Aga mis muu saaks sundida inimest hakkama karmilt manitsema teist inimest seepärast, et ta ise ei suuda ei käsi klaviatuurist eemal hoida ega seitse korda sügavalt sisse-välja hingata, kui loetav üle jõu käib. Hüva, kui mitte puhanguline raev, siis rahutud käed? Täitumatu unistus saada korravalvuriks pluss sügelevad nõpuotsad?
Oehh kaua võib!
… ma pole küll see, kes algselt kritiseeris, aga sul on tõesti nendele pikkadele heietustele kalduvus
Arve pean aga tasuma, sellest pääsu ei ole. Kui aga selgubki, et ongi mingi jama, siis nõuan makstud summa tagasi ja tulevikus juhtumi korral enam ei maksa.
Et kui oligi erootikaliin, siis nõuad mehelt raha tagasi ja tulevikus enam sellise teenuse eest ei maksa 🙂
+1
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
11.11.2023 18:35
Kust üldse teada, et tegu kauge maa teenusnumbriga? Miks mitte tavalise inimese tavalise numbriga? Peab ikka paras nuhk olema, et arvet rida-realt lugema hakata.
0
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
11.11.2023 18:40
Nii. TA ilmselt mehega pole kõik need nädalad kordagi ühenduses, kui mees tööl on. Kui nad kasvõi ülepäeviti teeksid kõne teemal, et kuidas läheb, siis normaalse suhlemisega peres oleks normaalne ka öelda, et kuule, siin arvel on üks naljakas summa, juhtus miskit?
Miks see peaks meest verest välja viima, kui see on mingi lihtsalt seletatav tavaline asi. Mees ju teab, et sa näed seda arvet. TA peab oma meest nõrganärviliseks ja rumalaks, lisaks ta eeldab, et on midagi halba. Jumala normaalne asi ju, mida vestluses mainida ja küsida. Kui te üldse ei suhtle, siis selge. Ootamatu kõne üle nädalate oleks ehmatav.
Mees (60a) töötab kaugel rekajuhina. Näen tema telefoni arveid, sest pean neid vahepeal tasuma kui teda kodus pole. Ja nüüd näen, et summa nii suur. Tehtud 1 kõne teenusenumbrile mille 10 minutit maksis 39 eurot. Olen nõutu. Mis kõne, kuhu see oli? Ei taha tema käest enne küsida kui kodus, sest tal töö väga pingeline, ei taha lisajama juurde tekitada. No kohe kuidagi ei taha ma seekord tema arvet tasuda enne, kui asi selge. Kas mõtlen väga üle?
Sina temaga pead arvestama, et pingeline töö ja mitte teda ärritama. Aga tema sinule ei mõtle, et sa muretsema hakkad, kui ta teab, et sa arveid näed? Et sinul pole pingeline töö, sinul on ok nädalate kaupa pabistada?
+3
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu
11.11.2023 19:31
Ma mehena ütlen veelkord, et mees maksku oma telefoniarveid ise.
Ja pole nii et arvel pole numbrit millele helistati
Aga mis muu saaks sundida inimest hakkama karmilt manitsema teist inimest seepärast, et ta ise ei suuda ei käsi klaviatuurist eemal hoida ega seitse korda sügavalt sisse-välja hingata, kui loetav üle jõu käib. Hüva, kui mitte puhanguline raev, siis rahutud käed? Täitumatu unistus saada korravalvuriks pluss sügelevad nõpuotsad?
Oehh kaua võib!
… ma pole küll see, kes algselt kritiseeris, aga sul on tõesti nendele pikkadele heietustele kalduvus
See pikem jutt polnud minu kirjutatud.
Küll aga kiitsid takka sellele tädile. Mis teeb sama välja!
Kust üldse teada, et tegu kauge maa teenusnumbriga? Miks mitte tavalise inimese tavalise numbriga? Peab ikka paras nuhk olema, et arvet rida-realt lugema hakata.
