Minu kodus oli vahepeal nii, et kolm last olid kolmes toas igaüks eraldi videotundides ja see käis nii, et õpetaja veetis 2/3 ajast läbi veebi lastega kontakti otsides, et auu, Mart, kas sa oled ikka olemas, Mart, Maaart… Eliise, palun too nüüd töövihik ja teeme selle harjutuse ära. Eliise: Ma ei leia töövihikut üles. Kati, Kati, palun ütle enda poolne lahendus, Kati, kas sa kuuled, su pilt on hangunud jne. Vahepeal helistab Antsule koju, Ants, miks sind ei ole videotunnis. Ah, et sa ei teadnud, et on videotund (Ja siis teeb iga lohega veel poole ööni eraldi videotunde). Minu oma lapski lihtsalt ülbelt eiras õpetaja seatud töö ära saatmise kellaaega, lihtsalt lobises sel ajal sõbraga netis ja looderdas. Pahandasin korralikult ja teatasin, et mina õpetajana alandaksin kellaaegadest mitte kinni pidamisel hinnet. Samas tegelikult seda teha ei saa, sest paljudel tõesti on ka ühenduseprobleemid. Meil endalgi ühel päeval keset tundi wifiühendus lihtsalt kadus, signaali pole ja kõik.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 19.02 11:15; 22.02 14:57; 22.02 15:22; 01.03 13:51; 02.03 12:49;