Esileht Veebikonstaabel Küberkiusaja Piibuga naine

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Küberkiusaja Piibuga naine

Postitas:
kitah

https://foorum.perekool.ee/teema/see-teema-on-kitahile/#post-2774279

1. pidevalt võtab minu kohta sõna, ülbitseb, sõimab, halvustab, rikub teemasid, ja kui ma siis talle vastan, süüdistab mind ahistamises ja tont teab veel milles.
2. pidevad lollakad märkused – jällegi, kui ma talle vastan, olen mina see paha.
3. teatas, et seda tema hing vajabki, kui saab vahel mind õrritada ja mulle ära panna – kas see on normaalne käitumine?
4. leiab, et ma ei tohi vastata ei teemasse, mida tema on teinud, tema kommentaare kommenteerida ega isegi tema järel vastata, ammugi tema kommentaaride sisu kahtluse alla seada, sest see kõik on tema “ahistamine”
5. tuletan meelde, et kasutaja nimega Piibuga naine oli siin ammu enne mind ja ütles pidevalt teistele kasutajatele halvasti, mh käskis neil järjest “võssa onada” ja muud sellised pärlid. mind ei salli ta ilmselt puht kadeduse pärast, kuna ma tsiteerin palju ja see talle õudselt ei meeldi.
6. enamik aega ma ei ütle midagi tema kohta või ta kommentaaride kohta, aga kas minulgi ei ole õigust vastu astuda tema naaksumistele ja õelutsemistele? kas peaksin laskma teda südamerahus mõnitada ja halvustada, lisaks taluma tema paranoiat?
7. lisaks pidev teemade solkimine, eriti kui mina olen juhtunud seal sõna võtma, siis 9 juhul 10-st ta tuleb ja ütleb jälle midagi vastikut, ning mulle enda tehtud asjade ning käitumise ja suhtumise inkrimineerimine. see viimane on veel eriti tüütu.

Ma ei ütle, et ma väga ärritunud olen, aga ausalt öeldes see pidev nõmetsemine hakkab juba ära tüütama. Lisaks on siin veel vähemalt üks troll, kes mul järel käib ja pidevalt tänitab. Tema kasutajanime ma ei tea, aga Piibuga naise kohta teeksin küll avalduse, et lõpeks see pidev isikupõhine haukumine ja räägitaks teemast – kui on sinna midagi ütelda.

0
0
Please wait...

Postitas:
pirekas

Kiusajatest ei maksa välja teha, igasugune nende märkamine vaid toidab nende tähelepanuvajadust ja kinnistab seda käitumismustrit.
Paraku jah, kui kiusajal on juba sihtmärk olemas, siis on raske kiusamisest vabaneda, see juhtub siis kui kiusaja uue interaktiivsema sihtmärgi leiab või muutub olukord kas füüsilise tõkke või kiusaja mõistuse arengu läbi.

0
0
Please wait...

Postitas:
muumi_mamma

Hakka aga anonüümselt kommenteerima ja teemasid tegema. Kiusatakse ka, aga vähemalt ei tea kiusajad, keda nad kiusavad. Ma arvan, et veebikonstaabel ei saa siin mittemidagi teha, sest ei ole reaalseid ähvardusi, mis seaks teie elu ohtu.

0
0
Please wait...

Postitas:
kitah

jajah, ma tean, et umbes et pole kuriteo koosseisu, kuni Piip mulle ukse taha märatsema ei tule või ümbrikut atraksiga ei saada, et kas lõpeb see neetud tsiteerimine ära või mitte. selles teemas, mis mode nüüd ära kustutas, laimas ta mind kohe nii, et võttis sõnatuks. jah, ma olen talle ka vastu öelnud, sest lõpuks viskab üle, aga juba algusest peale paistis probleem olevat selles, et tema on omast arust siinne kõige vingem ja teadjam tegija, tema haridus, kogemus ja silmaring käivad üle meie kõigi, ja kui julges ilmuda keegi, nt mina, kes talle kannule astus ja tema senini “kõigutamatuid” tõdesid kahtluse alla seadis või lausa valeks tembeldas, siis logisch, et sm Piip on kohe tagajalgadel.
tihtilugu tal endal midagi teemasse asjalikku öelda ei olegi, aga süda ei anna rahu ja torkab ikka midagi sisse, et ka nö märk maha jääks. ega see iseendast ju paha ei ole, aga peaaegu iga postitusega ta siis annab mõista, et mis teie, lollid, ka teate, TEMA on kirjanduse leiutanud ja kõigi teiste, eeskätt minu jutt on tühi loba.
eriti absurdseks läks olukord 80ndate sarjade teemas, kus ta otsesõnu mulle teatas, et ma ei tohi ei tema järel sõna võtta, teda tsiteerida ega kommenteerida ja isegi mitte tema teemas. ja palus modedel teema sulgeda, kuna mina olevat selle ära rikkunud. tegelikult rikkus ta ise oma haukumisega. nagu mainisin – see pidev inkrimineerimine!
ma tegin siis uue teema, kuna eelmine jäi pooleli, ja ka sinna tuli ta lihtsalt haukuma ja õelutsema. aga mul on tunne, et moded on siin kallutatud, sest kui ma siis omakorda palusin teema sulgeda, kuna esiteks see oli ammendunud ja teiseks Piibu sõnavõtud läksid seal järjest inetumaks, siis seda miskipärast ei tehtud.
mõnel korral on märgata, et keegi teine astub talle ka vastu, siis peab ta seda inimest automaatselt minuks, et ma siis Käo alt kommenteerin. ma pole seda teinud, aga selge on, et tema põhjendamatu õelus häirib ka teisi – nagu praegugi teemas Meeldejäävatest kirjanduslikest nimedest.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üldiselt olete üks paar parajaid.