Mina jälle mõtlen, et kuidas nii kindlalt saab teada, et kuskil välismaal ei saa erootikaliin nii odava hinnaga olla? Võimalik, et kuskil Poolas või Saksamaal saad kogeda orgastilisi naisi suht väikse raha eest.
Ma mehena ütlen veelkord, et mees maksku oma telefoniarveid ise. Ja pole nii et arvel pole numbrit millele helistati
Nõus. Kõne-eristuselt on ju kõik numbrid näha ometi.
No ilmselt mees saatis talle vaid arve, mitte kõneeristuse. Mul on need küll eraldi failidena.
Ja arvel on ikkagi sama kõneeristus, aga sedapuhku ilma telefoninumbriteta?
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
11.11.2023 23:30
Arvel on kirjas igasugu asju. Kõned eri võrkudesse, nende arv ja kestus ja muud teenused. Arvel ei ole ühtegi numbrit. Saan aeveid nii Tele 2st kui Teliast.
Arvel on kirjas igasugu asju. Kõned eri võrkudesse, nende arv ja kestus ja muud teenused. Arvel ei ole ühtegi numbrit. Saan aeveid nii Tele 2st kui Teliast.
Arvel pole, aga mul tele2-s eraldi veel eristus. Tulid koos meilile. Iseteeninduses ka võimalik vaadata. Seal on olemas kõik numbrid.
Arvel pole, aga mul tele2-s eraldi veel eristus. Tulid koos meilile. Iseteeninduses ka võimalik vaadata. Seal on olemas kõik numbrid.
Oma iseteeninduses on muidugi kõik nähtav, aga TA ilmselt mehe omasse sisse ei saa. Ja kui mees andis/saatis talle vaid arve, siis ta ei näe midagi täpsemalt.
Ja “jama” tähendab siis täpsemalt mida? Sa polegi öelnud, mis see hirmus asi on, mida sa kahtlustad?
miks te kõk kohe arvate, et mees teemaalgataja arvates selle jama korraldaja on? mina sain nii aru, et ta peab seda operaatori jamaks, st võetakse raha millegi eest, mida pole olnud vms. eriti välismaal teenust kasutades selliseid asju juhtub.
ja kui selgub pärast, et oli alusetult võetud raha olematu teenuse eest, siis küsib operaatorilt raha tagasi. mitte mehelt, nagu paljud siin oma rikutuses kohe arvasid 🤣
miks te kõk kohe arvate, et mees teemaalgataja arvates selle jama korraldaja on? mina sain nii aru, et ta peab seda operaatori jamaks, st võetakse raha millegi eest, mida pole olnud vms. eriti välismaal teenust kasutades selliseid asju juhtub. ja kui selgub pärast, et oli alusetult võetud raha olematu teenuse eest, siis küsib operaatorilt raha tagasi. mitte mehelt, nagu paljud siin oma rikutuses kohe arvasid 🤣
???
TA ütleb, et ei taha meest ärritada ja küsib, et kas mõtleb väga üle. Et mille suhtes mõtleb üle siis?
mitte mehelt, nagu paljud siin oma rikutuses kohe arvasid 🤣
No tõesti??? Seda oli ju teemaalgatusest peale vihjatud, et mingi mehe “jama” tema ei kavatse maksta jne
Kui operaatori viga kahtlustas, siis oleks ju kohe mehelt võinud küsida
mitte mehelt, nagu paljud siin oma rikutuses kohe arvasid
No tõesti??? Seda oli ju teemaalgatusest peale vihjatud, et mingi mehe “jama” tema ei kavatse maksta jne
Kui operaatori viga kahtlustas, siis oleks ju kohe mehelt võinud küsida
huvitav, ma TA postitustest küll selliseid vihjeid välja ei loe, et see mehe “jama” on. kus ta midgai niisugust kirjutas? kõik need vihjajad on ikka vastajakäod.
