Esileht Kodunurk Korraga ahju?

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Korraga ahju?

Postitas:
ESCAPE

Kartul, porgand, kaalikas, verivortsid?
Kas saavad valmis? Mis kuumusel ja kui kauaks?

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Korraga ahju?

Ei paneks korraga.

Verivorst saab liiga kui teda sama kaua hoida kui juurikaid.

Please wait...
Postitas:
ESCAPE

RE: Korraga ahju?

Okei aga kuidas siis paneks?

Please wait...
Postitas:
Jannuke

RE: Korraga ahju?

Kaalikas ja porgand pane ennem siis kui on peaaegu pehmed pane kartul ja umbes 30 minuti pärast alles verivorst. Pane 175-200 kraadi juurde koos veega hauduma.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Korraga ahju?

Kas verivorste tõesti pannakse veega hauduma!? Ma küll ei tahaks mingit vesist verivorsti…

Ma paneks kõigepealt kõik juurviljad ahju (veidi õli ja maitseaineid lisaks) ja siis pärast verivorstid lisaks ahjupanniga 20-25 min enne juurikate väljavõtmist.

Kõik 185-200 kraadiga.

Please wait...
Postitas:
ESCAPE

RE: Korraga ahju?

Aitäh viimasele, täna menüüs .

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: Korraga ahju?

Ma paneks ka nii, nagu viimane kägu on soovitanud. Lisaks sellele – kaalika ja porgandi lõikaks veidi väiksemateks tükkideks, kui kartuli. Siis saab korraga valmis.

Juurikad paneks ahjupannile ja pärast verivorstid neile peale.

Please wait...
Postitas:
Repi

RE: Korraga ahju?

Köögiviljad paneksin rahumeeli kõik korraga. Kaalikas ja porgand võivadki pisut krõmpsud olla, kartul on ainuke köögivili, mis peab täiesti pehme olema. Verivorstid alles mingi 10-15 minutit enne teiste valmimist.

Please wait...
Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )


Esileht Kodunurk Korraga ahju?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.