Esileht Pereelu ja suhted Kui palju isad aitavad üksiemasid?

Näitan 17 postitust - vahemik 61 kuni 77 (kokku 77 )

Teema: Kui palju isad aitavad üksiemasid?

Postitas:
Kägu

Laste isa maksis notariaalse lepinguga kokkulepitud summa, kuid laste elus ei osalenud mitte ühtegi päeva. Olin täiesti üksikvanem, kuigi sünnitunnistusel on laste isa nimi kenasti kirjas.

Rahaliselt toetas kuni laste 18-aastaseks saamiseni (mul on kaksikud) ning ei päevagi rohkem. Kontakti ei võta ega otsi, lapsed nüüd juba oma elu peal.

Kasvatasin lapsed üles täiesti üksinda.

Ilmselt oligi parim lahendus sinu olukorras.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest surnud isa puhul ei tule issi sulle sünnipäevale ega panusta sinu kasvatamisse mitte kuidagi.

Mu meelest elava isa puhul on isegi hullem, et ei tule ei sünnipäevale, ei tee jõulukingitust ega panusta kasvatamisesse mitte kuidagi. Nimi on sünnitunnistusel kirjas, vbla aeg-ajalt midagi tilgutab ka pangakontole, et nagu elatis või nii, aga reaalselt on kohal nagu kuuvarjutus, annab katteta lubadusi, kui ilmub kohale, siis on purjus või kui võtab lapse enda juurde, siis jätab ta üksi.

Mul oli selline isa, kes üürgas emale, et ühühüü, võtsid mul lapsed ära, böhöhöö. Noh, ma siis mõtlesin, et okei, ma käin nädalavahetustel isa juures külas (oma varasemas kodus). Reaalsuses nägi see siis selline välja, et isa polnud kuskil. Süüa polnud midagi. Tuba oli kütmata. Käisin siis naabrite juures külas ja läksin uude koju tagasi. Väga kurb oli. Pärast ilmus veel välja ja sõimas, et miski asi ei olnud kodus õige koha peal olnud. No see on palju hullem kui see, et sul on isa surnud ja maha maetud, surma puhul on sul ühekordne ja konkreetne lein, niiöelda olemasoleva isa puhul on pidev pettumuste jada, ja seda nii lapse emal kui ka lapsel endal.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No sul ekstreemne näide, enamik naisi saab lapsi ikka normintelligentsiga meestega. Sinu isa nende hulka ilmselgelt ei kuulu.

+3
-1
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Lapse isaga lahus juba enne lapse sündi. Paar korda aastas küsib, kuidas meil läheb. Lapsega kohtunud ei ole. Mina omalt poolt takistusi pole teinud. Rahaliselt ei toeta.

Oleme kenasti hakkama saanud, praegu pubekaiga on tõsiseid väljakutseid pakkuv… aga elame selle ka üle:)

Muidu ei kurda, aga praegu tahaks küll vastutust jagada või osad teemad kellelegi teisele delegeerida.

Teemaalgataja suhe…. miks sa seda kannatad? lõpeta ära!

Loodan, et lapse synnitunnistusel pole sul isa nime kirjas, vastasel juhul oled täisidioot ja kaevad oma lapsele auku.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üksikvanem on last üksi kasvatav vanem.

Kui lapse sünnitunnistusel puudub isa nimi, siis on vallasvanem. Vallasvanemale makstakse eraldi toetust, mis seni oli 19€ kuus (üheksateist), nüüd on see 80 eurot kuus.

Õudsed summad küll, mille pärast keegi lapse isa märkimata jätaks.

Ilgelt paugud siin küll, aga seda ka tead, et kui selle luuseri nimi isana kirjas, on isal õigus nõuda ülalpidamist ning hooldekodu arvete maksmist? Isa lahtri tühjaks jätmine ei pruugi olla loll otsus, kui tegu luuseriga.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õudsed summad küll, mille pärast keegi lapse isa märkimata jätaks.

Paljud ei teagi, kes ta lapse isa on. Sa ei saa märkida, kui isa oma isadust ei tunnista.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

on isal õigus nõuda ülalpidamist ning hooldekodu arvete maksmist?

Ei ole õigus nõuda midagi, kui ta ei ole last kasvamisel toetanud. Sellekohaseid otsuseid on kohtus küll tehtud, et isal pole õigust nõuda lapse poolt ülalpidamist.

Tavaliselt hakkab küll nõudma mitte isa ise, vaid omavalitsus, kes soovib seda kohustust enda pealt ära veeretada.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ateistlik kooselu ja lapsed ennem abielu tekitavadki üksikemasid ja palju muid probleeme.