Arve pean aga tasuma, sellest pääsu ei ole. Kui aga selgubki, et ongi mingi jama, siis nõuan makstud summa tagasi ja tulevikus juhtumi korral enam ei maksa.
Tädi on nii leilis, et mees äkki erootikatelefonile helistas, võõral maal ja oma naisest eemal. Kas see on nagu kõige hullem, mille peale tuled, mis jama? Eks ta järgmine kord võtab siis tee äärest mõne näitsiku peale, seda arvel ei kajastu vähemalt… Kui küsida ei julge, siis nii ongi, mõistata ise ja kahtluseuss närib närvid lõpuks läbi.
Võimalik, et kuskil Poolas või Saksamaal saad kogeda orgastilisi naisi suht väikse raha eest.
Esmalt sa arvad siiralt, et erootikaliinil töötavad orgastilised naised? Sa ei saa ju nii naiivne olla 🙂 Mul oli kunagi umbes aastal 2002 töökaaslane, kellel oli erootikatelefoniäri. Legaalne. Tema oli boss, telefoni võtsid tema naine ja naise sõbranna. Olime kunagi nende kodus lauamänguõhtul, kui telefon helises. Selle jaoks oli muidugi eraldi mobiil, naine siis ütles, et palub vabandust, läheb kööki, paneb ukse kinni ja võtab selle kõne vastu, 5-15 minutit. se’s mõttes, et see polnud saladus, et neil selline äri on, vähemalt mitte lähedasemate kaastöötajate seas. Palus, et pange toas muusika valjemaks. Köögi ja elutoa vahel oli jääklaasiga uks, seall ta seda kõnet siis pidas ja oli varjust ukseklaasil näha, kuidas ta samal ajal askeldas. Mingi 10-15 min pärast tuli tagasi ja rõõmustas, et sai kõne ajal heeringa vaagnale panna ja sibula ning hapukoorega katta ja jäätised pokaalidesse serveerida ja sügavkülma valmis panna magustoiduks. Asi see siis ohata ja oiata pole, käed käivad sibulat hakkides.
Küll aga kiitsid takka sellele tädile. Mis teeb sama välja!
Ei. Ma ei kiitnud talle takka, ma talitsesin kohalikku lugemisvaegurit. Sul on muidugi õigus – poleks pidanud, ega ta seepärast veel paremini keskenduma õpi. Laskusin temaga samale pulgale 🙁
Võimalik, et kuskil Poolas või Saksamaal saad kogeda orgastilisi naisi suht väikse raha eest.
See on umbes sama totter kujutelm, kui oli mu kunagisel meestuttaval, kes rääkis täiesti tõsiselt ja innistunult, kuidas Amsterdamis prostituudid teda nähes kirest lausa värisesid ja said vahekorra ajal temaga 2-3 orgasmi.
+4
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
19.11.2023 09:21
Olen TA. No nii, mees nüüd kodus. Tegin teisel päeval teemast juttu, näitasin arvet, küsisin selgitust. Ütles, et helistas Tähetarga horoskoobile. Oli terve õhtu kuidagi ärevil. Muidu nii jutukas mees oli pigem õhtu otsa vait. Ok- usalda, aga kontrolli. Tegin natuke nuhkimistööd arve väljavõttes (selleks oli vaja mehe ID-kaarti) ja sealt selgus, et oligi teinud kõne Tähetargale.
Olen TA. No nii, mees nüüd kodus. Tegin teisel päeval teemast juttu, näitasin arvet, küsisin selgitust. Ütles, et helistas Tähetarga horoskoobile. Oli terve õhtu kuidagi ärevil. Muidu nii jutukas mees oli pigem õhtu otsa vait. Ok- usalda, aga kontrolli. Tegin natuke nuhkimistööd arve väljavõttes (selleks oli vaja mehe ID-kaarti) ja sealt selgus, et oligi teinud kõne Tähetargale.
Äkki tal on mingi haigus või kaebus, mida sina ei tea, ja kardab ära surra? Lihtsalt üks mõte selline.