0
-1
Please wait...

Postitas:
kitah

https://foorum.perekool.ee/teema/pk-keelenatsid-on-nagu/

Kas just keelenatsid, aga miks ei tohi mingi valemiga mainida, kas üks või teine asi on pisut valesti või rohkem valesti või suisa puhe (analoogvorm idee-tüüpi sõnade põhjal nagu öö – öhe; töö- töhe; soo – sohu; maa – maha) pandud?
Isegi viskab vahel vimkasid sisse ja tegelt on hea, kui keegi parandab (mitte küll üks siinsetest püsikutest, aga noh, teised) – pimetrükis on mõte näpust nobedam ja mõnigi väärvorm kargab teksti.

PS: sellegi poolest algavad eesti keeli laused suure algustähega, isegi, kui kiirelt klõbistad.

ei saa kohe peaegu ühtki postitust teha ilma, et mind ära ei mainiks.

https://foorum.perekool.ee/teema/konni-voi-konnasid/#post-2781786

Teemalgataja ees vabandust, aga – karga mutta.

nii tore klähvatus jälle

0
-2
Please wait...

Postitas:
Piibuga naine

Minu nimi on siin Piibuga naine, mitte Piip, sm Okurina vms sinu poolkirjanduslik ja ideelage vaimusünnitis.
Kokkuleppeliselt – mina ei tsiteeri enam sinu kommentaare (ei saa välistada, et me ühtedes ja samades teemades ei vastaks kellegi teise kommentaarile), kuid luban, et sind ma ei kommenteeri ega tsiteeri ja loodan, et sina teed sama.
Olen siin olnud kasutaja üsna algusest peale ja jään siia ka edaspidi.
Vabandan kõikide nende kasutajate ees, kes on pidanud enamasti (jah, ma möönan, et olen seda ise ka mõnel korral teinud) kitah algatatud kraaklemisi lugema/nägema.

0
0
Please wait...

Postitas:
kitah

mina ei algata neid kraaklemisi, vaid reageerin sinu halvustavatele märkustele (nagu praegugi – sa ei saanud kohe epiteeti panemata jätta, eksole, ja siis süüdistad mind!). lihtne kommenteerimine, erinev arvamus või täpsustus-parandus ei ole kraaklemise algatamine, seda on just need sinupoolsed ebaviisakad klähvatused.

aga. mina olen pidevalt katsunud hoiduda sind kommenteerimast, va juhtudel, kui tõesti muidu ei saanud, kuid ma tervitan ja aktsepteerin seda, kui sa lubad sellest samamoodi hoiduda, vähemalt isiklikku aspekti mängu toomata, isegi kolmandas isikus, ainult rangelt faktipõhiselt. igasugu “lutsuloogid” ja muud üleolevad nähvamised ja epiteedid jäägu ära.
ja palun, palun ära arva, et kui ma siiski vahel sind kommenteerin, sulle vastan, siis et ma seda sinu kiusamiseks teen. ei mitte. ma tõesti olen sinuga paljudel juhtudel sama meelt ja meil on paljudes asjades sarnased seisukohad ning tõekspidamised, kuigi tundub, et seegi sulle ei meeldi – et sa ei taha, et meil üleüldse mingit ühisosa oleks. aga vaat, sinna ei ole juba midagi teha, see lihtsalt ongi nii ja kõik.

aga kui sa arvad ja nõustud, et sellistel tingimustel on võimalik rahu teha ja nii enamvähem normaalselt koos eksisteerida, siis olen nõus sõjakirve maha matma. rahupiibuni me ilmselt ei jõua niipea, kui üldse, aga eks ole seegi parem kui mitte midagi.

head kaas(rööp)kulgemist.

0
-1
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Veebikonstaabel Küberkiusaja Piibuga naine

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.