Esileht Ilu Kui palju kulutate ilule aega ja raha?

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 62 )

Teema: Kui palju kulutate ilule aega ja raha?

Postitas:
Kägu

Mm, hetkel kulub raha ainult riietele/jalanõudele – umbes 200€ kuus.
Aga varem lisandus ka jõusaal ja selle kuumakse on umbes 60€ – aega läks sinna omajagu.

Küünte, juuste ja nahaga tegelen ma ise kodus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

N53

Umbes sellised kulud:

6x aastas juuksur á 30€

6x aastas ripsmed-kulmud á 17€

4x aastas pediküür 25€

3x biorevitalisatsioon 190€

Massaaži ja hambaravi ei hakka siia panema, see pole iluteenus mu meelest

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

N53

Umbes sellised kulud:

6x aastas juuksur á 30€

4x aastas pediküür 25€

Kas elad kuskil maapiirkonnas, et niiodavad hinnad?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

N53

Umbes sellised kulud:

6x aastas juuksur á 30€

4x aastas pediküür 25€

Kas elad kuskil maapiirkonnas, et niiodavad hinnad?

Ei ela

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul 6 korda aastas juuksur kord 250.-

12 korda aastas pediküür ja maniküür, kulmud ja ripsmed, dep kord 100.-

Ilusüstid aastas kokku 1500-2000

Myfitness 65 eurot kuus.

Lpg massaaz. 350 eurot aastas

Tavaline massaaz 600 eurot aastas.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind kohe huvitab, mida imet küll nende juustega tehakse sellise raha eest ja nii sageli?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind kohe huvitab, mida imet küll nende juustega tehakse sellise raha eest ja nii sageli?

Sellest on ta siin ju korduvalt pajatanud, et tehakse lumivalgeks mingi salajase vahendiga, mis ei riku juukseid ja mida ainult tema juuksur tunneb.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui vana sa siis oled, et nii palju pead süstima? Ma süstin ka, aga nii palju küll ei lähe.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

N53

Umbes sellised kulud:

6x aastas juuksur á 30€

4x aastas pediküür 25€

Nii odav juuksur 😬

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui vana sa siis oled, et nii palju pead süstima? Ma süstin ka, aga nii palju küll ei lähe.

Kui 1ml täidet maksab umbes 270€ ja botox, mida teha iga 3 kuu tagant umbes 120-200€, siis ei ole see kuni 2000€ aastas kogu näo peale palju.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellest on ta siin ju korduvalt pajatanud, et tehakse lumivalgeks mingi salajase vahendiga, mis ei riku juukseid ja mida ainult tema juuksur tunneb.

Sellel tuntud firmal ei ole tõesti esindust Eestis, mistõttu tuleb toodet tuua skandinaaviast.

Nagu näha, ei anna ikka mõnele rahu. Kõik peavad ühtmoodi 30 eurot maksma või poevärviga endal ise tegema, et rotike oleks õnnelik.

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nagu näha, ei anna ikka mõnele rahu. Kõik peavad ühtmoodi 30 eurot maksma või poevärviga endal ise tegema, et rotike oleks õnnelik.

Küll sa oled ebameeldiv tädike. See pole sulle selgeks saanud, et kui sa oma hõredaid karvu lumivalgeks värvid, siis 50+ inimesele see ei sobi. Ka väga vähestele noortele sobivad lumivalged juuksed. Et süstide peale nii palju kulub, ju siis teed endale mingid pardimokad ka veel pähe ja ise arvad, et jube ilus. Ega rahaga maitset ei osta.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellel tuntud firmal ei ole tõesti esindust Eestis, mistõttu tuleb toodet tuua skandinaaviast.

Jajah ja hirmus salajane on see.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll sa oled ebameeldiv tädike. See pole sulle selgeks saanud, et kui sa oma hõredaid karvu lumivalgeks värvid, siis 50+ inimesele see ei sobi. Ka väga vähestele noortele sobivad lumivalged juuksed. Et süstide peale nii palju kulub, ju siis teed endale mingid pardimokad ka veel pähe ja ise arvad, et jube ilus. Ega rahaga maitset ei osta.

