Tuttavate seas selliseid ei ole, kuid viimasel ajal mõned sugulased oma kristallide ja kividega justkui ära pööranud. Nt ostsin uue auto ja õde tõi kohe mingi kotikese kive, mille pidin siis autosse panema et see kaitseb õnnetuste eest. Mul tihti pea valutab, siis üks teine sugulane tassis ka mulle mingeid kristalle mis pidavat selle vastu aitama. Üks laps magab rahutult ja jälle tuli üks sugulane oma kristallikotikesega mille käskis voodi alla panna 😀
Minu arust on see puhas raha väljapetmine ja meenutab juba mingit ususekti. Kahju et mõned mu armsad sugulased selle lõksu langenud, aga ega vaidlemine sel teemal ka ei aita. Tülide ja solvumiste vältimiseks muidugi võtan naeratades ja tänades vastu ja autosse panin ka selle (kunagi ei tea millal õel tuleb pähe kontrollida)
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Kristallid ja kivikesed-mingi uus trend?
Teema: Kristallid ja kivikesed-mingi uus trend?

Pihlaka oksad aitavad rahulikumalt magada link, ma ise ei viitsi seletada.

Kassid pidid ka ravima. Nii, et lisaks kristallidele ja igasugustele puude okstele võiks siis kasse ka kinkima hakata ja igasugu muud jura veel uskuda.

Perekooli palgalise teemade välja imeja uus teos.
Vastuseks – ei, kristallid ja kivikesed ei ole uus trend. Need on harimatuma rahva seas juba aastaid “põnevaks teemaks”. Ärksamatel ärinaistel juba vastavad poedki maha müüdud.

Tuttavate seas selliseid ei ole, kuid viimasel ajal mõned sugulased oma kristallide ja kividega justkui ära pööranud.
Kus kivi all te siiani siis olete olnud? See OLI trend juba väga ammu ja nüüd tellivad need poed juba veoautosid, et oma kive kuhugi randadesse ja mujale saaks laiali vedada.
Kuna keegi neid enam ei taha.

Kui need kivid päris on, siis aitavad muidugi. Aga suur osa neist, mis meil müüakse, on võltsitud. Neil põhineb kõik pigem enda usul kui kivi abil.https://alkeemia.delfi.ee/mystika/esoteerika/kristallivoltsingud-ja-kuidas-neid-ara-tunda?id=77724130

Kristallipood on põnev. iga haiguse ja seisundi vastu või soodsamasse suunda juhtimiseks on midagi. Nagu apteegis on iga tervisehäda vastu midagi. aga seal on veel enam- ka õnne, raha ja armastust saab suurendada.
Enda pealt vaadates on usul ikka suur jõud. Oli sea müügis üks ilus sõrmus. aga kristalli kohta jutt, et paneb oma hirmudele otsa vaatama. Ma ei julgenud osta. Ma tahan oma hirmud unustada, mitte nendega tegeleda. ma ei julgenud seda osta, sest mine tea…
Olid mul kuumahood. No teadagi menopausi ilming. käsimüügiravimeid juba proovisin, mis apteegis. aga kristallipoes müügil kivi, mis aitab elada nendega paremini. Ostsin. sest kui miski muu ei aita, siis äkki seegi aitab.

ma olen ka täheldanud sama.
ja kes ära pööravad? keskealised 😛 annaks jumal, et minu juurest see ringiga mööda läheks. ei tahaks küll ära pöörata, ennast otsima hakata.

Ostsin. sest kui miski muu ei aita, siis äkki seegi aitab.
aitas siis või?

Mu meelest on need niisama ilusad. Kui halba ei tee, siis mis vahet sel on kui mõnele need meeldivad.

Perekooli palgalise teemade välja imeja uus teos.
Vastuseks – ei, kristallid ja kivikesed ei ole uus trend. Need on harimatuma rahva seas juba aastaid “põnevaks teemaks”. Ärksamatel ärinaistel juba vastavad poedki maha müüdud.
Ei ole PK-ga kuidagi seotud ja ju siis elasin kivi all tõesti- ei teadnud nende poodide olemasolust. Vastasin huviga nüüd ühte veebipoodi ja no on ikka hinnad neil kristallidel…

Ma kannan erinevatest kividest kõrvarõngaid juba mitu aastat, sest tavalisi ma kanda ei saa ja nende välimus meeldib ka rohkem, aga võta näpust, ei ole tagantjärgi lugedes lubatud õnne mu õuele saabunud. Tähendab, elu on paremaks läinud, aga tänu mulle endale, mitte kividele.

Kassid pidid ka ravima. Nii, et lisaks kristallidele ja igasugustele puude okstele võiks siis kasse ka kinkima hakata ja igasugu muud jura veel uskuda.
Jah, mu 10 kilone volask magab mul lihtsalt peal juba 9.s aasta. Kael valutab, käed surevad, tekki ka alati ei saa sest ta on öösel nagu tinapomm. Olen väga väsinud ja magamata, kuid kassi mujale panna ka pole võimalik- teeb põrgukisa ja kraabib, mis kole. Ärge kasse küll kinkige 🙂

ei tahaks küll ära pöörata, ennast otsima hakata.
Mis on halba eneseleidmises?

ei tahaks küll ära pöörata, ennast otsima hakata.
Mis on halba eneseleidmises?
Sa ajad midagi sassi. Nad mitte ei LEIA ennast, vaid nad OTSIVAD. Muudkui otsivad-otsivad-otsivad-otsivad…
A mis puutub kassidesse, siis minu kassil on küll minule tervistav mõju. Ta ravib mu väsimust, kurbust, ärevust, ebakindlust ja isegi menopausist tulenevaid vaevusi. Päriselt ka. Palju paremini kui AD, xanax või sojatooted. Kasse kinkida muidugi ei tohiks, igaüks peab endale ise soetama. Minu kassil olid eelmisel aastal ka pojad, ma oleks nende kuude jooksul, mis nad meil olid, vist oma õnnehormoonidega terve Perekooli terviserubriigi hädalised terveks ravinud.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Kristallid ja kivikesed-mingi uus trend?