Mida rohkem tahad, seda vähem saad. Tahtmine on tunnistamine, et miski on puudu ja tõmbad seda ligi, mida ise tunnistad ehk mehe puudust. Tuleb anda soov vabaks ja mitte sellest rohkem mõelda. Võimalik, et isegi käega lüüa mehe leidmisele ja enne kui arugi saad, kohtudki uue mehega. Tegele hoopis selle poolega, et oleksid igas mõttes tõeliselt valmis, kui see mees su ellu tuleb.
Esileht › Pereelu ja suhted › Kui tahaks nii väga…
Teema: Kui tahaks nii väga…

seks on elu osa nagu pubis söömas käimine
Pubis? Miks ma peaksin mingisse PUBISSE kleepuvate laudade taha mingit törlönti minema sööma, kui restoranid on koduköögile vahelduseks olemas.

Neiu, lihtsalt infoks, et konstateerin õige sõna, mitte konstanteerin. Ehk siis, enne, kui teisi harima hakkad, vaata igaks juhuks kõik oma teadmised üle.
Ega haritud inimene ei eksi ka vanuse määramisel. Neiust on asi kaugel juba mitu aastat. Tänan, et ütlesid, kuidas õigesti, aga muu jutt on juba ühest kõrvast sisse, teisest välja.

Asi pole ju välimuses, milline mees tahab naist kes kohe deklameerib – mina seksi ei taha. Mehed tahavad seksi. Milleks mehele naine kes seksi ei taha?? Elu raiskamine. Meestele meeldivad need naised kellega saab seksida, seks on elu osa nagu pubis söömas käimine.
Kes siin teemas on öelnud, et tema seksi ei taha?

Asi pole ju välimuses, milline mees tahab naist kes kohe deklameerib – mina seksi ei taha. Mehed tahavad seksi. Milleks mehele naine kes seksi ei taha?? Elu raiskamine. Meestele meeldivad need naised kellega saab seksida, seks on elu osa nagu pubis söömas käimine
Kuule Revolver, sa kebi sinna oma tehtud teemadesse – milleks mehele naine, tagasi. Ära hakka teiste teemat solkima.
Teemaalgatuses on väga ilusti ja selge sõnaga öeldud, et naine soovib väga seksida. Ja sina lendad siin mingisuguse “deklameerimisega” peale ja pöörad kogu jutu mõtte tagurpidi.

Teiseks, Tinderis on oht, et satun oma eksmehe või paljude oma eksmehe sõprade peale
Ja mis sul sellest? Häbi? Siis nii ütlegi.
Eeee… Ütlesingi ju, et mul on häbi. Või, mis sa nüüd siis oma kommentaariga praegu mõtlesid?

Naised, kuulake nüüd, kägu avaldab teile kuldse tõe! Miks te teete kogu aeg sama asja samamoodi nagu varem, aga loodate, et tulemus peaks olema kuidagi varasemast erinev? Käin tööl, trennis, looduses, mehi ei tule! Mine siis käi kuskil, kus sa tavaliselt ei käi!
Mina sain endale mehe nii, et läksin suveülikooli. Muidu oli ka sama elustiil, tööl kõik naised, trennis ka naised, sõbrannad, mul pole ka mingit suurt suguvõsa, et kellegi kaudu tutvuda ja välimus ja olek on ka sellised, et üldiselt tähele ei panda ja juttu tegema ei tulda.
Julgen oma kogemusest soovitada, suveülikool, kursused, koolitused jms, kuhu tulevad kokku lahtise peaga inimesed uut õppima jms. Seal on juba meeleolu selline, et kõik on suhtlusaltid ja uudishimulikud, saab hõlpsasti jutu peale. Ära ainult vali mingit umbes käsitööseepide kursust, sinna tulevad jälle ainult naised.

