Kuidas suhtute? Elame maakohas(lähedal on koroonakolle ka), lasteaias kokku ca 50 last-rühmas 20.Kas viiksite lapse lasteaeda kui ise mehega kodutööl? Mina väldiks iga hinnaga, koroona tõttu, sest nüüd hakkas ju levima see uus uk tüvi mis pidi lastele rängalt mõjuma, oleks rumal arvata, et see siia ei jõua.
Mees raiub aga, et laps peab lasteaeda minema, sest teiste omad käivad,elu ei saa seisma jääda jne jne. Ma saan aru, kui see oleks hädavajalik, aga absoluutselt ei ole-oleme 24/7 kodus-mina kohe 100%. Tema argument on see, et laps muidu ei arene, peab sotsiaalseid kontakte omama. Minu jaoks on aga tähtis pere ja lapse tervis ning tulevik ning sotsiaalsust saab arendada taas siis, kui ajad paremad?!
Mida siis teha? Kas peaksin helistama lasteaeda, et nad mu mehega räägiksid? Miks peaks praegu õpetajatele samamoodi lisariske tooma veel ühe lapse näol? Pingeline on nii elada, kui üks raiub üht, aga mina konkreetselt mõtlen teist. Ma võin löputult vaielda ning ta ei kuula, ootan hirmuga uue nädala algust.
Kas lasteaed saaks mind selles olukorras aidata? Detsembris isegi anti soovitus, et tuua ikka laps siis, kui tõesti on vajadus, nüüd ei ole olukord paremaks läinud.Mina tunnen, end kui loll hetkel. Laps on 5.5 aastane.
Mida mõtlete?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.01 20:47; 05.01 21:02;