Esileht Pereelu ja suhted Kui kaaslane teeb haigeks

Näitan 7 postitust - vahemik 31 kuni 37 (kokku 37 )

Teema: Kui kaaslane teeb haigeks

Postitas:
Kägu

See eeldab seda, et inimene 1) teab, et ta on nakatunud ja 2) kasutab seda ravimit

Loomulikult teab inimene, kui on nakatunud, sest 3 kuu jooksul peale nakatumist hakkavad igasugused sümptomid. No ja tahaks näha, kes nii loll on, et ravimeid ei võta. No ei võta, siis ei võta-iga haige teab ise, mida teeb.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No ei võta, siis ei võta-iga haige teab ise, mida teeb.

Ja siin tulebki mängu see, et on olemas teadlikult nakatajaid. Sellisel juhul on süüdi nakataja, mitte see ohver, kes jääb nakataja juttu uskuma.

Niisuguseid juhtumeid on maailmas küll ja kuhjaga. Mu meelest oli ka Eestis vähemalt üks selline juhtum.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

P.S. Eestis võib neid juhtumeid muidugi rohkemgi olla, aga vähemalt ühest olen ma ajakirjandusest lugenud. See oli küll juba mitu aastat tagasi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja siin tulebki mängu see, et on olemas teadlikult nakatajaid. Sellisel juhul on süüdi nakataja, mitte see ohver, kes jääb nakataja juttu uskuma. Niisuguseid juhtumeid on maailmas küll ja kuhjaga. Mu meelest oli ka Eestis vähemalt üks selline juhtum.

Jah, teadlikult nakatada eo tohi. Aga kui ei tea oma haigusest, siis seksi, nagu soovid.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult teab inimene, kui on nakatunud, sest 3 kuu jooksul peale nakatumist hakkavad igasugused sümptomid.

Inimene pöördub enamasti jutuga tal depressioon, sest kehv olla. kurguvalu, lihasevalu,  jõuetus jne. Esimese asjana hiv testi. Tulemust teate isegi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, teadlikult nakatada eo tohi. Aga kui ei tea oma haigusest, siis seksi, nagu soovid.

Küll teavad, kuid on vastuse saanud anonüümselt või kodustestist. Valetavad ja levitavad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll teavad, kuid on vastuse saanud anonüümselt või kodustestist. Valetavad ja levitavad.

Ju siis. Mis siis ikka teha, on nii, siis on.

0
-1
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 31 kuni 37 (kokku 37 )

Esileht Pereelu ja suhted Kui kaaslane teeb haigeks