Mul on paksud poolde selga juuksed ning huuli ei süsti. On veel probleeme? Küll sul on ikka raske elu. Mul on täitsa savi, kui keegi ka tonni juuste eest maksaks, aga näe, sa ei saa rahu. Kuidas sa niimoodi üldse elada saad?

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole minu postitus, aga mingi vahe värvisin juuksed lillaks, poolpikad, blondeerimine, Olaplex ja maksin lõpuks 150€. Ja et tulemus püsiks ilus, oleks pidanud kord kahe kuu jooksul käima. Minu jaoks läks kalliks ja jätsin ära. Olen jälle loomulik.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

N53

Umbes sellised kulud:

6x aastas juuksur á 30€

4x aastas pediküür 25€

Nii odav juuksur 😬

ei ütleks nagu. iga kahe kuu tagant 30€ välja käia, see pole ju odav.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul kaks last.

Aastaid käisin salongis man, ped, kulmud, depid. Kuna hinnad on nii palju tõusnud ja palk ei ole, õppisin ise enamus asju tegema. Man geeliga, säärte dep epilaatoriga, kaenlaaluste dep kuuma vahaga, kulmud valmis vaharibadega+ värv.Kulu on siis töövahendid, materjalid alguses osta. Depi masina ostsin Alist, geeli lambi ka, paar hea kvaliteediga geelllakki. Brasiilia bikiini deppi teen salongis jätkvalt, 25 eur. Suvel pediküür geeliga 3 korda suve jooksul, u 100 eur.

Näohooldust teen ka ise, kuigu kosmeetiku juures näomassaaz mulle väga meeldiks.

Osatan enamus asjad salongipoodidest, mida profid kosmeetikud kasutavad.

Tänapäeval youtube jne õpetusi täis, hea mingeid asju ise teha, kui õhtul kodus aega teleka ees jne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iga 3 nädala tagant ripsmetehnik, 1h ja 100€ (elan välismaal). See on ainuke, millest ma ei suuda loobuda, ärkad hommikul ülesse ja juba ilus 😀 enda ripsmed on ülilühikesed ja nähtamatud.

Juuksuris siin välismaal ei raatsi minna, käisin ühe korra, juukselõikuse eest kooriti 300€ maha. Never ever. Saan ise oma juustega hakkama.

Muud nagu ei olegi. Näo eest hoolitsen ise, juuste eest hoolitsen ise, maniküür-pediküür samuti ise.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Peale pikka lastega kodusolemist naasin tööle ja tunne vajadust ennast veidi kenamaks teha kui kõik aastad kodus olin. Aga vägisi jääb mulje, et ei olegi võimalik standarditele vastada.

Õige oleks käia üle nädala depilatsioonis, maniküüris, pediküüris, korra kuus kosmeetikul näohoolduses, korra paari kuu jooksul juuksuris, kulmudes, hammaste soodapesus ja valgenduses. Veel peaks käima paar korda nädalas trennis, paar korda kuus massaažis jne jne jne

Kas keegi päriselt suudab kõike seda teha pere ja töö kõrvalt?

Kuidas hoolitsetud naised suudavad taset hoida?

Kord nädalas libahunditund – kodune spaahooldus – näo maskitamine, pediküür ja maniküür.

Igasugused raseerimised võimalik heade vahenditega teha kodus. Näo kreemitamine, vitamiinid, kollageen – täiesti tehtavad kodus.

Jooga ja igapäevane pesu, korralikult lõigatud juusked, värv värske (värvin ise juba ma ei tea 25 aastat kindlasti).

Hea ööuni, korralik toit ja mõõdukas liikumine ning  korrapärane seks.

Kord nädalas käin solaariumis 6 minutit.

Korralikud rõivad, puhas pesu, kerge meik, hoolitsetud käed-jalad ja mingit keerulist kunsti pole hea välja näha.

Aga mul see pikki aastaid rutiin ka olnud, sest töötan kohas, kus tuleb hea välja näha ja korrektselt riietuda.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Peale pikka lastega kodusolemist naasin tööle ja tunne vajadust ennast veidi kenamaks teha kui kõik aastad kodus olin. Aga vägisi jääb mulje, et ei olegi võimalik standarditele vastada.

