Teema: Kui sa oleksid mingi häire, viga, puue
Idikas oled sina, TA. Teised kõik on siin normaalsed. Miks sa oma rohtusid ei võta, nagu vaja?
Mulle pole mingeid ”rohtusid” määratud ja ma ei kavatse ka määramise eest peale maksta.
Mulle pole mingeid ”rohtusid” määratud ja ma ei kavatse ka määramise eest peale maksta.
Tööle ei võeta, sõpru ei ole, elu ei ole. Ise usud, et oled normaalne?
Tööle ei võeta, sõpru ei ole, elu ei ole. Ise usud, et oled normaalne?
Iseendast räägid? Sa oled ilmselt Töötukassas arvel juba?
Kommentaarist on juba teavitatud
Iseendast räägid? Sa oled ilmselt Töötukassas arvel juba?
Ei, ma olen ettevõtja. Miks sa tööl ei käi?
Ei, ma olen ettevõtja. Miks sa tööl ei käi?
Sinu väide oli, et tööle ei võeta, see väide paika ei pea. Pole proovinudki, kui kunagi proovin, eks annan teada.
Aa, ja oli sari Firefly Lane, keegi kunagi tegi teema, et miks seal jäätist süüakse südamevalust. Ma vaatasin sarja esimese hooaja ja teine jäi pooleli, ei olnud enam nii hea kui esimene, ei pannud suurt südamevalu küll tähele, et see jäätiseasi silma jääks. Pigem selline rõõmsameelne sari siiski.
Lihtsalt sedagi lubasin kunagi teada anda. Sarja vaatasin juba suht ammu.
Sinu väide oli, et tööle ei võeta, see väide paika ei pea. Pole proovinudki, kui kunagi proovin, eks annan teada.
Millest siis elad?
Millest siis elad?
Kui kunagi proovin, siis annan teada. Muu pole oluline. Mind näiteks ei huvita sinu ettevõtlusteema.
Kui inimesel oleks päris mure, ei toodaks ta seesugust soppa. Või on tõesti vaimne häire? Paari kuu eest vähioperatsioonil käinuna ei oska hetkel teemapüstituses ka suurt nalja näha. Ma kindlasti ei tahaks olla vähk ega ka mingi muu tõbi. Miks peaks keegi tahtma olla tõvestaja?
Kui inimesel oleks päris mure, ei toodaks ta seesugust soppa. Või on tõesti vaimne häire? Paari kuu eest vähioperatsioonil käinuna ei oska hetkel teemapüstituses ka suurt nalja näha. Ma kindlasti ei tahaks olla vähk ega ka mingi muu tõbi. Miks peaks keegi tahtma olla tõvestaja?
Ei olegi nali, sellest räägib ka see teemaalgatus. Mõni laps on oma vanema jaoks raske ja tema peab olema, sest ema on leidnud vastavaid jooni. Keegi ei taha olla vähk, vähk on paha, kiuslik, etteaimamatu, kompromissitu, määrav, ütlev, ainuotsustaja jne. Aastakümneid tagasi meeldis ühe õppejõu loeng: Kõik inimesed sureksid kunagi vähki, kõigil tekivad kunagi normaalsete keharakkude asemele vähirakud. Minu jaoks on see teatud sisuga teadmine. Inimestena võime mõelda, et oleme teistest paremad, vähi seisukohast mitte.
Kui kunagi proovin, siis annan teada. Muu pole oluline. Mind näiteks ei huvita sinu ettevõtlusteema.
Soovitan soojalt endale tegevus otsida, mitte siin lollusi genereerida. Oma 40 eluaasta kohta(jutu järgi) on koduspassimine ja sotstoetustest elamine õõvastav.
Soovitan soojalt endale tegevus otsida, mitte siin lollusi genereerida. Oma 40 eluaasta kohta(jutu järgi) on koduspassimine ja sotstoetustest elamine õõvastav.
kellega suhtled?
kellega suhtled?
Teemaalgatajaga.
Mul on palju tegevusi. See pole ka minu teema. Sina oled siin rohkem genereerinud kui mina, arvestades kellaaegu. Mina ei istu 24/7 perekoolis.
