Kui ma esimest korda elus otsustasin kõhulihased välja tuua, siis alguses oli kõik lihtne, jõin ka kohvi ja vett, mängisin arvutimänge. See kõik sai läbi teisel nädalal, siis ma ei suutnud enam magada tühja kõhuga, ma ei suutnud ka arvutis enam olla, siis ma lihtsalt läksin öösel välja ja kõndisin 15 km maha ja siis kella 5 ajal öösel tulin koju ja jäin magama. Kaalu number ei langenud sest jõin palju vett, kohvi ja teed, aga pekid ikkagi põlesid. Mõõdulindiga kõhtu mõõtes sentimeetrites olid tulemused olemas. Esimese pooleteise kuuga põletasin ära kõik soolikate vahelise rasva, kõht kukkus sisse ja kõhul oli ikkagi 5cm peki kiht, aga visuaalselt olin sale. Aga ma piinasin end edasi, veel 3 kuud hullu panemist ja kõhulihased olid väljas ja nälga enam eriti ei tundnud, pidev väsimus oli küll.’
Ühesõnaga mida ma siis sõin, sõin näiteks lihtsalt vorstiviile, üks viil 2 tunni jooksul. Puuviljad ja juurviljad kaotasid kiirelt mõtte, sest nad tekitasid gaase. Mingi nädal sõin näiteks musti oliive, 15 mini tagant üks oliiv. Ühesõnaga ma sõin võimalikult vähe, kui keegi keegi rääkis kusagil söögist, siis mõtlesin muudele asjadele jne. Mul oli ka palju murdumispunkte, ostsin mitu burgerit ja kugistasin ära, sain kõhuvalud, pärast muidugi kahetsesin, aga koguaeg lohutasin end et homme enam nii ei tee. Marineeritud kurgid olid head asjad, ajasid isu ära. värske tomat, kurk sama. Ikkagi see on teekond mille läbi teed, siis võid öelda, et suudad painutada oma keha. Teistkorda seda on palju lihtsam, sest usud endasse, sest sa suutsid, miks sa siis teistkorda ei suuda, suudad.
Ehk siis mõtle kõigile neile kes sulle väidavad, sa elad rumalalt ja inimene peab sööma tervislikult jne, aga kui sa tõmbad oma maika üles ja seal on 6 kõhulihast, siis kes on tema, see tervise jutlustaja ja kes oled sina. Arusaadav, koguaeg ei ole võimalik olla sale, sest süüa on tore ja lahe, aga oma keha peaks painutama kõik inimesed, kasvõi aeg ajalt. Sest mida on kaotada? Aga mida on võita, palju