ega õnnelik inimene. Sest õnnelik ja hea inimene ei leia naudingut kellelegi ärapanemisest. Ehk siis mina olen samuti kohe jube negatiivne ja toksiline ja lausa netikiusaja, oh õudu.  Kohtlane veel pealekauba. Minu meelest sa ajad ise ikka termineid sassi ja loogika lonkab. Nagu ka analüüsivõime.

Ma arvan tõesti, et sa oled väga edukalt näidanud oma tõelist palet. Mina pole sind kuidagi teisiti iseloomustanud kui vaid see, et ma ei usu, et oled õnnelik ja heatahtlik inimene. Mida siin ka ise demonstreerinud oled. Sina seevastu oled igas postituses lapsikult hakanud otsima erinevaid halvustavaid iseloomustusi, millega saaks siis “mõnuga ära panna”. Kahjuks see kukub välja nii, et jätab haleda mulje. Nii kergesti solvuv, et iga asja peale leiad, et on saba peale astutud ja suvaliselt kukud lahmima. Loll, vastik, kohtlane, uss ja tüüpiline netikiusaja jne. Siinkohal ütleks, et ehk peaks peeglisse vaatama. Ehk vastavad need kirjeldused pigem sulle endale. Minu meelest on selline halvustamine omane just ussidele, toksikutele ja netikiusajatele. Mind jätab su närviline sähvimine üsna külmaks ja ei solva üldsegi. Aga naljakas, et ise aru ei saa, kuivõrd su suhtlus ja olek tõestavad seda pahatahtlikkust, millele viitasin. Rohkem polnudki vaja selle järeldamiseks, kui öelda, et “mõnuga naudid” sellist suvalist s*taga loopimist.

Jään enda juure, et endaga ja oma eluga rahulolev ja seega õnnelik inimene selliselt teistega ei käitu ega suhtle. Samuti ei käi päriselt heatahtlikud inimesed ringi teistele rõhutamas ja tõestada püüdmas, kui head inimesed nad on.

Ja see on tõeline netikiusamise ja õeluse, halva inimese musternäidis tõesti, kui keegi julgeb väita, et õnnelik ja heatahtlik inimene ei naudi teistele ärapanemist ja halvasti ütlemist. Minu meelest on netikiusamise moodi pigem see suvaline solvangutega üle valamine.

Ma kusjuures pole kordagi väitnud, et oled halb inimene, aga ütlesin, et pole heatahtlik. Seal vahel on ka hall ala.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei mäleta ühtegi drastilist juhtumit alates aastast 2004 kus oleksin nutnud perekoolis, youtubes olen kui vaatasin kutsikate surma. Aga perekool, on see mingi näitaja?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Te siin paar parajaid. Kaaperdasite teema ja tänitate omavahel. Kuidas sellega oleks, et targem annab järele?

No kuule, niiviisi sureb foorum küll välja. Sul poleks siis ju midagi lugeda enam 🙂

Vastupidi. Ma ei ava tavaliselt teemasid, mis on juba korra käest ära läinud. Ja kui avan, siis lootuses, et keegi on ehk mõne asjaliku vastusega teema jälle joonele aidanud. Neid nõmedaid ärplemisi läbi ei loe, kerin üle. Kohe ju näha, millega tegemist.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks peaks anonüümselt valetama? Kui valetaks, teens seda sotsmeedias. Istuks laenatud jahil ja hoiaks kübarat kinni, hirmkallis laenatud kleit seljas.

See on see pooletoobine, kes arvab, et rikkad ka valetavad, sest tema tundis kunagi mingit üht rikast, kes sellest Perekoolis ei rääkinud ja nüüd ta arvab oma kasina elukogemuse tõttu, et see pädeb koguaeg. Ehk kes väidab, et on rikas, see tegelikult hoopis unistab rikkusest ja tal on hoopis võlgniku blogi.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vastupidi. Ma ei ava tavaliselt teemasid, mis on juba korra käest ära läinud. Ja kui avan, siis lootuses, et keegi on ehk mõne asjaliku vastusega teema jälle joonele aidanud. Neid nõmedaid ärplemisi läbi ei loe, kerin üle. Kohe ju näha, millega tegemist.

