Ma pole kusjuures öelnud, et ma “mereande” ei söö.
Miks sa need jutumärkidesse paned? Ma arvan, et ikka päris mereandidest oli jutt.
Miks sa need jutumärkidesse paned? Ma arvan, et ikka päris mereandidest oli jutt.
Mett ju ka jälestad. Oh sind, hädapätakat. Mereande ka kindlasti ei söö eks, ja heeringas on õudne.
Kas inimene on sinu jaoks ainult seepärast hädapätakas, et ta mett ja mereande ei söö? Kummaline suhtumine.
Heeringat ja grillitud tooteid ka ju mitte. Täisveidrik.
Mina ka ei söö heeringat ja grilltooteid, mett samuti mitte. Maitseerinevus ei tee veidrikuks.
Õpi ise korralikult grillima. Ei ole raske ja tulemus või sind ennastki üllatada.
Jah, aga vaata, kui inimese kogemus siiani on, et grillitud liha talle ei maitse, olgu siis seepärast, et pakkujad on ära kõrvetanud või vilets marinaad või muu häda, siis miks peaks ta hakkama grillimist õppima või endale üldse grilli ostma? Selge, et selline asi ei tule pähegi.
No esiteks mulle tõesti ei meeldi lihakäntsakaid süüa. Teiseks, grillil ei ole kunagi ühtlast kestvat temperatuuri. Alati on mingi osa söestunud ja mingi osa alaküpsenud.
Siis on vale grill. Comado küll küpsetab vägagi ühtlaselt + on lisatarvikud/plaadid praadimiseks (liha või juurikad), wok pann woki ja paella jaoks, ka pitsaplaati. Elaval tulel tehtud toidud on ikka kõige paremad, paljudel meist toes ikka elevat tuld o. Näiteks paellat ja woki ei saagi induktsiooni peal teha. Pitsa jää samuti elava tulega palju parem.
Või tahad sa öelda, et mainitud asjadest ei sobi sulle miski söömiseks ? Kui lihakäntsakas ei sobi siis äkki grillil tehtud meega lõhe või kana ? Või on su grillide kui selliste vastu midagi ?
Induktsiooni peal teeb ikka väga korraliku paella ja woki, ära luuleta.
Mina suudan majas olla ainult siis, kui väljas on temp.20 kraadi ja üle.
Ausalt, ma ei tea mis värk sellega on. Maja on uus ja kõik mugavused on olemas. Aga kui väljas olla ei saa, siis ma seal olla ei taha.
Näit eile läksime majja (pole linnakorterist eriti kaugel, ca 35-40 min sõita) ja täna padavai tagasi. Vastik tuul ja külm. Ei mina küll sellise ilmaga õues olla ei taha.
Ja just ilma pärast tarbin ma maja vähe. Jah, sooja ilmaga on mõnus. Suitsutad kala ja istud õues. Aga neid päriselt sooje päevi ja õhtuid on ikka jube vähe.
Su maja on ilmselt lihtne suvila? Äkki hakkab siis renoveerima? Soojustus, õhksoojuspumbad. Väga hubane saab olema.
Ja kui palju neist asjadest on meres kasvanud ja püütud? Äkki on hoopis kasvanduses või ookeanis. Naabrimees püüab hoopis jõest. Kas need on MEREannid?
Ja kui palju neist asjadest on meres kasvanud ja püütud? Äkki on hoopis kasvanduses või ookeanis. Naabrimees püüab hoopis jõest. Kas need on MEREannid?
Jälle mingid aspergeri jooned, et ei mõista asjade üldnimetust? Ei saa aru, mida tähendavad mereannid, hakkad hoopis küsima, et äkki tuleb kasvandusest, siis pole enam mereand? Hea tüüp jälle. Kuidas sa üldse teiste inimestega räägitud saad, iga sõna võib hakata niimoodi kuidagi väänama.
Ausalt, ma ei tea mis värk sellega on. Maja on uus ja kõik mugavused on olemas. Aga kui väljas olla ei saa, siis ma seal olla ei taha.
Näit eile läksime majja (pole linnakorterist eriti kaugel, ca 35-40 min sõita) ja täna padavai tagasi. Vastik tuul ja külm. Ei mina küll sellise ilmaga õues olla ei taha.
Ja just ilma pärast tarbin ma maja vähe. Jah, sooja ilmaga on mõnus. Suitsutad kala ja istud õues. Aga neid päriselt sooje päevi ja õhtuid on ikka jube vähe.
Su maja on ilmselt lihtne suvila? Äkki hakkab siis renoveerima? Soojustus, õhksoojuspumbad. Väga hubane saab olema.
