Esileht Koroonaviirus COVID-19 Koroona koolides

Näitan 14 postitust - vahemik 61 kuni 74 (kokku 74 )

Teema: Koroona koolides

Postitas:
Kägu

Sinu vanaema võiks koroona saada siis saaksid aru, et haigus on täitsa olemas. Aga nüüd pidi HIV- i rohkem olema kui koroonat Ukrainlased levitavad jõudsalt seda katku

Ära ole loll nagu EKRE. Mis sa, päriselt arvad, et naised tulid siia prostideks???

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas su lapsel oli esimest korda 40 palavik? Kas ta oli vaktsineeritud?

Jah, 1. korda oli üle 40 palavik.

Ei, 9-aastast ei saa vaktsineerida, seega ei olnud koroona vastu vaktsineeritud.

Mis mõttes ei saa 9-aastast vaktsineerida? Alates 5 a on see võimalus olnud 2021 detsembrist. Minu praeguseks 6 a ja 8 a lapsed on ammuilma vaktsineeritud. Ainult tõhustusdoose ei tehta, kui sellises vanuses lapsel pole just immuunpuudulikkust.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jälle mingid kasutuskõlbmatud (aegunud), mitmekordse hinna eest soetatud testid koolides?

Testide säilivus on 2024 aga kvaliteet on jah sitt.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina koroonapaanikast aru ei saa, pereliikmed on kolm korda koroona positiivsed olnud, mina neli korda, sest sain ühe tööreisilt lisaks. Kerge peavalu on olnud, lapsel kerge palavik, natuke oli ühel lapsel korra nohu ja kui neid koroonateste ja nõudeid ei oleks olnud, ei oleks teadnudki. Koroona on enamus riikides minevik.

Mina ja mu pere 3 liiget on ainult 1 kord koroonas olnud. 1 liige 2 korda. 4 korda oleks mu jaoks ulme 😀

Mu noorim laps on olnud 4x koroonas 🤷🏼‍♀️ Kolmel korral ei oleks teadnudki kui poleks testinud. Päris esimel korral kui haigestus, ka ei oleks teadnud, kuid 5-ndal päeval peale haigestumist kadusid tal maitse- ja haistmismeel. Mul endal pole ühtegi sümptomit olnud, kuigi laps oli haiguste ajal kaisus.

Äkki oleks lapse toidulaud vaja üle vaadata.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jälle mingid kasutuskõlbmatud (aegunud), mitmekordse hinna eest soetatud testid koolides?

Testide säilivus on 2024 aga kvaliteet on jah sitt.

Kuidas kindlaks tegid, et kvaliteet on sitt?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nädala jooksul kaebustega pöördunud lastel ei osutunud test mitte kellelgi positiivseks.

Kus? Perearsti juures? Mitmendal päeval ja millise testiga? Meie koolis oli pea viiendik positiivseid esimese testimise järel.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nädala jooksul kaebustega pöördunud lastel ei osutunud test mitte kellelgi positiivseks.

• Kus? Perearsti juures? Mitmendal päeval ja millise testiga? Meie koolis oli pea viiendik positiivseid esimese testimise järel.

Ja mis siis ?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas su lapsel oli esimest korda 40 palavik? Kas ta oli vaktsineeritud?

Jah, 1. korda oli üle 40 palavik.

Ei, 9-aastast ei saa vaktsineerida, seega ei olnud koroona vastu vaktsineeritud.

Mis mõttes ei saa 9-aastast vaktsineerida? Alates 5 a on see võimalus olnud 2021 detsembrist. Minu praeguseks 6 a ja 8 a lapsed on ammuilma vaktsineeritud. Ainult tõhustusdoose ei tehta, kui sellises vanuses lapsel pole just immuunpuudulikkust.

Mõtleme natuke laiemalt kui ainult enda kogemustest lähtuvalt.

