https://foorum.perekool.ee/teema/see-teema-on-kitahile/#post-2774279
1. pidevalt võtab minu kohta sõna, ülbitseb, sõimab, halvustab, rikub teemasid, ja kui ma siis talle vastan, süüdistab mind ahistamises ja tont teab veel milles.
2. pidevad lollakad märkused – jällegi, kui ma talle vastan, olen mina see paha.
3. teatas, et seda tema hing vajabki, kui saab vahel mind õrritada ja mulle ära panna – kas see on normaalne käitumine?
4. leiab, et ma ei tohi vastata ei teemasse, mida tema on teinud, tema kommentaare kommenteerida ega isegi tema järel vastata, ammugi tema kommentaaride sisu kahtluse alla seada, sest see kõik on tema “ahistamine”
5. tuletan meelde, et kasutaja nimega Piibuga naine oli siin ammu enne mind ja ütles pidevalt teistele kasutajatele halvasti, mh käskis neil järjest “võssa onada” ja muud sellised pärlid. mind ei salli ta ilmselt puht kadeduse pärast, kuna ma tsiteerin palju ja see talle õudselt ei meeldi.
6. enamik aega ma ei ütle midagi tema kohta või ta kommentaaride kohta, aga kas minulgi ei ole õigust vastu astuda tema naaksumistele ja õelutsemistele? kas peaksin laskma teda südamerahus mõnitada ja halvustada, lisaks taluma tema paranoiat?
7. lisaks pidev teemade solkimine, eriti kui mina olen juhtunud seal sõna võtma, siis 9 juhul 10-st ta tuleb ja ütleb jälle midagi vastikut, ning mulle enda tehtud asjade ning käitumise ja suhtumise inkrimineerimine. see viimane on veel eriti tüütu.
Ma ei ütle, et ma väga ärritunud olen, aga ausalt öeldes see pidev nõmetsemine hakkab juba ära tüütama. Lisaks on siin veel vähemalt üks troll, kes mul järel käib ja pidevalt tänitab. Tema kasutajanime ma ei tea, aga Piibuga naise kohta teeksin küll avalduse, et lõpeks see pidev isikupõhine haukumine ja räägitaks teemast – kui on sinna midagi ütelda.