Esileht Kodunurk krõbedad kanakoivad

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: krõbedad kanakoivad

Postitas:
Kägu

Kuidas teete kanakoibasid, nii et tuleks selline hea ja krõbe? Mis maitseaineid peale pipra ja soola kasutate? Või nt. mõni lihtne marinaad,kus võiks hoida enne küpsetamist.ette tänades!

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: krõbedad kanakoivad

ma panen tavaliselt eelmine päev maitsestuma. Sool+pipar/broilerimaitseaine/liha üldmaitseaine vms ja natuke ketsupit ja sorts õli. Maitsestada võib millega tahes, aga korralik maitse peab olema, kana ise tuim.

Ahju viskan 225 kraadi juures ja alati saan krõbedaks pealt.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: krõbedad kanakoivad

Minuteada peaks see võlusõna \”õli\” olema, mis kõik krõbedaks teeb.
Ahjukartulidki tulevad mõnusalt krõbedad, kui neid õliga pintseldada.

Please wait...
Postitas:
blond2006

RE: krõbedad kanakoivad

Mina teen santa maria broileri maitseainega kokku. Ja ahju! 200 kraadi juures küpsetan =)

Please wait...
Postitas:
myts

RE: krõbedad kanakoivad

Mina võtan koivad, hõõrun sisse santa maria broilerimaitseainega. Panan sügavamasse ahjunõusse ja valan üle konserveeritud kurgi veega – st äädikaveega.
Teine võimalus on teha nagu Jüri Pino teeb tervet kana. Kana ahjupannile ja ümber kana plaadi peale mitu peotäit soola. No ikka kohe päris mitu, pärast seda kui ära oled pannud, pane paar peotäit veel.
Üleüldse käsi teab, palju panna.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: krõbedad kanakoivad

Minu teada neid hästi krõbedaid koibasid tehakse fritüüris..enne kas keedetakse või ahjus ja siis krõbeda naha saamiseks fritüüri.
Tervislik see pole aga krõbe.

Please wait...
Postitas:
Kägu

RE: krõbedad kanakoivad

Ikka fritüüris tulevad krõbedad. 🙂

Kui aga fritüüri ei taha kasutada, siis soovitan lasta maitsestatud kanatiivad 10 min ahjus eelküpseda 180 kraadi juures, siis välja võtta, ahi keerata 220 peale, kanatiivad segada kergelt õliga ja panna ahju tagasi – ning ahjure¸iim pöördõhu peale.

Please wait...
Postitas:
evapaju

RE: krõbedad kanakoivad

Meil on gaasiahi ja kõik tuleb krõbe, kus rasva juures on. Kanakoivad ja kintsud ju üsna rasvased- eraldi küll õliga ei määriks. Lemmikmaitseained kanale on mul kardemon, karri ja sool- panen üsna ohtralt. Küpsetan 200 kraadi juures 1-1,5 h. Piisab ka lihtsalt kardemonist ja soolast, et saada kergelt eksootilise maitsega kanakoivad.
Sidrunikoor sobib ka kanale ülihästi, aga raskem on peale määrida ;). Sobib ka broilerimaitseaine.
Pannile jäänud praeleeme valan potti, lisan vett ja sõmerat riisi ning tuleb väga maitsev riis liha juurde.

Please wait...
Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )


Esileht Kodunurk krõbedad kanakoivad

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.