Esileht Pereelu ja suhted Kui seks ja kõik sellega seonduv tundub jäle?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 62 )

Teema: Kui seks ja kõik sellega seonduv tundub jäle?

Postitas:
Kägu

Mina tulen perest, kus ema suri, kui alles väike olin, kasvasin üles isaga. Ma ei tea kas see midgai määrab, ma ei tea kas emad räägivad oma tütardele midagi seksuaalsusest või kas kõik emad seda teevad. Või on see miski, mis pigem on intuitiivne ja tuleb iseenesest.
Minu jaoks on alati olnud probleemiks seksist rääkimine, elundite nimetamine jne.
Samuti pole ma ennast iial seksima asudes v vahekorda astudes “kirest hullunult unustanud” ehk siis tegutsenud seksuaalses eufoorias, unustades muu. Enamasti olen pinges ja muretsen üldse selle pärast, kas mu rinnad v tagumik vms üldse näeb hea välja.
Orgasimi pole kunagi ühegi mehega saanud (ainult masturbeerides), alati olen teeselnud.
Kõik need soovitused ja saated ja info veebis ja arutlused seksi teemadel on mu jaoks piinlikud ja jäledad. Viimaks selle kõige tulemusena ja kuna mehest läksin ka ammu lahku, olen seksist üldse loobunud (nüüdsest 10 aastat).
Miks ma kirjutan? Ma tahaks uskuda, et on teisi minusuguseid, kellega mõtteid vahetada just sel teemal, et mis siis minuga valesti on, et ma oma keha ja alastust häbenen, seksi ei naudi ja kogu see asi tundub mulle jäle?

+20
-7
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Sa pole ainuke, kes nii mõtleb. Ma ka. Ise arvan, et minu põhjuseks on värdjas kasuisa, kes mind käperdas. Mul on mees ja lapsed. Laste arv on täis ja rohkem enam seksida ei taha üldse. Viimase lapse eostasime üle 2 aasta tagasi, rohkem mehega seksinud ei ole. Õnneks ta vanem mees ja elab üle elu ilma seksita.

+8
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et praegustest täiskasvanutest väga vähestele räägiti seksist. Pigem ikka ei räägitud ja kogu see teema on olnud suur tabu.

Mina ei ole ka eelnevate partneritega eriti seksi nautinud, noh, alguses, armumise tuhinas jah, aga siis läksid asjad kuidagi nii, et seks oli mehe rahuldamine, nemad said paugu lahti ja oligi valmis. Üsna ruttu õppisin ka teesklema orgasmi, et pääseda küsimustest, et aga kas sa ei saanudki või? Häbi oli öelda, et ei saanud, nagu oleksin mingi vigane olnud.

Praegune kaaslane on esimene, kellega oleme saanud väga avameelselt rääkida sellest, mis meeldib, mida tahaks, mis üldse ei meeldi, mis tunne on jne. Minu jaoks algab seks peast. Partneril peavad olema seksikad ajud.

+25
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et praegustest täiskasvanutest väga vähestele räägiti seksist. Pigem ikka ei räägitud ja kogu see teema on olnud suur tabu.

Mina ei ole ka eelnevate partneritega eriti seksi nautinud, noh, alguses, armumise tuhinas jah, aga siis läksid asjad kuidagi nii, et seks oli mehe rahuldamine, nemad said paugu lahti ja oligi valmis. Üsna ruttu õppisin ka teesklema orgasmi, et pääseda küsimustest, et aga kas sa ei saanudki või? Häbi oli öelda, et ei saanud, nagu oleksin mingi vigane olnud.

Praegune kaaslane on esimene, kellega oleme saanud väga avameelselt rääkida sellest, mis meeldib, mida tahaks, mis üldse ei meeldi, mis tunne on jne. Minu jaoks algab seks peast. Partneril peavad olema seksikad ajud.

