Esileht›Sünnitus›Korduvsünnitus peale pikka pausi kergem? Beebipakk?
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )
Teema: Korduvsünnitus peale pikka pausi kergem? Beebipakk?
Postitas:
Kägu
22.08.2021 01:07
sündimas peale 15 a pausi kolmas laps. Õeldakse, et iga järgnev sünnitus on kiirem ja kergem. Aga kui vahepeal on pikk paus? Kuidas on teie kogemused?
vanasti sai itkst beebipaki. Kas praegu antakse ka ja mis seal sees on? Kas paki saab ka mittetallinlane?
+1
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.08.2021 16:25
Beebipakid on Tallinna linna poolt ja kohalikele. Juuni alguses oli seal magamiskott, suur rätik, püksid, jakk, sipupüksid, müts, bodi, pidžaama, õhuke kombe, mõni mähe ja õhuke raamat lapsevanematele. Riided suuruses 60-74, mitte midagi väga erilist, aga täitsa normaalsed. Magamiskott ja kombe on minu arvates lausa armsad. Arvestades, et saime sarnaseid asju ka mujalt, siis vist paki sisu pikemat aega sama.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
07.09.2021 21:22
Mul vahe 12a. Teine sünnitus oli kiirem, aga kergem küll mitte. Väga valus oli. Olin rohkem ette valmistunud ja kujutasin ette kuidas nüüd hingan õigesti jne. Tegelikult käis kõik kiiresti ja üsna kähku olid ikka põrgu valud. Ülehingamisest polnud juttugi. Mingi hetk mõtlesin, et järgmist valuhoogu ma enam üle ei ela.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
07.09.2021 21:57
Mul 7 aastat vahe, teine sünnitus kestis täpselt sama kaua kui esimene- ca 9 tundi, tuhud täpselt sama talutavad, ainult pressimise aeg teisega lühem, aga see oli vb asendist sõltuv – esimesega pressisin külili, teisega järil.
0
0
Please wait...
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )
Esileht›Sünnitus›Korduvsünnitus peale pikka pausi kergem? Beebipakk?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.