Esileht Pereelu ja suhted Kui mees keeldub abiellumast

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 431 )

Teema: Kui mees keeldub abiellumast

Postitas:
Kägu

Et mees ei pea isegi väikest abiellumise sammu tegema aga naine hooldagu ja kasigu aastaid oma vabaabielukaaslast?

Ma olen ka seda meelt, et need jutud tuleb selgeks rääkida suhte alguses. Naisel ju on kõlvanud selle “vabaabielukaaslasega” 15 aastat koos elada ja lapsedki saada? Liiga hilja on abiellumise teema tõstatada. Ma sain aru, et see mees on alati rääkinud, et ta abielluda ei soovi, mitte ei üllatanud naist sellega peale 15 aastat lubadusi. Võib-olla sain valesti aru. Ja lapsed sellesse tõmmata (“lapsed kahjuks peavad hooldama”) on juba lausa alatu. Kas abielluda mitte tahtmine teeb mehest kohe ka halva isa või on see siiski puhas isiklik kättemaksuhimu, mis kõneleb?

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lase sõbrannal see teema mehele saata. Ning kui mees jutuks võtab, mängi, et sina ei tea midagi, sõbranna käitus omavoliliselt, aga tahad abielu registreerida ja pole nõus enam muudmoodi jätkama. Usu mind, varsti olete abielus. Kui aga ei tee sinuga sellest juttugi, siis väldib teemat ja seis on kordades hullem.

Soovitad  teemaalgatajal lasta see Perekooli teema mehele saata ja siis “mina ei tea midagi” nägu teha?  Tegemist on täiskasvanud inimeste, mitte koolitüdrukutega. Üle 15 aasta kooselus olnud inimesed peaksid ikka ise oma teemad selgeks rääkima, mitte sellist tsirkust tegema.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitad  teemaalgatajal lasta see Perekooli teema mehele saata ja siis “mina ei tea midagi” nägu teha?  Tegemist on täiskasvanud inimeste, mitte koolitüdrukutega. Üle 15 aasta kooselus olnud inimesed peaksid ikka ise oma teemad selgeks rääkima, mitte sellist tsirkust tegema.

Kes teeb pärast pikka kooselu ja lapsi sellise teema? Kes päriselt ei oska oma mehega rääkida. Vot need on koolitüdrukud. Ja sõbranna võib tasuta aidata küll, kui juba teema tehti.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seni pole ju suudetud selgeks teha ja selgeks rääkida. Vahest aitab kõrvalseisja perspektiiv. Ei pea alati poole persega asju tegema, et enam ei tahagi. Jätad jälle selle abieluteema soiku ja siis teed 15 aasta pärast uuesti teema. Aja asi lõpuni.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tundub, et mees ei taha pulma. Sest pulm ja abielu on kaks eri asja.
Ja omavahel saab ka kenasti rääkida. Ütledki, et sulle oleks oluline, kui saaksite oma kooselu registreerida, räägi, mis see sinu jaoks tähendab ja mis tema asjast arvab. Kuidas tema teie tulevikku näeb.

Kuigi kentsakas, et selle aja jooksul pole see teenaks tulnud, et mis keegi suhtest ootab ja tahab?

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd jätad vastamata ja seetõttu pole abielugi. Vene noortel käib lihtsalt uus mees, tutvust kuni paar aastat, kihlumine, kiirelt otsa registreerimine/pulmad. Kas kultuuriline erinevus ja abielu pühaks pidamine või hoopis pealehakkamine ja ma ei ela sinuga niisama mõtteviis? Eestlased aga on kooselus 10+ aastat ja tegelikult sisimas soovivad sõrmust.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitad teemaalgatajal lasta see Perekooli teema mehele saata ja siis “mina ei tea midagi” nägu teha? Tegemist on täiskasvanud inimeste, mitte koolitüdrukutega. Üle 15 aasta kooselus olnud inimesed peaksid ikka ise oma teemad selgeks rääkima, mitte sellist tsirkust tegema.

Kes teeb pärast pikka kooselu ja lapsi sellise teema? Kes päriselt ei oska oma mehega rääkida. Vot need on koolitüdrukud. Ja sõbranna võib tasuta aidata küll, kui juba teema tehti.

Oleneb mehest. Mind isiklikult selline “tasuta aitamine” kindlasti abielluma ei paneks, pigem suurendab tõrget.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleneb mehest. Mind isiklikult selline “tasuta aitamine” kindlasti abielluma ei paneks, pigem suurendab tõrget.

Sest sa oled inimtüüp, et kui lahendust pakutakse, hakkad leidma tuhat põhjust, miks on aitaja möödakas, aga ise soovid abielluda. Sul on õigus abist keelduda muidugi.

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mis tõrke suurendamine. Ainult jobu mees teeb lapsed ja ei abiellu. Tee siis lapsed naisele, kellega tõrkeid pole. Kõik on suured usklikud kuni asi puudutab eraelu.