Õige oleks käia üle nädala depilatsioonis, maniküüris, pediküüris, korra kuus kosmeetikul näohoolduses, korra paari kuu jooksul juuksuris, kulmudes, hammaste soodapesus ja valgenduses. Veel peaks käima paar korda nädalas trennis, paar korda kuus massaažis jne jne jne

Kas keegi päriselt suudab kõike seda teha pere ja töö kõrvalt?

Kuidas hoolitsetud naised suudavad taset hoida?

Kord nädalas libahunditund – kodune spaahooldus – näo maskitamine, pediküür ja maniküür.

Igasugused raseerimised võimalik heade vahenditega teha kodus. Näo kreemitamine, vitamiinid, kollageen – täiesti tehtavad kodus.

Jooga ja igapäevane pesu, korralikult lõigatud juusked, värv värske (värvin ise juba ma ei tea 25 aastat kindlasti).

Hea ööuni, korralik toit ja mõõdukas liikumine ning korrapärane seks.

Kord nädalas käin solaariumis 6 minutit.

Korralikud rõivad, puhas pesu, kerge meik, hoolitsetud käed-jalad ja mingit keerulist kunsti pole hea välja näha.

Aga mul see pikki aastaid rutiin ka olnud, sest töötan kohas, kus tuleb hea välja näha ja korrektselt riietuda.

Kui teed seda kõike juba nii kaua, pole sul väikeseid lapsi.

Lapsevanemal on lihtsam see kõik salongis teha kui jõmpsikate kõrvalt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina jällegi pettun iluteenustes üha enam ja veendun, et ise kodus tehes ikka kõige etem. Esiteks kvaliteet iluteenuste ja salongide osas on ikka väga kõikuv. Näiteks käisin kulme ja ripsmeid värvimas, kus kulmud tehti ebamäärased ja määrdunud ilmega ning selle sama kosmeetiku juures lasin ka vahatada ülahuult ja lõuga. Kosmeetik pani tulikuuma vaha näkku, tänu millele tuli lõualt osaliselt nahk maha ja nüüd punane verine laik lõual. Samas ühes teises salongis on alati väga ilus tulemus jäänud. Kahjuks ise tehes veet vaharibadega ei saa tulemust, lihtsalt ei eemalda karvu ära.

Miks sa vahatada lased? Laser või elektriepilatsioon on ju paremad variandid, viimane kaotab mõne kuuga karvad ära ja ei pea enam üldse muretsema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need naised, kes käivad kõik salongid läbi, ei käigi 9-5 tööl. Kõik räägivad siin teemas rahakulust, aga suurem lagi tuleb ju ette just ajakulul. Alustades sellest, et enamus häid iluspetsialiste üldse ei töötagi õhtuti või nädalavahetustel. Nendel hilistel “kontorirottide” aegadel teevad iluteenuseid algajad ja muidu kehvakesed, kelle töö küll väga kedagi ei kaunista. Jah, ega laps või töö ei takista ärakäimist, aga see on kohutavalt tüütu orgunn ja tants ümber kohustuste. Sellepärast ei saagi puhtalt nn tuuningu kategoorias konkureerida väsinud pereema või juhtivtöötaja nende noorte naistega, kellel pole lapsi, kelle töö on baaris või kuskil butiigis vahetustega või kes elavad üldse rikka mehe kulul. Kellel aega napib, peab paraku tegema mingi valiku, et mida oleks kõige rohkem vaja ära teha ja mis ilumure lausa silma karjub. Kellel on aega jalaga segada, see käib huvi pärast ära igas hoolduses, tuiab mööda uusi trenne ja valgendab oma niigi normaaltoonis hambaid veel valgemaks jne.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga varem lisandus ka jõusaal ja selle kuumakse on umbes 60€ – aega läks sinna omajagu.

Küünte, juuste ja nahaga tegelen ma ise kodus.

Appi, mis malts sa oled.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lapsevanemal on lihtsam see kõik salongis teha kui jõmpsikate kõrvalt.