See, et alates 2021. detsembrist saab vaktsineerida, ei tähenda, et siis sai, kui laps haige oli. Minu laps oligi väga tõsiselt koroonas kuu enne seda võimalust.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida kuradit te saadate oma covid haiged lapsed kooli? Kas koolides enam ei jagata teste? Test näitab positiivset vastust kolmandal, neljandal päeval peale nakatumist. See ei ole lihtsalt mingi köha, nohu millega last paar päeva kodus hoiate. Olen nii vihane, et mina ravin enda lapse terveks ja siis lapse sõbrann teatab, et tegelikult oli tal test positiivne aga teatrisse klassiga läks ikka. Kas ma pean kusagile kaebama, et see lapsevanem vastusele võetakse? Nüüd oleme terve perega teist korda covidis tänu lapse sõbrannale. See ei ole lihtsalt nohu, kõik mu kondid valutavad ja pea plahvatab otsas. Kas ma pean ka oma covid positiivse lapse kooli saatma, sest tema põeb kergemalt? No nii vihale ajab see koroona

Aga oled ju vaksitud? Siis ei pidanud ju nakkust saama 😂😂😂 voi meil lamemaalastel oli õigus.
Mina ise podesin koroonat ja terve minu pere ei saanud nakkust (mees ja kolm last 18, 14, 5) sama oli sõbranna peres , 10.a laps haige ja ülejäänud pere oli täiesti terve (pereisa ja vanem tütar põevad raskekujulist astmat) koik vaksimata

Nüüd tee endajäreldused sellest

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

kas mõni muu rõve viirus oleks parem põdeda? ma põdesin kuu aega tagasi koroona justnimelt paaripäevase nohuna läbi, samas praegune viirus on märksa rõvedam palaviku ja peavalu jms asjadega.

Ah, misa ajad lolli juttu, iga nohu on vähemalt nädal aega

Minul kestab nohu 2p ja koroona oli ka aind 2p nohuna. Trikk on selles, et pole iialgi kasutanud mingeid nohuks mõeldud ravimeid. Puhas mesi ja kummelitee ja nuuskamiseks iga paber on uus

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Koroonat ei maksa üle tähtsustada, Eestisse sureb südamehaigustesse iga päev 15 inimest, koroona ei ole isegi suremuse esikümnes.

Keegi ei ületähtsustagi. Probleem on selles, et kolmas aasta on õppetöö koolides häiritud, kuna ta levib hästi ja nakatab korduvalt, mistõttu on pidevalt koolides sees. Kui haigestuvad õpetajad või mõni õpilane raskemalt, siis tehakse laustestimist ja siis on jälle 2-3 nädalat totaalset segadust.

Väga naljakas siis, et Soomes see koolides ei levi 😂

Elan ise Soomes ja teismelised käivad koolis, mitte mingit testimist siin pole kunagi koolides olnud ja mitte keegi pole siin koolis haige ka.

Mis ime paanika teil seal Eestis toimub 😁

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hetkel levib koolides a-gripp ja mingi rõve köhaviirus.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Koroonat ei maksa üle tähtsustada, Eestisse sureb südamehaigustesse iga päev 15 inimest, koroona ei ole isegi suremuse esikümnes.

Keegi ei ületähtsustagi. Probleem on selles, et kolmas aasta on õppetöö koolides häiritud, kuna ta levib hästi ja nakatab korduvalt, mistõttu on pidevalt koolides sees. Kui haigestuvad õpetajad või mõni õpilane raskemalt, siis tehakse laustestimist ja siis on jälle 2-3 nädalat totaalset segadust.

Väga naljakas siis, et Soomes see koolides ei levi 😂

Elan ise Soomes ja teismelised käivad koolis, mitte mingit testimist siin pole kunagi koolides olnud ja mitte keegi pole siin koolis haige ka.

Mis ime paanika teil seal Eestis toimub 😁

Miinustage jah, tõde on raske kuulata ma vaatan 😁

See koroona foorum on on ikka super, kui peale rasket päeva väsinud oled ja naerda tahad 😂 IDIOOTSUS

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meie koolis on praegu terved ja olemas täies koosseisus vaid õpetajad.
84-st õpilasest oli esmaspäeval kohal 12, teisipäeval 18 ja eile 38.

Osa ei tulnud tormi ja tuisu pärast kooli, aga päris suur osa on a-gripis. Mõni üksik on koroonast ka teada andnud.

0
0
Please wait...

Näitan 14 postitust - vahemik 61 kuni 74 (kokku 74 )

Esileht Koroonaviirus COVID-19 Koroona koolides