Olen 2x vaksitud 06/21 ja 09/21. Dets ’21 oli laps koroonas, minule ei tekkinud sümptomeid. 03/22 oli lapsel jälle koroona ja minul oli ainuke sümptom 3 päeva kestev ,, paksu kurgu ,, tunne. Midagi muud polnud. Kas see tähendab, et mul võiks olla hübriidimmuunsus koroona suhtes? Vakside ja põdemise järgne immuunsus pidavat olema tõhusam?
Esileht › Koroonaviirus COVID-19 › Koroona hübriidimmuunsus
Teema: Koroona hübriidimmuunsus

Kust otsast sul immuunsus on kui järjest külge korjad?

Kust otsast sul immuunsus on kui järjest külge korjad?
Kuskohast sa loed välja, et korjan järjest külge?

Pagan, mul mees praegu koroonas. Sümptomid 3. päeva, kõik on esindatud – palavik, tugev peavalu, köha, nohu. Oleme 7 päeva ninapidi koos olnud, küll ühes autos pikalt, küll hotellitoas samas voodis. No mul ei midagi. Ja loodan, et on lihtsalt seekord tõesti organism tugev ja saab hakkama. Mingile erilisele immuunsusele ei looda. Järgmisel kokkupuutel võin vabalt nakatuda, kui nt pole nii palju vitamiine kehas või mõni muu väike põletik või külmetus on keha nõrgestanud.

Olen 2x vaksitud 06/21 ja 09/21. Dets ’21 oli laps koroonas, minule ei tekkinud sümptomeid. 03/22 oli lapsel jälle koroona ja minul oli ainuke sümptom 3 päeva kestev ,, paksu kurgu ,, tunne. Midagi muud polnud. Kas see tähendab, et mul võiks olla hübriidimmuunsus koroona suhtes? Vakside ja põdemise järgne immuunsus pidavat olema tõhusam?
Aga testisid ka ennast ikka? Või miks arvad, et immuunne oled? Sümptomiteta põdemine on ju täiesti tavaline.

Hirm hävitab igasuguse immuunsuse. Nii kui kardad, siis on haigestumise tõenäosus kohe suurem, ole sa vaktsineeritud või mitte. Kuna tegemist on haigusega, mis muteerub, siis iga järgmine aasta, hoolimata, et oled vaktsineeritud, on haigestumise tõenäosus olemas. Ja vaktsineeritakse ju vana info põhjal, nii et mitte kunagi ei ole võimalik teada, milliseks viirus muutub. Mina muretseks pigem ainete pärast, mida sissesüstid, et mis nende mõju on. Kui vaktsiini kasutatakse rahustina, siis on küll asjad inimesega hullud.

Esileht › Koroonaviirus COVID-19 › Koroona hübriidimmuunsus