Mis käest ära läinud? Vaata palun ajaviitesse ja pereelu alla. Pereelu all on teemad 27. veebruarist, ajaviite all 24. veebruarist. Teemasid ei ole. Pärast uuendust on perekoolis vähem kommenteerijaid, sest inimesed ei taha oma nimega kommenteerida ja seda on ajaviite all suurepäraselt näha. Kuna valdav enamus kirjutas ajaviite all, siis nüüd ei tule nad pereelu alla ka enam. Mis joonele aitamisest sa räägid, tahaks teada? Hea üldse, et keegi vastab. Muidugi midagi ei juhtu ka, kui perekool hingitseb, aga vot mina ei saa aru sinusugustest. Jah, tean ühte hästi aktiivset foorumit, seal tõesti inimesi ajab vihale ja pidevalt aidatakse joonele, aga seal on ülipalju postitusi erinevalt perekoolist. Lõpuks sul lihtsalt ei ole midagi lugeda enam ega isegi manitseda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on see pooletoobine, kes arvab, et rikkad ka valetavad, sest tema tundis kunagi mingit üht rikast, kes sellest Perekoolis ei rääkinud ja nüüd ta arvab oma kasina elukogemuse tõttu, et see pädeb koguaeg. Ehk kes väidab, et on rikas, see tegelikult hoopis unistab rikkusest ja tal on hoopis võlgniku blogi.

Tavaliselt on vastupidi, ennast tõstetakse ja valetatakse rikkamaks, targemaks, ilusamaks. Ma lihtsalt küsin, et mis mõte on anonüümselt endale kuld ja kard selga mõelda? Täiesti mõttetu ju seda teha. Miks peaks anonüümselt asju ilusaks tegema?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis käest ära läinud?

Kui teema kisub kellegi omavaheliseks kaklemiseks, siis on ta käest ära läinud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pärast uuendust on perekoolis vähem kommenteerijaid, sest inimesed ei taha oma nimega kommenteerida ja seda on ajaviite all suurepäraselt näha. Kuna valdav enamus kirjutas ajaviite all, siis nüüd ei tule nad pereelu alla ka enam.

Tulevad ikka. Ja muudes alajaotustes on ka pidevalt uusi vastuseid. Kuna teemade algatamine on nii raskendatud, pealkirja panna ei saa, saata ka keeruline, siis enam ei üritagi. Ajaviites ei taha muidugi enam sõna võtta, kuna osa kasutajatest peab ilmselt täpset arvestust sõnavõttude kaupa ja teeb ka vastavaid märkusi selle kohta, mida keegi eelnevalt on kirjutanud. Aga muud alafoorumid ju toimivad.

Mind peletab Pereelust pigem eemale see TA, kes pidevalt totakaid teemasid algatab mingi uudise lingiga, mis nagunii on kõigile kättesaadav. Et mida arvate… Ja see, kes paljud teemad HIVi peale pöörab. No ei viitsi edasi lugeda. Ja siis see lõputu paari inimese vaheline tänitamine – vastik.  Ikka kasutajad ise ka suretavad algatatud teema välja.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui teema kisub kellegi omavaheliseks kaklemiseks, siis on ta käest ära läinud.

Aga kaklemine on siin vähemalt 15 aastat juba olnud. Võtab uusi varjundeid.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tulevad ikka. Ja muudes alajaotustes on ka pidevalt uusi vastuseid. Kuna teemade algatamine on nii raskendatud, pealkirja panna ei saa, saata ka keeruline, siis enam ei üritagi. Ajaviites ei taha muidugi enam sõna võtta, kuna osa kasutajatest peab ilmselt täpset arvestust sõnavõttude kaupa ja teeb ka vastavaid märkusi selle kohta, mida keegi eelnevalt on kirjutanud. Aga muud alafoorumid ju toimivad.

Ei huvita mind mitmete alafoorumite teemad. Kindlasti on minusuguseid veel. Koli ise äkki teistesse alafoorumitesse ja jäta pereelu ja suhted rahule.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind peletab Pereelust pigem eemale see TA, kes pidevalt totakaid teemasid algatab mingi uudise lingiga, mis nagunii on kõigile kättesaadav. Et mida arvate… Ja see, kes paljud teemad HIVi peale pöörab. No ei viitsi edasi lugeda. Ja siis see lõputu paari inimese vaheline tänitamine – vastik.  Ikka kasutajad ise ka suretavad algatatud teema välja.

