Esileht Lapse ootamine Kõrvetised või selline “ajab maost üles” tunne

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: Kõrvetised või selline “ajab maost üles” tunne

Postitas:
Kägu

Mida olete teinud rasedusaegsete kõrvetiste vastu? Käib 12. nädal ja mitte midagi ei aita, kogu aeg on halb maitse suus, ainult pärast söömist pool tundi on enam-vähem olla. Oleks lihtsalt iiveldus, selle taluks isegi ära, aga see vastik maitse ja selline maost happeliste krooksude ülesajamine on ebameeldiv. Mida olete selle vastu ette võtnud ja kas see raseduse edenedes ükskord ära ka lõppeb?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaheldub periooditi. Alguses oli hull, vahepeal ok ja nüüd lõpus(39+4) taas hull.

Aitab Rennie(see ainuke mida võtta võib), piima joomine ja soodavesi(öäk).

Kindlasti aitab ka teatud toiduainete vältimine, mis seda suurendab.
Minul selleks on leib(ka rukkileib), tomat ja paprika. Alguses ajas ka kohvi kõrvetama. Nüüd enam eriti mitte.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teha jah kindlas kas mingid toidud põhjustavad seda rohkem. Proovida süüa korraga vähem aga tihedamini äkki.

olen võtnud rennit kui ka maokaitset ennetavalt väga hullul perioodil.
aitab sünnitamine kui enne rasedust probleemi ei esinenud 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maini ämmakale. Mulle kirjutas kohe repseptiga maokaitse rohud 7+ nädalal. Võtan iga hommik ühe kapsli 1h enne sööki ja meeletuid kõrvetisi pole enam. Kohe inimese tunne on nüüd.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul algasid need jubedused kohe kui rasedaks jäin. Koos 24/7 iiveldusega ajas seda maohapet üles ja mõnikord ei saanud isegi aru, et mis asi see on. Krooksud tulid pidevalt ja vastik maitse oli suus. Öösel magada ei saanud teisiti kui istudes ja kuna mul öösel tohutult iiveldas ka, siis aitas teinekord ainult oksendamine. Söögist jätsin kõik välja, mis võis kõrvetisi tekitada, aga üldiselt mingit seost lõpuks ei olnud ja need soovitused, söö kuivikut, kõrvitsaseemneid, kaerahelbeid, piima, need ei mõjunud. Renni ajas oksele. Söögisooda kannatasin kuidagi ära kui võtsin lusikaga ja vett peale.

Aga rääkisin ämmakale ja see, et ainult rennit võtta võib ei vasta enam tõele ja on teisigi rohte. Käsimüügist omeprazol toimeainega kõrvetiste rohte võib ka võtta. Ma siis võtsin mingi perioodi üks tablett hommikul ja aitas oluliselt paremini. Üle läks see kõik koos esimese trimestriga, siis kui iiveldus kadus. Hetkel 35 nädal ja mõni päev kõrvetab kui söön teatud asju või kui magu liiga täis on.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jääb suht kuni lõpuni see vastik tunne. Rennie aitab, pool Renniet ja enne magamaminekut psistad põske. Kui väga hull jah, siis ämmakas kirjutab omeprasooli vms. Ja soovitus on magada vasakul küljel, siis on magu madalamal ja ei aja niipalju hapet üles.

0
0
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Esileht Lapse ootamine Kõrvetised või selline “ajab maost üles” tunne