Esileht Kodunurk Kooreklops

Näitan 2 postitust - vahemik 1 kuni 2 (kokku 2 )

Teema: Kooreklops

Postitas:
Kägu

Ma nüüd ei saa retseptist aru, mis tähendab, et pean peale liha vasardamist liha ovaalseks vormima? (Kas lame ja lai? kui lai? või mismoodi). Mitmes retseptis sama lause ja ei saa aru. Ja kas peab ilmtingimata olema veiseliha? Sealihaga tuleks mul paremini välja ma arvan. Kas tailiha tükk (kaelakarbonaad) ei või olla? Retseptis oli, et lihatükk peaks luudega olema. Oh mind äput, palun aidake. 🙂

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Kooreklops

No kui tegu pole restoraniga, siis ei pea küll midagi vormima. Lihtsalt pannile ja praed ära. Traditsiooniline on ikka veiseliha, aga tehakse ka sealihast. Veiseliha on mu meelest ikka parem. Luid küll pole vaja, ikka puhas filee.

Please wait...
Näitan 2 postitust - vahemik 1 kuni 2 (kokku 2 )


Esileht Kodunurk Kooreklops

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.