Salongidesse minek-tulek võtab mul vähemalt tunni lisaaega. Kodus on mugavam, teen siis, kui ise tahan.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida on iga kuu 200€ eest osta? Mul läheb vist aasta peale nii palju

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida on iga kuu 200€ eest osta? Mul läheb vist aasta peale nii palju

see teeb aastas ju 2400.-, mu mantel juba maksab 1600, mõned kingapaarid ja kleiti, saabast juurde ja ongi summa täis.

laste peale ka kergelt sama summa kulutada.

juukseid värvin ise- mul värvid vabalt käes. lõikamas käin paar korda aastas, hetkel kasvatan. kosmeetikus, manis, pedis, teab kus veel ei käi-teen kõike ise. seega kaks korda aastas juuksurile kokku 170.- ( 85.- maksab lõikus), ja juuksevärv 5ndala tagant ca 11.-.  kuna mujalt hoian kokku, siis saangi lubada endale kallist mantlit.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina jällegi ei saa aru, miks kulutada tuhandeid eurosid riietele? Jah, bränd, kestab kauem, jne jne. Ostsin 3 aastat tagasi 100€ maksva talvejope, siiani väga heas korras, isegi värv pole pleekinud (ere-kollane). Ja siis teine asi on see, kui ostad mingi super-kalli asja ja riputad seda kappi. Mul abikaasa ostis aastate eest 700€ maksva mantli. Ma võin ühe käe sõrmede peal üle lugeda, mitu korda ta seda selga pani. Ja oli seda vaja? 😀

Ja lastele kindlasti ei kuluta selliseid summasid, nii kaua kuni nad ei õpi oma asjade eest ilusti hoolt ka kandma.

Visake nüüd mind tomatitega.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nendel hilistel “kontorirottide” aegadel teevad iluteenuseid algajad ja muidu kehvakesed, kelle töö küll väga kedagi ei kaunista.

See pole nüüd küll mingi jutt. Loomulikult töötavad head iluteenindajad ka õhtuti ning kui vaja, tulevad lisatasu eest välja ka nädalavahetusel. Muidugi panen ma juuksuriaega 2 kuud ette ning maniküüri-pediküüri kuu ette, sest headel tegijatel on ajad täis.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina jällegi ei saa aru, miks kulutada tuhandeid eurosid riietele? Jah, bränd, kestab kauem, jne jne. Ostsin 3 aastat tagasi 100€ maksva talvejope, siiani väga heas korras, isegi värv pole pleekinud (ere-kollane). Ja siis teine asi on see, kui ostad mingi super-kalli asja ja riputad seda kappi. Mul abikaasa ostis aastate eest 700€ maksva mantli. Ma võin ühe käe sõrmede peal üle lugeda, mitu korda ta seda selga pani. Ja oli seda vaja? 😀 Ja lastele kindlasti ei kuluta selliseid summasid, nii kaua kuni nad ei õpi oma asjade eest ilusti hoolt ka kandma. Visake nüüd mind tomatitega.

Ostan igal aastal vähemalt 2 paari saapaid, kulu kokku 1000 eurot, 3-4 paari kingi samuti 1000. Riideid vastavalt tujule, keskmiselt 300 eurot kuu kohta kindlasti.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina jällegi ei saa aru, miks kulutada tuhandeid eurosid riietele? Jah, bränd, kestab kauem, jne jne. Ostsin 3 aastat tagasi 100€ maksva talvejope, siiani väga heas korras, isegi värv pole pleekinud (ere-kollane). Ja siis teine asi on see, kui ostad mingi super-kalli asja ja riputad seda kappi. Mul abikaasa ostis aastate eest 700€ maksva mantli. Ma võin ühe käe sõrmede peal üle lugeda, mitu korda ta seda selga pani. Ja oli seda vaja? 😀

Ja lastele kindlasti ei kuluta selliseid summasid, nii kaua kuni nad ei õpi oma asjade eest ilusti hoolt ka kandma.

Visake nüüd mind tomatitega.

No kui siid ja kašmiir oleks odavam, siis ma ostaksin odavamaid riideid, aga paraku ei ole.

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 62 )

Esileht Ilu Kui palju kulutate ilule aega ja raha?