Oh, gnoreerige, aga no nad ju ei suuda. Kui ei vasta, vajub teema allapoole ja kui pidevalt on 0 vastust, siis inimene enam ei näe põhjust teha. Tundub ju common sense. Ikka ei suuda. Pidevalt loen kommentaare, kus jälle lillkapsamutt ja lillkapsamutt öeldakse. NO MILLEKS! See ju UP-ib teemat. Vanasti oli buduaaris näiteks UP tavaline öelda.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd öeldakse up asemel… jälle see haige, jälle too haige. No täna oli täpselt nii, et ise algatavad uuesti nagu meelega, et ikka saaks jälle tüli üles kiskuda. Ma pole ainus, kes nii arvab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, tean ühte hästi aktiivset foorumit, seal tõesti inimesi ajab vihale ja pidevalt aidatakse joonele, aga seal on ülipalju postitusi erinevalt perekoolist. Lõpuks sul lihtsalt ei ole midagi lugeda enam ega isegi manitseda.

Mis, kus selline on? Kas eesti foorum?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ajaviitejuttudes pesitsevad jah mingid imelikud kelle elu vist ongi ainult perekool, nad ei unusta iialgi kes mida neile vastumeelset on öelnud.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis, kus selline on? Kas eesti foorum?

Ingliskeelne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ajaviitejuttudes pesitsevad jah mingid imelikud kelle elu vist ongi ainult perekool, nad ei unusta iialgi kes mida neile vastumeelset on öelnud.

lisaks on osad nendest väga rumalad, piiratud ja ahistavad endast arukamaid.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nõus eelkirjutajatega. Minu meelest võiks ka ajaviites ikkagi anonüümseks jääda. Seal on näha, kus tegelikult inimesed jälgivad nime järgi, kes ja millal midagi kirjutanud on ja siis hakatakse nimeliselt norima ja kiusu ajama. Nähakse, et neile eelnevalt midagi ebameeldivat öelnud isik midagi kirjutanud, siis olenemata kirjutisest miinustatakse ja suhtutakse negatiivselt. See anonüümsuse puudumine minu meelest pigem soodustab sellist kiusamist ja norimist. Mõni siis seal üritab veel tuvastada, et mõnel äkki mitu kontot.

Samas jällegi kasutaja järgi ka kohe ära näha, et mingid sapised kommentaarid kipuvad tulema pigem samadelt inimestelt. Endalgi jäänud seal silma korduvad nimed, kes nii suunamudijate kui muudes teemades ütlevad hästi õelalt ja halvasti nii suunamudijate kui kaasperekoolikate kohta. Kui juba on nimeline foorum, siis võiks olla võimalus teatud inimeste postitusi blokeerida, et ei näekski neid. Hoiab aega ja negatiivset emotsiooni kokku. Saaks nt need shovinistidest meeskasutajad ja “lillkapsamutid” ära blokeerida.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tavaliselt on vastupidi, ennast tõstetakse ja valetatakse rikkamaks, targemaks, ilusamaks. Ma lihtsalt küsin, et mis mõte on anonüümselt endale kuld ja kard selga mõelda? Täiesti mõttetu ju seda teha. Miks peaks anonüümselt asju ilusaks tegema?

Ka teemast välja, aga see on huvitav mõttekäik. On asju, mida enda isiku varjamiseks olen endast ka teisiti rääkinud. Väheolulised asjad, mida aegajalt mainida. Olen foorumis omajagu vanem, edutum ja inetum, kui reaalis. Mõtlesin, et enamus, kes moonutavad detaile, teevad end pigem vaesemaks ja vanemaks, siis saab vabamalt kirjutada, ilma et keegi eputamises või uhkustamises süüdistama hakkab. Katsu siin foorumis kirjutada näiteks külaliste teemas muu jutu sees, et oled 28, kodus on kuus tuba, millest 2 külalistele vabad…siis saad niimoodi vastu päid ja jalgu. Silmad kraabitakse peast välja ja pead aru andma, miks sa mingi vanamehe rahadega eputad, sest see on PK enamuse jaoks ilmselge. Kui aga kirjutad, et oled 55 ja elad Mustaka kahetoalises kolme lapsega ja ema magab külla tulles põrandal, siis oled kohe oma ja sõber ja tubli.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iseasi muidugi see, kui sa seal ehk konkreetse arsti nimepidi ära mainisid ja tema vastu vihakõnet pidasid.

