Esileht Hobinurk Kuhu Stockholmis auto jatta?

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Kuhu Stockholmis auto jatta?

Postitas:
Kägu

Pean ohtuks laevale joudma, tulen kaugemalt Rootsist ja Stockhoholmis liigelnud pole eriti (va see kord, kui Rootsi saabusin). Kuhu saaks auto jatta, et paev otsa linna peal ringi kolada?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: Kuhu Stockholmis auto jatta?

Siin arutletakse antud teema üle pikalt ja laialt ning väidetavalt on lähim koht kesklinnale, kuhu tasuta auto jätta saab, Farsta Centrum.
http://www.flashback.org/t354960

Farstast tuleb metrooliin kenasti kesklinna. Farsta jääb Stockholmist lõuna suunas maantee nr 73 äärde. Oleneb, mis suunast linnale lähened. Kui E4 pealt, võib ka Kungens Kurva’t proovida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No kui sa Stockholmi liikluses ennast eriti koduselt ei tunne, siis soovitan sõita autoga sadamasse välja ja parkida auto terminaali juures oleva ICA kaubanduskeskuse parklasse. Jah, on küll tasuline, aga mitte üle mõistuse kallis. Mu teada peab ainult sellega arvestama, et rootsi parkimisautomaadid võivad vajada kas sularaha või krediitkaardi olemasolu, deebetkaarti nad ei pruugi aktsepteerida.
Farsta Centrumi lahendust ei soovita – asub sadamast 16 km, mis tähendab pooletunnist autosõitu. Aga kui lisanduvad veel ummikud või kogemata valest kohast ära pööramine, siis võib närvid krussi ajada või laevast maha jääda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul luges küll rootsis (mitte stockholmis) parkimisautomaat tavalist hansapanga deebetkaarti, maksta sai 1 või 10 krooni kaupa, seal kus mina parkisin, kõik oli küll rootsi keelne, aga siiski arusaadav, kui palju ma raha maksin ja mis kellani parkida saan ja see õige nupp kust ma kviitungi sain õnnestus ka üles leida. Kungens kurva tundus ikka üsna linnast väljas olevat, E4 (E20) viis paari km kaugusele sadamast, aga ühtegi kaubanduskeskust ma seal küll ei märganud, mingid üsna arusaamatud ringisõidud olid ainult vahetult enne.
Kus sa seal sadamas tasuta pargiksid kui just check in-i ära ei tee ja autot laevale minekut ootama ei pane?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Minul luges küll rootsis (mitte stockholmis) parkimisautomaat tavalist hansapanga deebetkaarti, maksta sai 1 või 10 krooni kaupa, seal kus mina parkisin, kõik oli küll rootsi keelne, aga siiski arusaadav, kui palju ma raha maksin ja mis kellani parkida saan ja see õige nupp kust ma kviitungi sain õnnestus ka üles leida. Kungens kurva tundus ikka üsna linnast väljas olevat, E4 (E20) viis paari km kaugusele sadamast, aga ühtegi kaubanduskeskust ma seal küll ei märganud, mingid üsna arusaamatud ringisõidud olid ainult vahetult enne.
Kus sa seal sadamas tasuta pargiksid kui just check in-i ära ei tee ja autot laevale minekut ootama ei pane? [/tsitaat]

Vabandust, et ma nüüd nii võhik olen, aga kas selline asi oleks võimalik, et teen check in-i ära ja lähen ise linnapeale? Kui palju enne laeva väljasõitu selle ära teha saab üldse? Jõuan Stockholmi üsna varakult, nii 8 ajal hommikul (võiv-olla paar tundi hiljem, ei tea täpselt arvestada, väga kaugelt on sõita) ning see check-in-ivarant oleks kõige sobivam,kui see võimalik oleks.
Rootsi keelega saab hakkama 🙂

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Hobinurk Kuhu Stockholmis auto jatta?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.