Ma tänan kõiki vastajaid, mingeid mõtteid ma siit sain ja mis peamine, auru välja lasta.
Küsimustele vastuseks: Tegu ei ole otseselt tuttavaga ja loodetavasti me eriti sageli ei kohtu. See iseenesest ei välista võimalust, et need märkused olid siiski minu pärast, muudab selle lihtsalt väga ebatõenäoliseks. Ei ole õpetaja, kui oleks, uskuge, ma keeraks ta sõnadega pahupidi ja riputaksin naha parsile kuivama – kuna ma tean, kuidas õpetajaid koolitatakse, tean ma ka, mis neile mõjub.
Ka lapse kokkupuuted temaga on harvad ja juhuslikud, kahjuks mitte päriselt välditavad. Loomulikult ma selgitasin lapsele, et see inimene on ise nõme. Et kahjuks kõik täiskasvanud ei olegi targad, usaldusväärsed ega mõistlikud.
Minateade ei ole sellise isiku puhul hea vahend. Minateated on siiski mõeldud tahtmatute möödarääkimiste ja suhtlemistõkete lahendamiseks, need ei sobi otsese pahatahtlikkuse tõrjumiseks. Aga ma tänan kõiki kaasamõtlejaid ja kaasatundjaid ja las see teema elab nüüd oma elu – ainult palun ärge kakelge.