Esileht Kodunurk Krevetisalat

Näitan 19 postitust - vahemik 1 kuni 19 (kokku 19 )

Teema: Krevetisalat

Postitas:
Kägu

Milline on teie hea krevetisalat? Ka erinevatest kalasalatitest võite rääkida. Näppaksin teie lahkel loal ideid😊

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Krevett käib kokku tsilli ja küüslauguga, rohkem variante lihtsalt pole: http://www.heatoit.com/2014/06/tiigerkrevetid-tsilli-ja-kuuslauguga.html

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Mulle jälle meeldib teha kaste õlist ja sidrunimahlast ( kes tahab võib küüslauku sisse panna aga mulle meeldib mahedam) ja siis erinevaid ürte, kas tilli, peterselli, tüümiani, mida ise armastad.
Siis veel toekam kaste on segu majoneesist, ketsupist ja tilgake viskit sisse. Alati teen rohelise salati alla ja kui vaja toekam veel keedumuna.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

No milleks küsida kui inimestele miinuseid lajatada, no tõesti?

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

No milleks küsida kui inimestele miinuseid lajatada, no tõesti?

See on ammu läbi arutatud teema.
Ja perekoolis käivadki asjad nii. Kuidas sa sellest aru ei saa?

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt
Postitas:
Amatöör

Minu lemmik kalasalat on vanakoolikas – suitsukala, keedetud muna, sibul, majoneesi-hapukoore kaste ja seda söödi kuumade kartulitega. Kuna suitsutursk oli odav – sa sellest tehtud. Nüüd ostan hõbeheiki ja teen sellest.
Krevetisalati teen nii – taldrikutele teen roheliselt salatist põhja, siis sellele kurki-tomatit, õuna, krevette, soovijatele keed muna + majonees-hapukor, ise teen õlist-sidrunimahlast kastme + must pipar.

Please wait...
Postitas:
Kägu

No milleks küsida kui inimestele miinuseid lajatada, no tõesti?

See on ammu läbi arutatud teema.

Ja perekoolis käivadki asjad nii. Kuidas sa sellest aru ei saa?

Näiteks sellepärast, et inimene küsib krevetisalati retsepti, aga saab krevettide valmistamise juhise.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Näiteks sellepärast, et inimene küsib krevetisalati retsepti, aga saab krevettide valmistamise juhise.

Krevett (Palaemon) ehk garneel on krevetlaste sugukonda kuuluv perekond kõrgemaid vähke. Ehk loom, kes kasvab looduses ise.
Neid ei pea “valmistama”.

Mõtle ikka ka, enne, kui midagi kommenteerid.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

No milleks küsida kui inimestele miinuseid lajatada, no tõesti?

See on ammu läbi arutatud teema.

Ja perekoolis käivadki asjad nii. Kuidas sa sellest aru ei saa?

Näiteks sellepärast, et inimene küsib krevetisalati retsepti, aga saab krevettide valmistamise juhise.

No kuidas siis? Sina olidki see miinustaja? Anna kannatust.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

No kuidas siis? Sina olidki see miinustaja? Anna kannatust.

Annan kannatust. Kui palju tahad?
Ei mina ole lapsesuud miinustama hakanud, mul muudki teha.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Näiteks sellepärast, et inimene küsib krevetisalati retsepti, aga saab krevettide valmistamise juhise.

Krevett (Palaemon) ehk garneel on krevetlaste sugukonda kuuluv perekond kõrgemaid vähke. Ehk loom, kes kasvab looduses ise.

Neid ei pea “valmistama”.

Mõtle ikka ka, enne, kui midagi kommenteerid.

Äkki edastad oma geniaalse sõnumi ka laiemale üldsusele, muidu on kogu ajakirjandus täis juhendeid kuidas valmistada kana, kuidas valmistada kala jne.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

See on ammu läbi arutatud teema.
Ja perekoolis käivadki asjad nii. Kuidas sa sellest aru ei saa?

Ära süüdista perekooli. Miinused said selle kategoorilise “Rohkem variante pole!” eest.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Miinused said selle kategoorilise “Rohkem variante pole!” eest.

Mina ei kisanud sel miinuste teemal. Loe uuesti, tola.

