Teema: Kui avastate mehel Tinderi konto
on väike võimalus, et ta ei tahagi kellegagi päriselt kohtuda.
Roosa mull! Otsus kohtuda on tehtud! Niisama inimene omale kontot ei loo.
Oh, tegelikult enamus (abielu)mehi seal kiibitsebki niisama. Omal ajal sai ikka selliste otsa seal koperdatud. Flirti ja muidu juttu ajavad küll hea meelega, aga kohtuma ei kipu.
Mees võib öelda selle peale, kui ütled et tead või kontot näitad talle, et ah see pole midagi, tahtis testida oma lõbuks oma turuväärtust. U nagu perekoolis trollimine. Vastatakse lollitamiseks või ärritamiseks. Isegi kui hakkad võõra näo alt suhtlema, ei saa teada, mida ta tegelikult mõtleb . Kas see on päris või mingi eksperiment. Ainus viis oleks vast kirjutada talle oma konto alt ja meelde tuletada, et tal on juba 1 pikaajaline suhe. Mille peale võib muidugi taas öelda, et see tinder oli katsetus, eksperiment.
Kohe välja koliksin siis, kui mulle põhimõtteliselt ei oleks vastuvõetav, et mees Tinderis on. Sest on väike võimalus, et ta ei tahagi kellegagi päriselt kohtuda.
Mis te kõik elate võõras kinnisvaras, et peate välja kolima? Kuidas nii üldse igapäevaselt elada saab, kui oma kodu pole?
Miks selline järeldus? Mina nt väljendusin selliselt, kuna teemaalgataja oli “kolin välja” üheks variandiks pannud. Võib-olla tema elab mehe pinnal. Aga ei pruugi, äkki neil on ühine kinnisvara, aga tahaks ruttu minema sealt, pärast aega müüa jms. Või elab mehe juures, aga oma korter või maja on välja üüritud.
See mees on alaarenenud või arvab ta, et sina oled. Mõlemal juhul mine lahku ja ära paljunda tema geene. Normaalintellektiga inimene ei saa arvata, et teine normaalintellektiga inimene ei saa mingi kuu-kahega kellegi kaudu teada, et ta on tinderis. Ta peab olema kas puruloll või arvama, et sina ole dpuruloll. Või mõlemat.
Phhhh. Mul pooltuttava mees tegi ihasse palja riistaga foto, ilma näopildita. Kulus alla nädala, kui naisele saabus sõbrannalt foto küsimusega, kas see pole mitte sinu diivan ja sinu vaip. Muidugi olid. Aga see on ka tõsine põmmpea mees, no ikka juhm nagu juhe. Ja see ihas!
Tinderis on kordi ja kordi rohkem inimesi ja Eesti on nii väike, et kõik tunnevad kedagi, kes tunneb seda isikut.
Veel on võimalus, et keegi kolmas pahatahtlik isik on teinud sinu abikaasa piltidega libakonto ja see on sama inimene, kes saatis sulle selle screenshoti, et sa kindlasti mehe pahateo avastaksid.
Pead ikka sellele kontole kirjutama ja konto taga oleva mehe kuidagi kohtama kutsuma, aga hästi kavalalt, et ta ei aimakski, et see oled sina. Muud võimalust ei ole. Kui sa praegu mehele infoga sisse sõidad, siis ta võib öelda, et tema ei tea sellest kontost midagi ja selle võis teha mõni loll sõber või armukade naine töö juurest või midagi muud sellist. Sa ei saa kunagi tõde teada. Tee aga omale libamessenger ja libatinder ning hakka pihta.
See mees on alaarenenud või arvab ta, et sina oled.
Eestlastel tekiks identiteedi kriis kui enam valetada ja varasta ei saaks!
Tee aga omale libamessenger ja libatinder ning hakka pihta.
Mees ei taha koos olla, aga sina suru ennast ikka mehele kukklasse. Selge valetamine, aga viimase hingetõmbeni ei usu. Ja isegi kui petab, siis andestatakse ju. Elu läheb edasi.
Suur osa meestest ei ole ju kaugeltki väga kirkad kriidid niigi. Aga eriti tühmiks muutuvad nad siis, kui kiim aju verevarustuse hoopis suguorganitesse suunab.
Nad ei suuda seda varjatagi ja selle taga on enamasti veel ka see asjaolu, et nad alahindavad naisi, eriti oma naist.
Naine, kes ei saa aru, et tema mehe kõige paremini verevarustusega kaetud organ ei asu mitte koljus, on loomulikult ka ise veidi…nüri.
Pead ikka sellele kontole kirjutama ja konto taga oleva mehe kuidagi kohtama kutsuma, aga hästi kavalalt, et ta ei aimakski, et see oled sina. Muud võimalust ei ole. Kui sa praegu mehele infoga sisse sõidad, siis ta võib öelda, et tema ei tea sellest kontost midagi ja selle võis teha mõni loll sõber või armukade naine töö juurest või midagi muud sellist. Sa ei saa kunagi tõde teada. Tee aga omale libamessenger ja libatinder ning hakka pihta.
