Esileht Ajaviite- ja muud jutud Koolitarvete kogumine selverites.

Näitan 6 postitust - vahemik 241 kuni 246 (kokku 246 )

Teema: Koolitarvete kogumine selverites.

Postitas:
Kiira

Olen küll Eesti patrioot jne, aga see rahvuse säilitamise iba ongi lihtsalt iba. Rahvusriikide ajastu on möödas, praegu on infoajastu, inimesed reisivad vabalt mööda maailma, lähevad tööle ja elama teistesse riikidesse, noored suhtlevad juba pooleldi inglise keeles, aina rohkem noori otsustab üldse mitte lapsi saada. Pole mingit mõtet punnitada neid kolmandaid lapsi ülejäänud elanikkonna arvelt, kes peavad nüüd ja praegu toime tulema. Planeeti peame säilitama, see on märksa olulisem.

Kas tohib küsida, kellele sa seda planeeti säilitad? Hiinlastele ja neegritele?

Kui on valida, kas sinusugune eestlane või normaalne hiinlane, siis kindlasti neile viimastele.

+12
-4
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Kui on valida, kas sinusugune eestlane või normaalne hiinlane, siis kindlasti neile viimastele.

Normaalne hiinlane? Palun kirjelda seda normaalset hiinlast. Kas neid on rohkem või vähem kui 1 miljon?

+4
-15
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Alfa

Mina näiteks iial ei anneta loomadele sest olen maal kasvanud ning a la auto alt läbi läinud kass läks hädatappu, mitte ei ravitud tuhandete eest ( ja siis ikka ära suri). Loomade võtmine ja hülgamine on SAMAMOODI inimeste valik nagu laste saamine.

Ma nüüd ei saa loogikast aru. Loomade võtmine ja hülgamine ja saamine on sinu jutu järgi SAMAMOODI inimeste valik nagu laste saamine? Selge. Sel juhul, miks läheb loom hädatappu, mitte ei saa ravitud tuhandete eest, aga lapsed saavad? Sinu enda sõnade kohaselt on loomade võtmine ja hülgamine samamoodi valik nagu laste saamine. Sõna ‘samamoodi’ tähendab minu jaoks samaväärsust, sinu jaoks ei? Et  sina lased loomadel surra, inimestel ei, kuigi oled need mõlemad võtnud (saanud) omaalgatuslikult ja vabatahtlikult?

+8
-2
Please wait...

Postitas:
beebispinat

Lugesin, et meie Selveris küsivad annetusi õpilased koos õpetajatega. Käin erinevatel aegadel, sageli keset päeva kaupluses ja pole seni keegi ligi tulnud. Ausalt öeldes pole ma ei küsijaid ega kärusid märganud, aga enamasti ma lähengi poodi nii, et siht – poeväravad – on silme ees ja ringi ei vahi. Kurb kuulda, et mõni vabatahtlik koguja lausa ahistab või manipuleerib.

Iseenesest see kampaania minus erilisi emotsioone ei tekita. Kui tuleks keegi agressiivselt ligi ja päriks aru, miks ma keeldun toetamast, siis ütleksin, et tegelen juba enda jaoks olulistesse kohtadesse annetamisega.

Suurperedel on minu meelest seda organiseeritud abi mitmekülgselt. Kui vanemad ei suuda laste kasvatamisse ise piisavalt panustada ja arvavad, et riik peaks nende lapsed üles kasvatama, on nad tõenäoliselt ka sotsiaaltöötajate huviorbiidis. Mina suure pere lapsena kannatasin aeg-ajalt ka tühja kõhtu. Praegusel ajal saab asotsiaalgi söönuks.

Endal lapsi pole ning mul ei oleks raske kulutada raha kellegi teise koolitarvetele, aga ikka paneks mõtlema, kas läks see panus ikka õigesse kohta. Kõik pole abivajajad. Meele teeb mõruks ka paljulapseline kontingent, kelle ühiseks nimetajaks on rumalus, kuigi samas lapsed pole ka süüdi, et selliste vanemate perre sündisid. Usun, et KOV + toetused peaks minimaalsed vajadused ikkagi ära katma ja keegi päris tühjade kätega õppeaastat ei alusta.

+11
0
Please wait...

Postitas:
kaegu121

Sest Eesti riik vajab uusi inimesi, vajab eelkõige eestlasi. Elementaarsed asjad on enamusel paljulapselistel võimaldatud, mõnikord tahaks nö leiva peale ka võid. On see siis halb, kui inimesed aitavad üksteist. See 1 vihik ei maksa isegi sinu auto jaoks 1 liitrit kütust.

Üksteist ikka võib aidata. Mina ostan paljulapselisele kooliasjad, aga kuidas tema mind aitab? Ühepoolne kuidagi see üksteise aitamine.

+15
0
Please wait...

Postitas:
tooni

Olen nõus annetama, ainult et ma satun selverisse väga harva, kuumaga pole plaanis üldse minna. Ja koroonaaeg on koolitanud üldse poodides enam mitte käima ja kuidagi sobis ka see. Nüüd pole suve jooksul niisama linnas peale ühe korra käinudki, kui oli vajadus asju ajama minna. Paar aastat pole enam sellist asja olnudki, et mul on aega, ja lähen aga linna, käin poodides ja vaatan, mida osta. Tundub mõttetu niisama linnas käia, käin metsas parem.

+4
-3
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 241 kuni 246 (kokku 246 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Koolitarvete kogumine selverites.