Funktsionaalne lugemisoskus? Asi pole ju maja soojapidavuses, vaid selles, et õues ei taha olla jahedaga.
Funktsionaalne lugemisoskus? Asi pole ju maja soojapidavuses, vaid selles, et õues ei taha olla jahedaga.
Kas keegi käskis? Keegi pole õues jahedaga, kui ei taha. Ka korterielanikud mitte. Miks sa peaksid üldse õues olema? Siis poleks maja vajagi, krundist piisaks.
Jälle mingid aspergeri jooned, et ei mõista asjade üldnimetust? Ei saa aru, mida tähendavad mereannid, hakkad hoopis küsima, et äkki tuleb kasvandusest, siis pole enam mereand? Hea tüüp jälle. Kuidas sa üldse teiste inimestega räägitud saad, iga sõna võib hakata niimoodi kuidagi väänama.
Aga miks siis meretoit eestis mereanniks muutus? Et midagi eksklusiivset rõhutada? Kas sprotid ja räim tomatis on mereannid? Või Võrtsjärve angerjas. Kala enam ei kõlba öelda?
Aga miks siis meretoit eestis mereanniks muutus? Et midagi eksklusiivset rõhutada? Kas sprotid ja räim tomatis on mereannid? Või Võrtsjärve angerjas. Kala enam ei kõlba öelda?
Sina ütle, mis sina tahad. Sõna tähendus muidu on selline: Mereannid (inglise seafood) on üldnimetus vesiviljeluses või looduslikult kasvanud mereorganismidele, keda inimene tarvitab toiduks.
Kõige tähtsamad mereannid on kalad ja veeselgrootud.
Kui sulle ei meeldi, ära tarvita seda sõna, aga ära pane seda jutumärkidesse, sest see on vale.
Mereannipasta = makaronid praetud silguga.
Sinusuguse Kolmanda Eesti jaoks kindlasti. Ilmselt sööd ka makarone hakklihaga või mis teielaadsetel kombeks on.
Sinusuguse Kolmanda Eesti jaoks kindlasti. Ilmselt sööd ka makarone hakklihaga või mis teielaadsetel kombeks on.
Ja mis see teielaadsetel siis on, pasta bolognese?
Ja mis see teielaadsetel siis on, pasta bolognese?
Need ju erinevad toidud.
Meri ei anna midagi ise.
Kolmas Eesti tunnistas just, et torge läks õigesse kohta, egas muidu raporteeriks 😀
Mina ei saa jälle aru, miks majas sees olles on nii ebameeldiv, et kui õues ei saa olla, padavai korterisse. Ütlesingi, et äkki renoveerida vaja, paigaldada kaminad, õhksoojuspumbad jne. Hea maja on väga õdus ja soe.
Mõni arvab, et tõkkepuu on ka päriselt puu.
Mina ei saa jälle aru, miks majas sees olles on nii ebameeldiv, et kui õues ei saa olla, padavai korterisse. Ütlesingi, et äkki renoveerida vaja, paigaldada kaminad, õhksoojuspumbad jne. Hea maja on väga õdus ja soe.
Täiega imelik jah, inimene ostab endale uue maja, no hetkel head maja alla 400 000-500 000 ei saa, ja siis avastab, et ei tahagi seal toas olla 😀
Korterielanikud, kuidas veedate vaba aega suvel?
Vastus: kehvema ilmaga täpselt samamoodi nagu ükskõik kus elades – majas, ridakas, suvilas – toas koristades, tööd tehes, pesu triikides, telekat vaadates, ludeges, õppides. Kõik need tegevused ei erine kuidagi – elad sa korteris või majas.
Soojema ilmaga oleme maakodus ja veedame ilmselt aega rohkem õues. Aga käime palju ringi – saartel, Pärnus, kontserditel, teatrietendustel. Ja see tegevus ka tõepoolest ei erine, milline on sinu taust eluaseme poolest.
Ainult et see suvi on nii pagan a lühike ja ilusaid ilmasid ei jätku ka terveks suveks.
Aga kus veedate vaba aega talvel? Vaat see on palju huvitavam küsimus. Ise plaanin sel talvel 6 nädalat veeta troopikas. Esimest korda nii pikalt, sest lapsed on nüüd täiskasvanud.
Kolmas Eesti tunnistas just, et torge läks õigesse kohta, egas muidu raporteeriks 😀
Ma polnud su üllitist veel näinudki, kui see juba raporteeriti, lollakas 😂
Ma polnud su üllitist veel näinudki, kui see juba raporteeriti, lollakas 😂
Peale sinu on siin järelikult lollakaid rohkem. See on muidugi kahetsusväärne.