Olen ikka rääkinud. Püüan parandada ennast. Nüüd olen teinud nii, et kui keegi ütleb, et ära sa seda kuskil räägi või vaata, et sa temale ei räägi, siis ma teen seda. Siis olen ka selliseks muutunud, et kui keegi keeldu peale ei panegi, siis ma teatud asju ise ei räägi edasi, sest olen otsustanud, et ma ei tee seda, kuna see võib mingil moel kahjuks tulla, kui mitte kohe, siis kunagi hiljem äkki.
Kui keegi räägib minu, näiteks terviseasju edasi, siis see pole minu jaoks probleem. Ma ei pea neid saladusteks. Võin ise rääkida, aga tavaliselt see ei huvita ertii kedagi ju.
Mul mees on selline, kellele ei saa väga poolsalajasi asju üldse rääkida. Kohe räägib kuskil välja, näiteks laste asjad, siis probleemid just. Ja mitte võõrastele vaid teistele meie lastele, kui ometi ma olen pinninud teda, et vaata, et sa seda ei räägi, sest ainult mina tean seda ja kui sa räägid, on kohe teada, kust see tuli. Järgmine päev saan ma kuulda, et mees on pojaga või tütrega sellest juttu teinud/aga ma ei reetnud sind, ma ei öelnud, kes rääkis, ütlesin, et kuulsin hoopis mujalt). Stiilis. Muidugi on selge, kust kõik tuleb. Seega väldin mehele pereasjadest rääkmist, kui ta enda arust on nii kaval, aga see paistab läbi.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 08.01 14:14; 08.01 15:17;