Lapsejutt. See pole siis mees vaid poisike. TA vast pedofiil pole.
Nad ei suuda seda varjatagi ja selle taga on enamasti veel ka see asjaolu, et nad alahindavad naisi, eriti oma naist.
Muidugi alahindavad, naine arvab, et teda tahetakse. Aga ainult üheks korraks. Juu siis naistele sobib. Kodus on naist vaja milleks? lihtsalt, et keegi oleks.
Naine, kes ei saa aru, et tema mehe kõige paremini verevarustusega kaetud organ ei asu mitte koljus, on loomulikult ka ise veidi…nüri.
Ja mees, kes ei saa aru, et teda on vaja ainult raha pärast, on loomulikult nüristuse- nüristus.
Ja mees, kes ei saa aru, et teda on vaja ainult raha pärast, on loomulikult nüristuse- nüristus.
No nüridel meestel pole mingit raha. Sellistel on maksimum 600 eurot pangaarvel ja naised elavad nendega seepärast, et nii on nagu kombeks. Et olgu kui töll tahes, peaasi, et mees.
Oh, tegelikult enamus (abielu)mehi seal kiibitsebki niisama. Omal ajal sai ikka selliste otsa seal koperdatud. Flirti ja muidu juttu ajavad küll hea meelega, aga kohtuma ei kipu.
No kuule, see sõltub ikka väga suuresti. Mõni otsib just pikaajalist suhet oma abielu kõrvalt ja lahku minek ei tule kõne allagi. Ise olen kunagi ühe sellise otsa komistanud, kus mees ütles kohe, et on abielus, laste isa ja otsib kõrvalsuhet, et “oma ellu pisut põnevust luua”. Minule see ei sobinud, aga kindlasti leidub neid naisi, keda “pisuke” detail mehe abielustaatuse kohta ei häiri.
No nüridel meestel pole mingit raha. Sellistel on maksimum 600 eurot pangaarvel ja naised elavad nendega seepärast, et nii on nagu kombeks. Et olgu kui töll tahes, peaasi, et mees.
Nohh, kui tolmu oskab pühkida, süüa teha, autot parandada, on seegi tasuta saadud teenus.
kus mees ütles kohe, et on abielus, laste isa ja otsib kõrvalsuhet, et “oma ellu pisut põnevust luua”.
Ma oleks grupikat pakkunud, naine ka kaasa, davai, davai.
Järeldaksin seda, et tal pole mind vaja ja tema ei hooli minust. Et tal on minust SUVA. Ükski temapoolne jutt ei muuda enam minu arvamust arvamust.
Tee aga omale libamessenger ja libatinder ning hakka pihta.
Mees ei taha koos olla, aga sina suru ennast ikka mehele kukklasse. Selge valetamine, aga viimase hingetõmbeni ei usu. Ja isegi kui petab, siis andestatakse ju. Elu läheb edasi.
Tahab küll koos olla ja tahab samal ajal tinderis ka olla. Üks ei sega ju teist, kui keegi teada ei saa.
Ma teeks endale ka sinna konto. Paneks mingi ilusa võõra pildi. Ja prooviks suhelda. Kutsuks veinile (või teeks veel vallatuma pakkumise).
Käid lasteaias?
Hmmm… mulle küll meeldib 😀
Ma teeks endale ka sinna konto. Paneks mingi ilusa võõra pildi. Ja prooviks suhelda. Kutsuks veinile (või teeks veel vallatuma pakkumise).
Käid lasteaias?
Ei, ma olen Mensa klubis.
Võõraste piltide kasutamine on kriminaalselt karistatav kui teise identiteedi kasutamine. Tõesti käid alles lasteaias…
Ma teeksin oma nime ja pildiga konto ja kutsuks tinderis veinile.
Jälle see kiibitseja.
Kuidas käituksin?
Tõstaksin asjad hoobilt välja.
Kuidas käituksin? Tõstaksin asjad hoobilt välja.
No ta ei saa ju, elab mehe kodus.
Kuidas käituksin? Tõstaksin asjad hoobilt välja.
No ta ei saa ju, elab mehe kodus.
No see mind ilmselt ei takistaks 😀
Aga jah, ma nii ei oska mõelda. Ma ei paneks end kunagi sellisesse situatsiooni, et mul elamispinnale õigusi ei oleks.
Eniveis, kui ma saaks teada, et mu mees kuskil tutvumissaitidel tegutseks, oleks lõpp kiire ja korralik. Sellist alandust ei peaks taluma ükski naine.
Selliste teemade puhul ujuvad alati välja naised, kes hakkavad teemaväliselt keskenduma hoopis sellele, kelle nimel on kodu (eeldades et on mehel muidugi) eeldavad, et naisel pole kuhugi minna jne, justkui parastades jne. Saamata aru inimese tegelikust hingevalu põhjusest. Kas tõesti siis eestis on nii palju kodutuid naisi, kes muust ei suuda mõelda, kui et katus peakohal oleks.
