Eks iga töökohaga leiab põhjendusi, miks see ikka sellele või teisele ei sobi (ülalpool välja toodud kodutud jne). Ja ongi ka puudega inimesi, kes tõesti ei saagi muud tööd teha kui kaitstut või toetatut (kui sedagi). Minu mõte nende ametikohtade välja pakkumisega oli suunatud pigem sellele, et kui keegi on 20 aastat mingit ühte tööd teinud (eriti kui see on mingi spetsiifilisemat oskust/haridust vajav töö), siis see inimene tõenäoliselt päris tuutu ei saa olla ja minu poolt välja toodud ametikohad, meeldib see siin mõnele või mitte, aga ei ole väga kõrget haridust või erioskusi vajavad ning on üldiselt töö käigus õpitavad.
Jah, õpitavad need ametid ilmselt on. Valisin neist välja lihtsalt need, millega arvan, et võiksin hakkama saada. Kas neile ka reaalselt pääseksin, ei tea. Kassapidajaid küll vist otsitakse ikka, sinna võiks ikka pääseda.
Kui sul on olemas juhiluba, mida sul ilmselt on, kui sa taksojuhina ennast näeksid, siis on sul juba oluliselt kergem tööd leida. Ka osad postiljonid tänapäeval veavad posti autoga -jään nüüd küll vastuse võlgu, mis spetsiifika neil on, et nad autot kasutada saavad, aga Omniva autodega vuhivad ringi. Administraatoriks ei pea ka just sinna firmasse kandideerima, kus esinduslikku välimust otsitakse. Administraatorid on ka muudes asutustes kui ilusalongides ja spordiklubides, võib olla ka nt mingi “valvelaua töötaja” vms nime all (nt koolides jne). Lüpsja tööga ma ka nii hästi kursis ei ole, aga nii palju kui olen kuulnud, siis tänapäeval ei pidavat see enam füüsiliselt eriti raske töö olema, kogu töö teevad ju ära masinad.
Maapiirkondades sõidavad postiljonid autoga ja siin ma ka elan, nii et ses mõttes võiks võibolla isegi sobida. Õnneks mu põlved ei valuta, nii et autosse istumine ja välja ronimine väikeste ajavahemike järle ei ole probleem. Tean ühte, kes peale proovipäeva autoga postiljonina sellest loobus, sest liigesehaigel hakaks liiga põvedele. Minul põlvelligestega ok, nii et jah, postiljon võiks teoorias ka sobida.
Ja lüpsja puhul tean ma ka seda, et väga füüsiline enam ei ole, aga kui palju on, seda ei kujuta ette. Kunagi kauges nooruses olen ämmal lüpsta aidanud, st puhastasin udaraid, ämm siis pani masina alla. Tänapäeval see enam nii ei käi, aga kuidas käib, ma ei tea. Oleks päris huvitav uurida.
Hetkel küll minu heietused teoreetilised, mul on ju töö olemas veel. Aga vanus kasvab (olen 50+) ja ma ise näen, et ma ei jaksa noorte projektijuhtidega võrdväärselt enam vaimustuda ja kepselda. Seega oht mingil hetkel mittesobivaks muutuda üsna reaalne, seepärast seda teemat nii huviga jälgingi. Olen paaril korral proovinud ka ametit vahetada ja kandineerinud analüütkuks, paraku pole sinna saanud. Proovitööd teen ära, vestlusele saan ka, aga valitakse keegi teine. Nii et kui häda käes peaks olema ühel hetkel, siis pean tõesti nende lihtsalt ära õpitavate ja senisest töökogemusest kaugete ametite pelae mõtlema.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 14.09 13:14; 14.09 15:49; 14.09 17:59;