Teemat tehes ma ju uskusin arsti, seepärast olingi ju paanikas, mis vihakõnet ma oleksin pidanud tekitama??

Alles mitu nädalat hiljem, pärast uuringute tegemist selgus, et ta lajatas paljalt oma arvamuse põhjal sellise hoobi inimesele.

Tundud kummaline, et ühele asjale vastad mitme eraldi kommentaariga. Katsu nüüd kuidagi pidama saada!

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui oled vähegi perekooli kasutaja, siis peaksid teadma, et siin on üks üliaktiivne vaimse häirega naisterahvas, kes solgib teemasid. Ajab segast pläma. Peab iseendaga dialoogi jne.

Jah, arusaadav, kellest jutt, aga kuidas ta sai sult hüüdnime lillkapsamutt, selles oli küsimus. Kas ta rääkis millalgi lillkapsast midagi?

Mina ei ole seda nime talle pannud. Selle pani keegi teine kägu. Ilmselt selle põhjal, et nimetatud kodanik armastab väga rääkida sellest, et inimesed ei peaks seksima, kuna seksides võib suguhaiguseid saada ja siis tekib lillkapsas jalgevahele. Pidades lillkapsa all silmas ilmselt kondüloome, mis on HPV tagajärg.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei ole seda nime talle pannud. Selle pani keegi teine kägu. Ilmselt selle põhjal, et nimetatud kodanik armastab väga rääkida sellest, et inimesed ei peaks seksima, kuna seksides võib suguhaiguseid saada ja siis tekib lillkapsas jalgevahele. Pidades lillkapsa all silmas ilmselt kondüloome, mis on HPV tagajärg.

Aga sina lõpeta suvaliste teiste kommenteerijate peal selgeltnägija mängimist ja nende mingiteks kapsamuttideks nimetamine. Sa ei aita kedagi, sa oled kohutavalt tüütu. Solgid teemasid ja oled ise samasugune, kui mitte hullem, kui see suguhaiguste-inimene.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis paganama lillkapsast pea igas teemas mingi kägu soiub ja teemat solgib? 🙂

Ma ka ei mõista. Täislastud teema.

Imelik, et ei mõista! Ja veel imelikum, et ei häiri. Tahaks nagu rahulikult mingi teema üle arutleda, aga siis hakkavad järsku mingid imelikud kommentaarid tulema. Algul nagu püüad lugeda ja kirjutatust aru saada. Ehk isegi midagi vastata. Aga jutt läheb aina imelikumaks ja imelikumaks. Ja siis saadki aru, et tädi on jälle kohal ja solgib asjalikku vestlust. Ja siis on igati asjakohane sellele viidata ja teistele teada anda, et räägime omavahel edasi ning ärme vasta sellele teemasolkijale.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

siis on igati asjakohane sellele viidata ja teistele teada anda

Su teadaandeid ja soovitusi ei vaja keegi. Kõik saavad ise ka aru. Ära lagasta foorumit. Tagatipuks sa paned sageli väga mööda, kelle peale taas kired ehk siis eksid oma “selgeltnägemisega”, kes on kes. Ole vähem tüütu, siis tahavad inimesed tõesti ka sinuga omavahel rääkida.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja see on tõeline netikiusamise ja õeluse, halva inimese musternäidis tõesti, kui keegi julgeb väita, et õnnelik ja heatahtlik inimene ei naudi teistele ärapanemist ja halvasti ütlemist.

No ma ei tea. See on puhtalt sinu arvamus. Ega sa ise ka ju eriti õnnelik ja heatahtlik siin välja ei paista. Mina jälle arvan, et olen heatahtlik kui mõnele teiste kallal õelutsejale koha kätte näitan ja õnnelik olen ka. Seda ei saagi keegi teine otsustada, kuidas mina end tunnen. Aga see, milline ma teistele (võõrastele) inimestele näin, ei oma mingit tähtsust.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei mäleta ühtegi drastilist juhtumit alates aastast 2004 kus oleksin nutnud perekoolis, youtubes olen kui vaatasin kutsikate surma. Aga perekool, on see mingi näitaja?

