Teema: Kui otsustad emakakaelavähki mitte lasta eemaldada.
Minul oli 2a tagasi cin3 muutus. Pap test ei näita küll vähi olemasolu, see näitab ainult rakumuutuseid.
Käisin kolposkoopias. Ma ei tea mis operatsiooni juttu te siin ajate! Minul lasti äädikhapet emakakaelale ja siis tuli pahade rakkudega piirkond nähtavale. Lidokaiinisüstidega tumestati emakakael ja LOOP meetodiga lõigati samal visiidil see paha tükk välja. 6kuu pärast tehti uus pap+hpv test, see oli puhas. Järgm test oli 18kuu möödudes ehk eelmine nädal ja käisin uuesti.
Konisatsioonist rääkisin mina. Ma see, kes jälgimisele võeti ja kellel kõik ise korda läks.
Ainult verevähiga inimene sureb kiirelt ja ilma piinadetta.Tekib kõrge palavik mis kestab 1-2 päeva, seejärel tekib sepsis ja elada on jäänud 6 tundi. Minul isa müeloom haigusega nii lahkus siit ilmast.
Minu vanaisa oli kuid voodihaige verevähiga. Vanaema potitas, söötis, manustas morfiini jne. See kestis ikka päris pikalt. Töökaaslane, kes verevähiga läks, käis üsna pikalt tööl oma vähiga, aga kui koju jäi, läks ka mõne kuuga.
Ainult verevähiga inimene sureb kiirelt ja ilma piinadetta.Tekib kõrge palavik mis kestab 1-2 päeva, seejärel tekib sepsis ja elada on jäänud 6 tundi. Minul isa müeloom haigusega nii lahkus siit ilmast.
Minu vanaisa oli kuid voodihaige verevähiga. Vanaema potitas, söötis, manustas morfiini jne. See kestis ikka päris pikalt. Töökaaslane, kes verevähiga läks, käis üsna pikalt tööl oma vähiga, aga kui koju jäi, läks ka mõne kuuga.
Väga ammu aega tagasi sugulase maovähiga lõpp oli nii kole olnud, et lähedaste palumise peale ja kahjutundest haiglas arst tegi teo, mis tegelikkuses läheks tapmise alla, et salaja eutaneeris sugulase. Sugulane piinles nii kohutavalt valudes, et inimlik pool sai arstil seadusest võitu.
Ma ei tea, minu arvates pole siin teemas vähk või rakumuutused üldse küsimus. Inimesel on raske depressioon ja ta ei tea mida teha, see on kõige kohutavam.
Ütlen ausalt, et olen isegi mõelnud, et kui mul ravimatu haigus leitaks, äkki ei lasekski ravida. Praegu võtan antidepressante ja on kergem olla küll.
Ma olen sama mõelnud – ei raviks.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.