Kindlat summat iga kuu ei ole määranud, mida säästa, aga jälgin, et pangakonto jääk vähehaaval ikka kasvaks. Mõni kuu jääb 20 eurot, mõni kuu 200. On ka kuid, kui ei säästa midagi, kui nt on vaja maakoju remondi jaoks midagi osta või mõni kodumasin välja vahetada, laste kooliasjad-riiete ostmine vmt. Oleneb ka sellest, kas teen parajasti põhitöö kõrvalt lisatööd, mõni kuu, kui lisatöö projekti eest tasu laekub võib ka 500 säästa.
Üldiselt olen rahakulutamisega pigem ettevaatlik, nii et hästi tunnen end siis, kui arvel on selline summa, et saaksin aasta aega hakkama ka säästudest, ilma et peaks väga oma igapäevakulutustes midagi muutma. Seetõttu teen ka lisatööd, et muud uksed peale põhitöö lahti hoida, iial ei või teada, kuidas majanduskriis töökohta mõjutab. Palk on Eesti keskmine, nii et kui tõesti vahepeal kõvasti sääste kasvatada tahan, siis pean ikka lisatööd tegema.
Eks see säästmine on ka suhteline. Kui nt vaatan pangaväljavõtet praegu ja aasta tagasi samal ajal, siis pangaväljavõttel summa sama. Tegelikult sai see suvi maakodus vundament kohendatud, uued põrandad tehtud, aknad vahetatud jne. Nii et sinna see suur säästmine läks, aga samas on hea, et kõik need kulutused said tehtud nii, et rahavaru ei vähenenud. Selle aasta plaan on katusevahetus. Selleks mitu lisatööotsa juba kokku lepitud, nii et säästud ei tohiks selle tõttu väheneda.
Väikeseid sutsakaid ka investeerin, nii et paartuhat on investeeringutes kinni, aga need olen hajutanud, nii et väga suurt riski ei ole, et raha kaotama lõppkokkuvõttes peaks. Seni olen investeerides õiged otsused suutnud teha ja päris hea tootluse saanud, nii et kui kuskilt mingi raha vabaneb, siis investeerin uuesti, see paartuhat on mul nö investeerimisraha, mis ringleb ja teenib.