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees ei soovi sinuga abielluda, kuid uue kaaslasega abielluvad sellised mehed hea meelega ja päris kiiresti.

+9
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mis tõrke suurendamine. Ainult jobu mees teeb lapsed ja ei abiellu. Tee siis lapsed naisele, kellega tõrkeid pole. Kõik on suured usklikud kuni asi puudutab eraelu.

“Puudutab”. Usk on tore, kuni kirikus abielluma ei pea, on nii.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaata tuleviku poole.Kui see mees peaksjuhuslikult väga vanaks elama ja vajama hooldajat, siis sinul ei ole tema ees mitte mingeid kohustusi.

Lastel kahjuks on.

Suhted on head, miinus abielu. Miks nii õel olla, et lastel on oma isa, kellega kasvavad, ees kohustused?

Noh,  kui sinu vaates on tervitatav,  et su lapsed isa, eest hoolitsevad,  siis milleks veel abieluga survestada??  Ole rahul,  et saad tema lastele ema olla ja tulevikus laste heldusele loota.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Noh,  kui sinu vaates on tervitatav,  et su lapsed isa, eest hoolitsevad,  siis milleks veel abieluga survestada??  Ole rahul,  et saad tema lastele ema olla ja tulevikus laste heldusele loota.

Sest tänapäeval pole enam peresid ja suhtutakse sitasti.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees ei soovi sinuga abielluda, kuid uue kaaslasega abielluvad sellised mehed hea meelega ja päris kiiresti.

Kyst sa tead? Abielluvad, sest uus paneb fakti ette, mitte enda soovist. Pane ka.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaata tuleviku poole.Kui see mees peaksjuhuslikult väga vanaks elama ja vajama hooldajat, siis sinul ei ole tema ees mitte mingeid kohustusi.

Lastel kahjuks on.

Kui selline suhtumine tänapäeva suhete aluseks on, siis pole küll ime, et maailm nii mäda on. Oma armastatud inimese kohta räägitakse niimoodi? Niikaua, kui meeldib, võin teda pidada, aga kui liiga tülikaks läheb, viskan üle parda. Ütleskid sa oma kodulooma kohta sedamoodi, nokitaks sind elusalt surnuks.

Kes ütleb, et tegemist pole TA endaga? Tuleb aru saada, et kui mees ei käitu nagu naine sooviks, noh, antud juhul abielluks, siis hakkavad naised mehi kutsuma ättideks, pässideks, hooldust vajavateks inimesteks jne. See on teise inimese madaldamine, et välja elada oma pettumust. Pole võimalik, et naine ütleks nii oma laste isa kohta, kes päriselt lapsi kasvatab, mitte pole rongaisa. Ta ütleb, sest teeb mehele abiellumise kohta otseseid vihjeid ja juttu, aga mees mõnitab, et roos hambus.

Ei ole TA kirjutis.  Mul on küll hea meel,  et mu ex endale uue naise võttis,  sest mehel on vägagi palju  geneetiliselt päritud haiguseid ja mina ega esimesed lapsed ei pea nendega tegelema.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole TA kirjutis.  Mul on küll hea meel,  et mu ex endale uue naise võttis,  sest mehel on vägagi palju  geneetiliselt päritud haiguseid ja mina ega esimesed lapsed ei pea nendega tegelema.

Luiskad.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest sa oled inimtüüp, et kui lahendust pakutakse, hakkad leidma tuhat põhjust, miks on aitaja möödakas, aga ise soovid abielluda. Sul on õigus abist keelduda muidugi.

Kui naine tahab abielluda, siis peabki ta seda ise ja otse ütlema. Mitte 15-aastase kooselu järel möödaminnes vihjama, vaid justnimelt rääkima,  miks ta nüüd abielluda tahab ja mille poolest see tema meelest praegust suhet paremaks muudab.  Mehe vastus sellele võib olla nii- või teistsugune, aga kindlasti peab see arutelu toimuma konkreetse paari vahel, mitte mingit Perekooli teemat lekitava sõbranna “abil”.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui naine tahab abielluda, siis peabki ta seda ise ja otse ütlema. Mitte 15-aastase kooselu järel möödaminnes vihjama, vaid justnimelt rääkima, miks ta nüüd abielluda tahab ja mille poolest see tema meelest praegust suhet paremaks muudab. Mehe vastus sellele võib olla nii- või teistsugune, aga kindlasti peab see arutelu toimuma konkreetse paari vahel, mitte mingit Perekooli teemat lekitava sõbranna “abil”.

Selge, siis ära küsi enam võõrastelt.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nu kesse seda vanamutti änam tahab. Hiljaks jäid. Mehel uus välja vaadatud, memm sai haisu ninna ja nüüd nurub sõrmust, aga sõrmus pole see, mis peab kinni meest.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan ka, et kui mees nii ägedalt reageerib, on tal keegi teine, kellega soovib abielluda.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleme olnud koos juba 15+ aastat.