Offtopic, aga mina kramplikult proovin selliseid uudiseid ja videoid mitte avada. Nii kui YT-s mingi kodutu peni pildi ette viskab (küpsiste tõttu, kuna vaatan palju loomavideoid), kerin kiirelt edasi ja mitte kunagi peale ei klõpsa. Sama Perekoolis, kui pealkirjast on midagi looma suhtes halba aimata ja meediaartiklites samuti.  Ühesõnaga mängin jaanalindu. Muud varianti pole. Viimane kord, kui mingi kärnas koera pilti nägin, kummitas see mind nii kaua, et ma lõpuks toore jõuga lükkasin selle mälus tahapoole.

Perekool aga on huumorinurk, siin ma naeran, mitte ei nuta.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mitte ainult vastumeelset. Ma kord kirjutasin, et mul on Ihas konto. Selle peale läks paar tegelast nii pöördesse, et nüüd, iga kord, kui mu kasutajanime ajaviite all näevad, võtavad mu kohe hambusse. Ühel lähevad hambad kohe eriti irevile ja nägu ilaseks, kui saab mulle jälle meelde tuletada, milline ropp elukas ma ikka olen.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõni siis seal üritab veel tuvastada, et mõnel äkki mitu kontot.

No konkreetses teemas oli siiski nii, et teemaalgataja tegigi teema ühe nimega, aga hiljem vastas teemaalgatajana teise kasutajanime alt. See tähendab, et tal reaalselt ongi kaks kontot, mitte keegi ei püüdnud midagi tuvastada või otsi kokku viia.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Imelik, et ei mõista! Ja veel imelikum, et ei häiri. Tahaks nagu rahulikult mingi teema üle arutleda, aga siis hakkavad järsku mingid imelikud kommentaarid tulema. Algul nagu püüad lugeda ja kirjutatust aru saada. Ehk isegi midagi vastata. Aga jutt läheb aina imelikumaks ja imelikumaks. Ja siis saadki aru, et tädi on jälle kohal ja solgib asjalikku vestlust. Ja siis on igati asjakohane sellele viidata ja teistele teada anda, et räägime omavahel edasi ning ärme vasta sellele teemasolkijale.

Mis teada? Inimene peab ise aduma, las teema provo või mitte. Sa ju ei lisa midagi teemasse, ainult keskendud solkijaile. Neid tädisis jaonusid, kellest aru ei saa, on mitu. Miks? Sest vb on kokaiinilaksu all, vb on diagnoosiga, vb on eri generatsioonist, vb on eri kasvatuse ja kogemustega jne. Mõttetu. Meie vanust jms pole kuskil kirjas, seetõttu mõttetu võidelda. Kui juba elukogemus teine. Enamasti generatsioon. Muide isegi Tln ja Saare ja Pärnu ja Võru ja Narva inimene on eri kultuuriruumist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ka teemast välja, aga see on huvitav mõttekäik. On asju, mida enda isiku varjamiseks olen endast ka teisiti rääkinud. Väheolulised asjad, mida aegajalt mainida. Olen foorumis omajagu vanem, edutum ja inetum, kui reaalis. Mõtlesin, et enamus, kes moonutavad detaile, teevad end pigem vaesemaks ja vanemaks, siis saab vabamalt kirjutada, ilma et keegi eputamises või uhkustamises süüdistama hakkab. Katsu siin foorumis kirjutada näiteks külaliste teemas muu jutu sees, et oled 28, kodus on kuus tuba, millest 2 külalistele vabad…siis saad niimoodi vastu päid ja jalgu. Silmad kraabitakse peast välja ja pead aru andma, miks sa mingi vanamehe rahadega eputad, sest see on PK enamuse jaoks ilmselge. Kui aga kirjutad, et oled 55 ja elad Mustaka kahetoalises kolme lapsega ja ema magab külla tulles põrandal, siis oled kohe oma ja sõber ja tubli.

Nüüd ma küll naersin kõva häälega! 😀

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 112 )

Esileht Pereelu ja suhted Kommentaar mis ajas nutma