Ja kui juba töötuna ei istu siin, kujuta ette töötajana või ettevõtjana. Ise ettevõtja, aga oled pk. Eestis on 1,3miljonit inimest ja mitte kõik tööealised ja töötavad inimesed ei käi perekoolis või ei käi siin igapäev mitu korda.
Teemaalgatajaga.
nn. “ettevõtja” ja töötu vastused ei ole teemaalgataja. Mis ettevõtja, kes internetiohtusid ei tunne. Igaüks võib olla ettevõtja, igaüks võib läbi ka kukkuda
nn. “ettevõtja” ja töötu vastused ei ole teemaalgataja. Mis ettevõtja, kes internetiohtusid ei tunne. Igaüks võib olla ettevõtja, igaüks võib läbi ka kukkuda
Jälle see pooletoobine lällab.
Jälle see pooletoobine lällab.
No siis on asjad ikka väga hullusti, kui toop poolik on ja lällama ajab. Tee siis teine pool suhkruvett!
No siis on asjad ikka väga hullusti, kui toop poolik on ja lällama ajab. Tee siis teine pool suhkruvett!
Nupsukene, Lillkapsamutt.
Kust see Lillkapsamutt hüüdnimetus tuli? Miks mitte mangomutt ega kurgimutt ega kastmemutt ega tordimutt ega kartulikrõpsumutt? Kustkohast?
Kust see Lillkapsamutt hüüdnimetus tuli? Miks mitte mangomutt ega kurgimutt ega kastmemutt ega tordimutt ega kartulikrõpsumutt? Kustkohast?
Mina panin. Rääkis pidevalt suguhaigustest ja lillkapsamoodustistest, mis suguhaigusega naistele kaasnevad,
Mina panin. Rääkis pidevalt suguhaigustest ja lillkapsamoodustistest, mis suguhaigusega naistele kaasnevad,
Siis on eriti rõve hüüdnimi ju. Põhimõtteliselt rääkis siis sidekoelistest modustistest tupes? Miks sellist hüüdnime siis kasutada, kui jutt, mida ajas, on meie jaoks soga? Pealegi mina olen veendunud, et tegu on mehega, just sõnatuse pealt. Miks teised arvavad, et mutt?
Mina olen ikka suht pikaajaline kasutaja perekoolis ja tõesti ei märganud seda lillkapsateemat. Teised inimesed ei saa aru ju niiviisi.
Mina olen ikka suht pikaajaline kasutaja perekoolis ja tõesti ei märganud seda lillkapsateemat. Teised inimesed ei saa aru ju niiviisi.
Ta räägib igas teises teemas lillkapsamoodustistest.
Muidugi on tegu naisega. Teine asi, mida teeb, peab alkojoojaid jotadeks.
Ta räägib igas teises teemas lillkapsamoodustistest.
Muidugi on tegu naisega. Teine asi, mida teeb, peab alkojoojaid jotadeks.
Ei räägi lillkapsamoodustistest. Räägib HIVist või suguhaigustest. Sidekoest ta ei räägi. Ja jotaks tema ei pea, jotaks pean mina. Tema on minu teada suht neutraalne olnud joomise teemadel.
Ja ma olen veendunud, et tegu on mehega. Ma tean, kuidas mehed räägivad ja kuidas naised. Naised räägivad hoopis teiste sõnade ja sõnavalikuga ja teistmoodi. Eks ta ise loeb ja näeb, kummal õigus.
Ja ma olen veendunud, et tegu on mehega. Ma tean, kuidas mehed räägivad ja kuidas naised. Naised räägivad hoopis teiste sõnade ja sõnavalikuga ja teistmoodi. Eks ta ise loeb ja näeb, kummal õigus.
No homomees siis.
No homomees siis.
Nii me elamegi, suures teadmatuses ja valedes. Kui ei meeldi eemaldame, sest sisu ei meeldinud meile. Homme on uus päev, uued jutud.
Ilma kondoomita seksijad on puudega. Mis tegevused veel puudele viitavad?
No see on küll kõige lõbusam koht. Järelikult on kogu inimkond puudega, üksnes mõnel õnnelikul katseklaasi lapsel on lootust… Või kuidas neid lapsi täpselt peab saama?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.