Kas piiblil mitte õigus ei ole? 😉

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

mees

Ma ei saa naistest üldse aru. Igalt poolt kuulen ja näen ühte ja sama mustrit just 30pluss ja 40pluss naiste käitumisest: igasugu jobudega ja vägivalduritega ollakse truult ja pikalt suhtes, saadakse lapsi, seksitakse nendega isegi peale lahkuminekut hoolega edasi. Samas normaalsed mehed jäetakse sageli ilma igasuguse põhjuseta julmalt maha.

Mis teil viga on???

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tüüpiline on see, et lapse isaga ollakse nii halvadess suhetes, et see hoiab väga kaugele.

Teine totter nähtus on see, et naised ei nõua isadelt alimente, kuna “ega ma mingi bitsh ei ole!”‘

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samas normaalsed mehed jäetakse sageli ilma igasuguse põhjuseta julmalt maha.

Ma miskipärast arvan, et need naised, kes on pikalt oma sittade meestega koos ei ole needsamad, kes on eelnevalt “normaalse mehe ilma põhjuseta” maha jätnud. Osad naised on sellised, kes hoiavad ükskõik missugusest suhtest kümne küünega kinni. Ja osad naised on sellised, kellele ei sobi miski ega keegi, vahepealsed kompromissid ei sobi.

Suhtes muidugi on ka eemalt “normaalsena” tunduv mees ehk teistsugune ja kui kuskil mõni selline pealtnäha normaalne paar lahku läheb, siis ma sellegipoolest ei usu, et lahku sai mindud ilma põhjuseta. Harilikult siiski mingi põhjus on, sageli see, et suhtesse on ilmunud keegi kolmas, olgu siis mehe või naise enda poolt. Normaalne mees võib ju arvata, et armukesepidamine ongi normaalne, aga normaalne naine enamasti nii siiski ei arva.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Appikene, nagu enda elu loeks. Mul on ka kahjuks ebaterve sõltuvussuhe temaga ja seetõttu iga natukese aja tagant on ta tagasi mu elus. Aga samuti, laste kohta ei uuri, kirjutab ja jaurab ainult meie suhtest ja temast ja muust jurast, mis mind üldse ei huvita. Jah, ka mina seksin temaga ja lasen ta mu ellu tagasi seetõttu, et siis ta on lastega hea 🙁 Kui ma seda ei tee ja olen suhte lõpetanud, siis pole teda laste jaoks olemas. Mul küll tõuseb alati ka sellega kaasa lootus, et äkki ikka saame korda asjad. Aga ei. Hea oli vastuseid lugeda, tegelikult ei hooligi nad lastest 🙁 Aga emana ei suuda ju laste kurbust taluda….

Et siis pigem talud laste pidevat kurbust kui kord? Sa arvad, et selline suhe “isaga” on kuidagi lastele hea?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Laste isa maksis notariaalse lepinguga kokkulepitud summa, kuid laste elus ei osalenud mitte ühtegi päeva. Olin täiesti üksikvanem, kuigi sünnitunnistusel on laste isa nimi kenasti kirjas.

Rahaliselt toetas kuni laste 18-aastaseks saamiseni (mul on kaksikud) ning ei päevagi rohkem. Kontakti ei võta ega otsi, lapsed nüüd juba oma elu peal.

Kasvatasin lapsed üles täiesti üksinda.

Ma üldiselt definitsiooni üle ei kraakle ja olen nõus, kui lahutatud/lahus elavad vanemad on ka üksikemad- ja isad, aga kui isa maksab elatist, siis küll ei saa öelda, et naine lapse(d) täiesti üksi üles kasvatas.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ahsoo.

Et kui mees ei tule laste lähedalegi alates nende sünnist, aga saadab raha, siis pangaülekannetega tegelev isane samuti osaleb laste üles kasvatamisel?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Raha on siiski ka osa lapse kasvatamisest. Seega arvan jah, et osaleb.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Raha on siiski ka osa lapse kasvatamisest. Seega arvan jah, et osaleb.

Kaudselt küll.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samas normaalsed mehed jäetakse sageli ilma igasuguse põhjuseta julmalt maha.

See tundub vist ainult sulle endale nii, et oled normaalne ja maha jäeti põhjuseta, kuigi naise arvates sa nii normaalne pole ja põhjustest on aastaid räägitud, aga sa pole tähele pannud.

0
0
Please wait...

Näitan 17 postitust - vahemik 61 kuni 77 (kokku 77 )

Esileht Pereelu ja suhted Kui palju isad aitavad üksiemasid?