Kas praeguse kaaslasega siis saad orgasmi?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina tulen perest, kus ema suri, kui alles väike olin, kasvasin üles isaga. Ma ei tea kas see midgai määrab, ma ei tea kas emad räägivad oma tütardele midagi seksuaalsusest või kas kõik emad seda teevad. Või on see miski, mis pigem on intuitiivne ja tuleb iseenesest.

Minu jaoks on alati olnud probleemiks seksist rääkimine, elundite nimetamine jne.

Samuti pole ma ennast iial seksima asudes v vahekorda astudes “kirest hullunult unustanud” ehk siis tegutsenud seksuaalses eufoorias, unustades muu. Enamasti olen pinges ja muretsen üldse selle pärast, kas mu rinnad v tagumik vms üldse näeb hea välja.

Orgasimi pole kunagi ühegi mehega saanud (ainult masturbeerides), alati olen teeselnud.

Kõik need soovitused ja saated ja info veebis ja arutlused seksi teemadel on mu jaoks piinlikud ja jäledad. Viimaks selle kõige tulemusena ja kuna mehest läksin ka ammu lahku, olen seksist üldse loobunud (nüüdsest 10 aastat).

Miks ma kirjutan? Ma tahaks uskuda, et on teisi minusuguseid, kellega mõtteid vahetada just sel teemal, et mis siis minuga valesti on, et ma oma keha ja alastust häbenen, seksi ei naudi ja kogu see asi tundub mulle jäle?

Mis vanusest käib jutt?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma 50a ja tõesti ei rääkinud vanemad lastega seksist. Ise salaja lugesime raamatut “Avameelselt abielust”, mille leidsime sõbrannaga raamaturiiulist teiste raamatute tagant. Suguelundite pilte nähes tundusid rõvedad. Ega siiani ei leia neis midagi kenat ega tavalist. Koledad on.

Eks selle seksuaalsusega on igal ühel erinev asi, kes seksuaalsem, kes mitte. Vist ei olegi asi nii rääkimises või mitterääkimises. Nii nagu loodud on, nii on.

+15
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Klassikaline aseksuaalsus.

+2
-6
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kas praeguse kaaslasega siis saad orgasmi?

Jah, saan. On olnud ka kordi, kui olen tundnud, et ei saa, siis olengi öelnud, et kuule, täna ei tule. Ja kõik on ok ja norm..

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis vanusest käib jutt?

46

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga miks sa sellest rääkima pead? On täiesti ok olla aseksuaslne. Sa ei pea seksima ja kõik.

+18
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga miks sa sellest rääkima pead? On täiesti ok olla aseksuaslne. Sa ei pea seksima ja kõik.

No aga miks ta ei või sellest rääkida? Avandi ju ka rääkis, et on narkomaan, vabandust – kokaiinisõltlane.

+5
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õnneks ta vanem mees ja elab üle elu ilma seksita.

No näe, mis võib juhtuda. Vana mees võttis noorema naise, et siis saab seksi, aga tutkit.

+14
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No näe, mis võib juhtuda. Vana mees võttis noorema naise, et siis saab seksi, aga tutkit.

Tuleb veel noorema vastu vahetada.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tuleb veel noorema vastu vahetada.

Raha on, siis muidugi. Noor tahab raha ja varandust. Noor elab selle kõrvalt lisaks üsna sageli oma vanuseklassiga seksuaalelu. Kas vanal mehel jääb keha 17 aastase tasemele. Ei jää ju. Aga raske on seda tunnistada.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

mis siis minuga valesti on, et ma oma keha ja alastust häbenen, seksi ei naudi ja kogu see asi tundub mulle jäle?

Häbenemist ja madalat enesekindlust on kindlasti palju, aga see jäledaks pidamise osa vähem levinud. Jäigi segaseks, mida sa seksi juures jäledaks pead?

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

mis siis minuga valesti on, et ma oma keha ja alastust häbenen, seksi ei naudi ja kogu see asi tundub mulle jäle?

Häbenemist ja madalat enesekindlust on kindlasti palju, aga see jäledaks pidamise osa vähem levinud. Jäigi segaseks, mida sa seksi juures jäledaks pead?