Ja mida rohkem perekoolikas miinustab, seda rohkem ehk ka ka hakkab kunagi mõtlema.
Selles mõttes tõesti sina ei juhi.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Miinused said selle kategoorilise “Rohkem variante pole!” eest.

Mina ei kisanud sel miinuste teemal. Loe uuesti, tola.

Ja mida rohkem perekoolikas miinustab, seda rohkem ehk ka ka hakkab kunagi mõtlema.

Selles mõttes tõesti sina ei juhi.

See suur et, teema oli krevetisalatist.
Tänan!😊

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Ma ei tee krevetisalatit, kui mul just kilo soolvees krevette pole hapuks minemas, mida kuhugi enam kasutada ei oska. Viimase 15 aasta jooksul pole seda juhtunud 🙂
Krevetdid on nii “õrnukese” maitsega, et pigem olgu nad toidus omaette, mitte millegagi segatult.
Kui teen pokaalidesse koore-suitsulõhe tarretist, siis katan selle krevettidega.
Kui teen tooreid kevadrulle, siis välimise riisilehe keeru vahele panen krevette.
Kui teen õhulise leiva ja kalavahuga võileivatorti, siis pealmiseks katteks kasutan krevette.
No et nad alati oleks eraldi suhu pandavad. Kuskil salatis ja kastmete sees peaks neid olema vähemalt 30%, et krevetimaitse esile tuleks ja teised komponendid olgu seejuures väga neutraalsed.
Aga kui krevette on tõesti palju käes, siis mulle väga meeldib kodujuust krevettide ja murulauguga. Samuti krevetid sibula-tilli-sidruniga, maitsestatud soola ja pipraga, segatuna vähese õliga.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Krevetid väga ohtra sidrunimahlaga üle valada, peeneks hakitud küüslauku, teravat tomatikastet jm maitsestajaid meelepäraselt – lasta paar-kolm tundi marineerida ning enne seveerimist veidi vÄrsket koriandrit – hea kerge vahepala või eelroog.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Mina ei kisanud sel miinuste teemal. Loe uuesti, tola.

Ja mida rohkem perekoolikas miinustab, seda rohkem ehk ka ka hakkab kunagi mõtlema.
Selles mõttes tõesti sina ei juhi.

Kui tola, siis tola.
Minu vastus kehtib endiselt, kuna kuigi mitte sa ise, siis sinu rohkete miinuste kohta küsitud ju oli teise vastaja poolt, keda huvitasid inimesTele pandud miinused.
Head kaasamõtlemist sullegi!

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Lõunapool on krevetisalatid ikka väga populaarsed ja pakutakse igasugu krevettidega. Ma tavaliselt korjan ideid nii, et vaatan googlest pilte (shrimp salad, prawn salad) ja vaatan koostisosi, mis isutavad.

Tavaliselt pannakse kokku krevetid näiteks avokaadoga ja mingi salatipõhi. Riigist väga ei olelenud vaid kasutati salatis variatsioone samadest asjadest, mis meil: tomat, kurk, porgand, paprika. Mitte meiepärasemad variandid olid kikerhernes, ananass, mango.

Ma ise salatis armastan hoopis grillitud või paneeritud krevette rukola, kitsejuustu ja balsamicoga, vahel ka tomat või nt röstitud peet juurde.

Või tehakse (pärl)kuskussiga.
Maitsestatakse sidruni, tšilli või küüslauguse kastmepõhjaga.

Ning neile, kes tulevad ütlema, et kreveti maitse on ise nii õrn, siis jah, nii võib olla, aga mulle just ei meeldi kreveti enda maitse ja ei söönud neid aastaid. Nüüd õppisingi, et mulle maitsevad krevetid küll KUI nad on nt grillitud. Soolvees krevettide maitse mulle ei maitse ja kui ma neid toidust välja noppinud olen varasemalt siis väidetavalt see õrn maitse, millest kõik muu üle käib, on alati minu jaoks toidule küll juurde jäänud.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma ise salatis armastan hoopis grillitud või paneeritud krevette rukola, kitsejuustu ja balsamicoga, vahel ka tomat või nt röstitud peet juurte.

Eriti see peet juurte on hea – nagu kõige hullematel päevadel oleks miski plahvatanud.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt
Näitan 19 postitust - vahemik 1 kuni 19 (kokku 19 )


Esileht Kodunurk Krevetisalat