Vahepeal võib inimene ka mingi solvumise pinnalt endale konto teha. Et justkui testida, kas on veel võimalusi. Või ohutusest. Reaalselt muidugi ei plaanita naist vahetada.
eestis
kohe saabub siia 4 kuud suvel puhkav õpetaja ja kirjutab Eesti!
Ma ei paneks end kunagi sellisesse situatsiooni, et mul elamispinnale õigusi ei oleks. Eniveis, kui ma saaks teada, et mu mees kuskil tutvumissaitidel tegutseks, oleks lõpp kiire ja korralik. Sellist alandust ei peaks taluma ükski naine.
Elamispinnale õigus on ka jube iseenesest. Teine võib oma pinnale tuua uue tutvumise ja sul ei ole midagi kobiseda. Kas kolid välja või proovid oma põrandapinda müüa. Peab olema päris oma uks.
Rõve kui inimene su kodus on petis ja varganägu. Paljud ei teagi, et see nii on.
Ma ei paneks end kunagi sellisesse situatsiooni, et mul elamispinnale õigusi ei oleks. Eniveis, kui ma saaks teada, et mu mees kuskil tutvumissaitidel tegutseks, oleks lõpp kiire ja korralik. Sellist alandust ei peaks taluma ükski naine.
Elamispinnale õigus on ka jube iseenesest. Teine võib oma pinnale tuua uue tutvumise ja sul ei ole midagi kobiseda. Kas kolid välja või proovid oma põrandapinda müüa. Peab olema päris oma uks.
Rõve kui inimene su kodus on petis ja varganägu. Paljud ei teagi, et see nii on.
Eks ma seda tegelikult mõtlesingi… Vahet ei ole, kelle nimel elamispind oleks, lõpp oleks kiire ja konkreetne. Kasvõi teeks ise sääred, kui vaja, ja küll siis hiljem tegeleks mingite müükide ja jagamistega. Sõnastan siis uuesti, et ma ei paneks end kunagi olukorda, kus mul kuhugi üldse minna ei ole. Ma ei parasta, vaid elu on nii õpetanud. Ei taha olla “kelle leiba sööd, selle laulu laulad” olukorras. Praegugi on endal korter, kus üürnik sees elab.
Kui tutvumissaitidele on kontod tehtud, siis ei ole siin enam juttu ka mingitest “Mis sul kodus puudu on,” vestlustest. Normaalne mees oleks oma mured ja soovid enne kontode tegemist ja londiga lehvitamist kommunikeerinud.
Eks ma seda tegelikult mõtlesingi… Vahet ei ole, kelle nimel elamispind oleks, lõpp oleks kiire ja konkreetne. Kasvõi teeks ise sääred, kui vaja, ja küll siis hiljem tegeleks mingite müükide ja jagamistega. Sõnastan siis uuesti, et ma ei paneks end kunagi olukorda, kus mul kuhugi üldse minna ei ole. Ma ei parasta, vaid elu on nii õpetanud. Ei taha olla “kelle leiba sööd, selle laulu laulad” olukorras. Praegugi on endal korter, kus üürnik sees elab.
Kui tutvumissaitidele on kontod tehtud, siis ei ole siin enam juttu ka mingitest “Mis sul kodus puudu on,” vestlustest. Normaalne mees oleks oma mured ja soovid enne kontode tegemist ja londiga lehvitamist kommunikeerinud.
Sa ei tea ju seda. Isegi tegin kord suure vihaga tinderisse konto. Natuke aega vaatasin seal ringi, suhtlesin. Mingeid plaane polnud loomulikult
Sa ei tea ju seda. Isegi tegin kord suure vihaga tinderisse konto. Natuke aega vaatasin seal ringi, suhtlesin. Mingeid plaane polnud loomulikult
Eee, tean. Viha ei kanaliseeriks kuidagi enda pildiga tutvumissaidil lehvitamiseks, sest samuti oleks see ka mehe alandamine. Eks see selline teineteise austamise küsimus on. Vihane või mitte, avalikult alandama ei lähe. Vihastan, siis vihastangi mehe peale, põhjendan ja selgitan ja räägin. Heal juhul lähen sõbrannaga veinile.
Kas tõesti siis eestis on nii palju kodutuid naisi, kes muust ei suuda mõelda, kui et katus peakohal oleks.
Kui sa juhtud olema teadlik Eesti keskmisest palgast (millest naised teenivad vähem) ja kinnisvara hindadest, et tohiks tulla üllatusena, et suurel osal naistest ei ole isiklikku kinnisvara. Kui naine on väikeste lastega aastaid kodune olnud, ei pruugi ta isegi üürikorteri võtmiseks võimeline olla. See on paraku tänapäeva reaalsus.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.