Aga vaata korraks kõrvalt missugune seks välja näeb, ei ole siis jälk või?

+2
-8
Please wait...
Postitas:
Kägu

Naistel on üsna tüüpiline see, et suvaline seksiteemaline “tehniline” jutt ja mingisugused kehaosade pildid ei mõju üldse sütitavalt. Samuti kellegi psühholoogi või seksiõpetaja jutt seksist võib mõjuda eemaletõukavalt – just seetõttu, et see on selline…  asjalik. Selle osa jutu kohta ütleks, et midagi ebatavalist see küll ei näita. Mingi eriliselt külma naise tunnus see et seksijutud on tüütud kuulata, ei ole.

Küll aga tekitavad naistel enamasti kaasaelamist ja erutuse tunnet näiteks kuskil ilukirjanduses olevad emotsionaalsed kirjeldused sellest, kuidas naine A järjest enam armus mehesse B ja mida A siis tundis, kui ühel hetkel B tuli tema lähedale ja mida tundis A veel siis, kui ühel hetkel B surus ta enda alla ja pani käe sinna ja sinna ja sinna… Kas teemaalgataja pole kunagi näit. romaane lugedes selliste olukordade kirjelduste puhul kaasaelamist ja erutust tundnud? Kui ei – siis see on juba ebatavalisem. Võib olla märk sellest, et seksuaalsus on madal.

Samuti pole ma ennast iial seksima asudes v vahekorda astudes “kirest hullunult unustanud” ehk siis tegutsenud seksuaalses eufoorias, unustades muu. Enamasti olen pinges ja muretsen üldse selle pärast, kas mu rinnad v tagumik vms üldse näeb hea välja. Orgasimi pole kunagi ühegi mehega saanud (ainult masturbeerides), alati olen teeselnud.

Eufooria seksima asudes on üks asi, orgasmi saamine teine asi. Orgasmiga on nii, et osa naisi ei saa seda eriti kergesti, ei päästa isegi suur eufooria – eufooria seksima asudes võib olla suur, aga orgasmi ikkagi ei saa.

Kui aga isegi seksuaalses eufoorias pole üldse kunagi olnud… See on ebatavalisem. Esiteks võib olla, et pole kohanud ühtegi sellist meest, kes tekitaks tugevat armumist. Teiseks võib olla, et polegi kalduvust armuda. Kas antud juhul on põhjus üks või teine või mõlemad – raske öelda.

Kui üksi elamine sobib ja puudust ei tunne, siis ehk siis ei peagi muretsema? Võib ju elada nii, nagu endale sobib.

+14
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, mõnus on ja armas. Tahaks praegugi seksida oma mehega!

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täiesti jäle ju – kaks inimest higistena üksteise otsas ja sisse liimerdamas, kole tupp püsti jne. Ja need sugutamise liigutused veel, öäk.

+4
-16
Please wait...
Postitas:
Kägu

mis siis minuga valesti on, et ma oma keha ja alastust häbenen, seksi ei naudi ja kogu see asi tundub mulle jäle

Kuidas sa muidu enda kehasse suhtud, kui seksuaalne pool kõrvale jätta? Inimese (alasti) keha ei = ju alati automaatselt seks/seksuaalsus. Kui inimene enda kehaga rahul ei ole ja seda häbeneb, siis ongi üsna raske seksuaalsuhteid nautida ka nendel, kes muidu on seksuaalsed. Lisaks tõesti see, et libiido kui selline on kõikidel erinev ning inimeste vajadused ongi väga erinevad – üks tahab mitu korda päevas, teine igapäevaselt, kolmas väga harva ja neljas võib-olla mitte üldse. Kindlasti mõjutab ka see, kui ei ole varasemalt olnud nauditavat kogemust ja sellist meest, kellega on tõesti hea olnud. Mina küll automaatselt TA-d aseksuaalseks ei nimetaks, toob ju välja, et on orgasmini jõudnud masturbeerides. Kas aseksuaalsus mitte ei tähenda seda, et kõik seksuaalsusega seonduv, sh eneserahuldamine, ei paku inimesele huvi?

