Sa väidad, et tahad seksida ja lähedust, aga samas seksimisele ja üldse meestele tutvumisele on ikka jube palju tingimusi ja välistusi – ei kõlba Tinderi mehed, ei kõlba peolt leitud mehed jne. Anna inimestele vähemalt võimalus – kui ei teki klappi ja keemiat, siis lähed lihtsalt koju ära, ei pea seksima kellegagi. Tutvuda võid sellegipoolest.
Mul on ka üks töökaaslane, kes kogu aeg halab, et tahaks kedagi leida, aga reaalsus on see, et tal on latt kuskil nii kõrgel või ma ei teagi kuskohas viltu ja ta isegi ei kaalu sõbralikku vestlust ja niisama paari drinki meestega, sest nad ju ilmselgelt tahavad seksi ja ta ikka ilma tunneteta ei seksi ja mida kõike. Olen ise olnud pealtnägijaks olukorras, kus ta lihtsalt konkreetselt ignoreerib meesterahvast, kes soovis pubis tulla tutvust tegema. Kusjuures, minu arvates täiesti normaalse välimusega ja jutuga meesterahvas, leidis ka õhtu jooksul endale veidi sõbralikuma naisterahva, kellega suhelda ja koos nad mu arvates ei lahkunud, saidki lihtsalt tuttavaks. Ja töökaaslane torises, et näed ju ise, võimatu on kedagi leida, aga reaalsus on see, et ta ei anna inimestele võimalustki! Mida ma tahan öelda on see, et keegi ei anna sulle enda isikliku elu CV-d, mille põhjal saaksid otsustada, kas üldse kõlbab juttu teha. Ja teine asi, mis vahet seal on, kui tutvud mõne eksmehe sõbraga Tinderis? Äkki oledki mõnele neist juba varasemalt meeldinud?
Võta vabalt ja lihtsalt suhtle, mine välja, tee rahulikult Tinderi konto ja ole igasugusele suhtlusele avatud. Jah, suure tõenäosusega 80% tutvustest on mittesobivad, aga kui ei proovi, siis magad selle ühe õige sealt ülejäänud 20% hulgast ka maha. Ja foto lase endast ka teha mõnel sōbrantsil, mina küll hea meelega aitaks nõu ja jõuga, kui mõni sõbrants mult sellist teenet paluks.