Peale pikka lastega kodusolemist naasin tööle ja tunne vajadust ennast veidi kenamaks teha kui kõik aastad kodus olin. Aga vägisi jääb mulje, et ei olegi võimalik standarditele vastada.
Õige oleks käia üle nädala depilatsioonis, maniküüris, pediküüris, korra kuus kosmeetikul näohoolduses, korra paari kuu jooksul juuksuris, kulmudes, hammaste soodapesus ja valgenduses. Veel peaks käima paar korda nädalas trennis, paar korda kuus massaažis jne jne jne
Kas keegi päriselt suudab kõike seda teha pere ja töö kõrvalt?
Kuidas hoolitsetud naised suudavad taset hoida?
Kord nädalas libahunditund – kodune spaahooldus – näo maskitamine, pediküür ja maniküür.
Igasugused raseerimised võimalik heade vahenditega teha kodus. Näo kreemitamine, vitamiinid, kollageen – täiesti tehtavad kodus.
Jooga ja igapäevane pesu, korralikult lõigatud juusked, värv värske (värvin ise juba ma ei tea 25 aastat kindlasti).
Hea ööuni, korralik toit ja mõõdukas liikumine ning korrapärane seks.
Kord nädalas käin solaariumis 6 minutit.
Korralikud rõivad, puhas pesu, kerge meik, hoolitsetud käed-jalad ja mingit keerulist kunsti pole hea välja näha.
Aga mul see pikki aastaid rutiin ka olnud, sest töötan kohas, kus tuleb hea välja näha ja korrektselt riietuda.