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Raha on, siis muidugi. Noor tahab raha ja varandust. Noor elab selle kõrvalt lisaks üsna sageli oma vanuseklassiga seksuaalelu. Kas vanal mehel jääb keha 17 aastase tasemele. Ei jää ju. Aga raske on seda tunnistada.

Pigem on nii, et cougarid elavad sekselu noorematega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seks armas nüüd küll pole. Armas on ehk vaadata kahte kassi seksimas ja armsaid poegi tootmas.

+5
-13
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mina küll automaatselt TA-d aseksuaalseks ei nimetaks, toob ju välja, et on orgasmini jõudnud masturbeerides

Aseksuaalsed masuturbeerivad kindlasti. Uuri selle kohta natuke .Kuna ta nimetab seksi lausa jäledaks, siis loomulikult on tegu aseksuaalse naisega.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuskilt ekraanilt näha või? Oleneb eelhäälestusest. Kui näit. vaatad rahulikult filmi ja seal on seksuaalne huvi kahe tegelase vahel üles kruvitud ja mõtted on juba sellega kaasa läinud, siis tundub asjade loomulik käik, st. ei tundu häiriv ega jälk.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://www.google.com/search?q=asexuals+mastrubating&ei=4337Y4jKDMKHwPAP6I-U0Ak&ved=0ahUKEwjIx5Ctw7P9AhXCAxAIHegHBZoQ4dUDCA8&uact=5&oq=asexuals+mastrubating&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQA0oECEEYAVCdAljNBGC9BWgBcAB4AIABXogB0QGSAQEzmAEAoAEBwAEB&sclient=gws-wiz-serp

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui seks ja kõik sellega seonduv tundub jäle

No siis lihtsalt ei seksi. Kui keegi sunnib, kutsu politsei. Mis sorti küsimus see üldse on. Kui ei taha ujuda, ei uju. Ei taha kapsast süüa, ei söö. Ei meeldi vannis käia, ei käi. Mõte lennukiga lendamises tundub õudne, ei lenda.
Lihtsalt pead arvestama kaasnevaga. Seksi puhul siis kas elad üksi, leiad aseksuaalse mehe, lepid mehe seksisuhetega või vastikusest värisedes lased tal ennast praktiliselt vägistada. Seda viimast ma küll ei soovitaks.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas aseksuaalsus mitte ei tähenda seda, et kõik seksuaalsusega seonduv, sh eneserahuldamine, ei paku inimesele huvi

Ei-ei. On lausa multiorgastilisi aseksuaalne. Neile ei meeldi seksida kellegi teisega peale iseenda, samas võivad saada hõlpsasti 3-4 orgasmi ise järjest.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas aseksuaalsus mitte ei tähenda seda, et kõik seksuaalsusega seonduv, sh eneserahuldamine, ei paku inimesele huvi

Ei-ei. On lausa multiorgastilisi aseksuaalne. Neile ei meeldi seksida kellegi teisega peale iseenda, samas võivad saada hõlpsasti 3-4 orgasmi ise järjest.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

2.14 Kasutatud vulgaarset eneseväljendust.

Perekooli moderaator.

+3
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kas vanal mehel jääb keha 17 aastase tasemele. Ei jää ju. Aga raske on seda tunnistada.

Siin ongi vahe, et vanamees pole ise otsust teinud mitte seksida, vaid noor naine on ta otsustanud ilma jätta, kuna ta ise enam seksida ei taha. Vanal ei pruugigi tihti funksida, aga kui tal kord kolme kuu jooksul ikkagi tahtmine tuleb, siis peab naine ilusti kohe valmis olema, mitte vingus näoga keelduma. Vana hobune tahab ju ka kaeru!

+1
-2
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 62 )

Esileht Pereelu ja suhted Kui seks ja kõik sellega seonduv tundub jäle?