Olen hiljuti rääkinud mehega abielust. Mehe sõnade kohaselt tema seda ei soovi ja see pole tema jaoks. Kui küsisin kas asi on armastuses, et see pole piisavalt tugev abiellumiseks siis ta läks täiesti närvi ja seletas, et kas ma ootan , et ta käituks nagu kuskilt seebikast Alejandro roos hambus, roomab kallima käte vahele.

Kooselu ju pole ametlik. Piiri ületadeski küsitakse tihti kas need on minu lapsed kes mul kaasas, sest mina olen erineva perekonnanimega.

Abielu on kahe vaba inimese vaheline kokkulepe.  Miks peaks keegi suvaline inimene olema valmis sinuga abielluma? Siin on ei ikkagi täiesti ei. Küsimus ei ole selles inimeses, kes ei taha sinuga abielluda. Küsimus on sinus. Miks sa oled nõus sellist elu elama? Keegi pole sind ju ometi sundinud magama inimesega, kellega pole abielus. Sünnitama vallaslapsi ja elama koos inimesega, kellega sul ei ole ametlikkus suhet. Kui sind keegi sunnib, helista kohe politseisse, seadused on sinu poolt ja vägivalda sinu suhtes kohaldav inimene saab karistada. Sina oled praegusele elule öelnud jah. Miks sa oled nõus olnud senise eluga ?

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lastel kahjuks on.

Jah, sest ega naised ju ei vanane ja ei jää haigeks ning ei vaja ometi mingit hooldajat.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga miks sina abielluda soovid? Mis see sulle annab v mida muudab?

Ma väga vabandan muidugi, aga miks inimene ei või tahta abielluda? Sinu jaoks on abielus olemine ükskõik, aga miks sa eeldad, et kellegi teise jaoks ei tohi see oluline olla?

Tõsine hämming!

+3
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis on naistel selle abieluga? Ebakindlus, alaväärsuskompleks, vajadus suguõdedele koht kätte näidata?

+6
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

! K

Loogiline oleks sellised asjad selgeks rääkida enne suhtesse astumist. Ma oleks ka väga häiritud, kui kaaslane tuleks peale laste saamist jutuga, et hakkame abielluma nüüd.

Mind isiklikult häirib abielu juures kõige rohkem see kohustuste osa, mis seadusega kaela surutakse. Ülalpidamiskohustus mingites olukordades jne.

Abielu on lihtsalt leping ja ma ei soovi oma ellu taolisi piiranguid.

Et, kui sinu laste isa ja aastakümnete pikkuse elukaaslase tervisega midagi juhtub, siis pead sina tema pärast muretsema ja teda ehk isegi hooldama?  Muidugi! Kui abielus ei ole, siis saab sellele kasutuks muutunud  “asjandusele” jalaga anda ning oma eluga edasi liikuda…

Oi, kui nummisid inimesi on meie seas!

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus kümme aastat tagasi olid, et ei vormistanud ära?

On´s seal ka mingi konkreetne põhjus, miks just kümme aastat tagasi pidi ära vormistama?  Ehk mõne inimese soov ongi enne saada lapsed ja alles siis abielluda?

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus kümme aastat tagasi olid, et ei vormistanud ära?

On´s seal ka mingi konkreetne põhjus, miks just kümme aastat tagasi pidi ära vormistama? Ehk mõne inimese soov ongi enne saada lapsed ja alles siis abielluda?

Jah, on. Kirjutasin nii, sest 15 aastat on väga pikk aeg niisama koos elada, kui laps(ed) soovis ja abielu ka. Mehed lihtsalt ei viitsi pärast seda sammu teha ja naised kardavad küsida, sest tundub manipulatsioonina või alandlikkusenha.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enne lastesaamist tasuks vast abielluda? Minu mees ka ei teinud abieluettepanekut. Andsin aga teada, et et mina saan vaid omanimelisi lapsi. Seepeale abiellusime.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enne lastesaamist tasuks vast abielluda? Minu mees ka ei teinud abieluettepanekut. Andsin aga teada, et et mina saan vaid omanimelisi lapsi. Seepeale abiellusime.

Tagantjärgi see teadmine ei aita midagi enam. Vormistamine ei ole raske. Avalduse esitamine,  riigilõiv 30 eurot ja selle tasumist tõestav dokument. Mehed muidugi seda ei pruugi teada üldse, et nii lihtne.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mehel on seebika vaatamisest trauma. Kusagil mehhiko seebikas mingi Alejandro võib ju roos hambus ringi roomata, aga seebikas pole ju elu. Reaalselt ei rooma keegi roos hambus higistades altari ette kallima käte vahele. Sellepärast see seebikas ju ongi, et üledramatiseeritud ja jaburaid efekte täis.

0
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 431 )

Esileht Pereelu ja suhted Kui mees keeldub abiellumast