Teema: Kui enam ei jaksa ja elumõte kadunud
Aga nad annavad vastu ka hoolitsust, tähelepanu, hoiavad oma naisi, sest nad ei taha et keegi teine selle vääriskivi endale saaks.
Ise saad ka aru, mida kirjutad? Mis see väsinud naisori selle “hoolitsusega” teeb kui päev kulub tervisest pakatava täiskasvanu ümmardamisele.
Fuhh, ei suudaks päevagi sellise neandertaaliga elada. Jah, minu mees teeb suurepäraselt süüa ja talle meeldib see. Las igaüks teeb seda, mis hästi välja tuleb. Toidu taldrikusse suudab iga täiskasvanu ise tõsta.
Võib-olla su sõbranna on harjunud oma eksistentsi ülipingeliselt tõestama, arvab, et ilma ettetõstmiseta pole ta midagi väärt. Mulle mõjub see naeruväärse ja pingutavana.
Aga sa oled vist ka naine, kes peab iga päev palgatööl käima?
Pole see, keda tsiteerid. Minu mees on täitsa eestlane. Neandertaallane pole ta kuskilt otsast, ülierudeeritud härrasmees on. Ja mulle hirmsasti meeldib see, et ma ei pea tööl rapsima, et oma palgaga panustada.
Kuni kolmanda lapse sünnini olin tippjuht, seega pole noor loll eit. Aga täiega enam ei tahtnud neid 12-tunniseid tööpäevi ja pidevaid välislähetusi, vaid tahtsingi kodus olla, oma lastega ja õhtuks midagi erilist kokata.
Elud on erinevad.
Teen tööd, mis mulle meeldib. Minu jutu mõte oli mujal. Selline helikopernaine muutub ilmselt tüütuks varem või hiljem, aga võib-olla mõnele tõesti meeldib.
Oma madala sissetuleku kompenseerimine mehe emmetamisega tundub selline lihtne lahendus vist mõnele. Hoopis põnevam oleks väljakutserikkamat ja tasuvamat tööd teha. Lolle küsimusi nagu “Kus või on?” kuulda küll ei viitsi.
Miks sa arvad, et mul sissetulekuid pole? Investeeringud on piisavad. Passiivne tulu seega korralik. Abielus 25 aastat ja mees nunnutab jätkuvalt.
Miks sa arvad, et ma peaks tööl käima selleks, et “teenida välja” armastus? Ka ikka haige. Naine ei pea tööl käima, kui on võimalik ja ta ise seda ei taha. Mina ei taha.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.