Tjah. Mul oli kunagi üks meessõber, kes ikka rääkis mulle oma suhetest ja mõtetest ja tunnetest jne. Pikk aaega oli ta seisukohal, et tema enam suhteid ei otsi ja eelistab vallalise elu. Ent siiski leidis ta kellegi, kellega hakkas koos elama. Mulle rääkis, et inimesega on sobivus olemas, ühised huvid jms, kuid tundeid pole. Pihtis mulle, et tema arust on naine suisa kole. Imestasin.. Et mdea.. kole tähendab siis ilmselt ka, et miskis osas on ju inimesega ebameeldiv või häiriv koos elada. Küsisin ka otse, miks ta siis koos on, kui on selliseid häirivaid asju ja negatiivseid hinnanguid. Vastus oli – mugavuse ja seksi pärast. Möödas on 6 aastat. Mis neist praeguseks saanud on, ma ei teagi, sest pärast seda vestlust me polegi rohkem kohtunud ja sots.meedias teda ka pole. Seega… ei tea jh, kas ta on vahepealse ajaga julgenud naisele tunnistada, mida ta tegelikult temast arvab või kannatab veel mugavuse ja seksi nimel. Vb ootab ka 50. eluaasta täitumist, enne kui taipab, et enam ei talu.
Inimesi ikka igasuguseid…… :/
Teemaalgataja, sina aga püüa mitte hinge võtta. Kui võimalik, minge eraldi teid ja elu jälle hää. Parem ikka kui inimesega, kes sind ei austa ning sind tahtlikult sedasi solvama tuleb. Kui ilu on vaataja silmis, siis järelikult pole mitte sina kole, vaid seda on mehe silmad.