Ma arvan, et see netist või klubist kuidagi otsitud suhe ikkagi laguneks mingil hetkel ära. Prooviks lihtsalt loota elu peale, elada tavalist elu ja vaadata, mis tuleb. Minule näiteks löövad mehed külge väga mitmes kohas niisamagi. Näiteks noogutatakse, naeratatakse. Kui tahaksin, oleksin kellegi juba ära sebinud.
Sellistes teemades on alati naised, kes räägivad, et igal pool mehed neid tahavad. Võib-olla on nad siis nii kenad ja meestele isiksusena ligitõmbavad. Või siis puutuvadki väga palju ja tihti meestega kokku. Aga paljudel naistel see nii lihtne pole. Ma arvan, et selleks ei pea üldse kole olema, et mehed igal pool ligi ei ujuks.
Ju see on mingit liiki naine, kes meestele meeldib ja samamoodi siis naine, kes meestele ei meeldi. Olgu kena, aga ikka tähelepanu ei pöörata. Või siis on üldse see pelgalt osade naiste soovkujutelm, et kõik mehed neid tahavad. Äkki on lihtsalt sõbralikult naeratavad. Teine kohe arvab, et teda ihaldatakse.
Asi pole ju välimuses, milline mees tahab naist kes kohe deklameerib – mina seksi ei taha. Mehed tahavad seksi. Milleks mehele naine kes seksi ei taha?? Elu raiskamine. Meestele meeldivad need naised kellega saab seksida, seks on elu osa nagu pubis söömas käimine.
Sa ei oska lugeda?
Teemaalgataja mainis lausa 2 korda, kuidas tahab seksida, aga pole kellega. Täiesti normaalne naine, kes ei taha seksida suvalise jorsiga ja olla lihtsalt mingi madrats, vaid vajab selleks armastust, romantikat, suhet. Ühesõnaga tahab, et mees temas hooliks ja teda armastaks ja ise siis meest ka. Täiesti normaalne ju. Paljude naiste jaoks on seks ilma tunneteta eemaletõukav ja nad ei soovi sedasi. Mis ei tähenda, et seksida ei sooviks. Soovivad küll. Aga et sellega kaasneks tunded, romantika ja suhe. Mingi suvaline rõve ööklubik*pp või Iha perverdiseks ei sobi.

Naised, kuulake nüüd, kägu avaldab teile kuldse tõe! Miks te teete kogu aeg sama asja samamoodi nagu varem, aga loodate, et tulemus peaks olema kuidagi varasemast erinev? Käin tööl, trennis, looduses, mehi ei tule! Mine siis käi kuskil, kus sa tavaliselt ei käi!
Mina sain endale mehe nii, et läksin suveülikooli. Muidu oli ka sama elustiil, tööl kõik naised, trennis ka naised, sõbrannad, mul pole ka mingit suurt suguvõsa, et kellegi kaudu tutvuda ja välimus ja olek on ka sellised, et üldiselt tähele ei panda ja juttu tegema ei tulda.
Julgen oma kogemusest soovitada, suveülikool, kursused, koolitused jms, kuhu tulevad kokku lahtise peaga inimesed uut õppima jms. Seal on juba meeleolu selline, et kõik on suhtlusaltid ja uudishimulikud, saab hõlpsasti jutu peale. Ära ainult vali mingit umbes käsitööseepide kursust, sinna tulevad jälle ainult naised.
Ka tehtud. Käinud erinevatel üritustel, koolitustel, loengutel. Mehi on neil koolitustel ka alati olnud, aga kõik muidugi võetud või siis no üldse mitte minu maitse ja ebameeldivad.
Alati soovitatakse sellistest teemades koori, rahvatantsu. Üks siin ka kogudust. Need on ikka selline nišiteema ju. Kui paljudele päriselt meeldib rahvatants, koorilaulmine, Kaitseliit. Ja kes üldse sinna sobiks. Alati imestan nende soovituste peale. Sorry, aga koorilaul ja rahvatants üldse ei meeldi ja ei hakka ju ometi harrastama hobi, mis üldse huvi ei paku või lausa ei meeldi, lihtsalt selleks, et äkki seal tutvub mõne mehega. Kogudus veel kõige hullem. Enamus inimesi pole usklikudki.
Pmst ongi vanemas eas nii, et kui pole suurt tutvusringkonda, siis on ikka üsna kööga. Väga ebatõenäoline meest leida. Ümberringi on ainult naised ja hõivatud mehed. Ja üritustel, linna peal keegi naljalt ligi ei astu. Siis jääbki vaid õnnelik juhus. Et kuskil üritusel kuidagi tekib kontakt sümpaatse mehega või mingil koolitusel/matkal/huviringis juhtub olema see 1 sümpaatne mees. Minul sellist juhust pole veel olnud. Nii uskumatu kui see ka poleks, siis ei ole trajektoorile mitte ainsat sümpaatset meest sattunud. Ainult Tinderis siis mõni üksik.

Sa väidad, et tahad seksida ja lähedust, aga samas seksimisele ja üldse meestele tutvumisele on ikka jube palju tingimusi ja välistusi – ei kõlba Tinderi mehed, ei kõlba peolt leitud mehed jne. Anna inimestele vähemalt võimalus – kui ei teki klappi ja keemiat, siis lähed lihtsalt koju ära, ei pea seksima kellegagi. Tutvuda võid sellegipoolest.
Mul on ka üks töökaaslane, kes kogu aeg halab, et tahaks kedagi leida, aga reaalsus on see, et tal on latt kuskil nii kõrgel või ma ei teagi kuskohas viltu ja ta isegi ei kaalu sõbralikku vestlust ja niisama paari drinki meestega, sest nad ju ilmselgelt tahavad seksi ja ta ikka ilma tunneteta ei seksi ja mida kõike. Olen ise olnud pealtnägijaks olukorras, kus ta lihtsalt konkreetselt ignoreerib meesterahvast, kes soovis pubis tulla tutvust tegema. Kusjuures, minu arvates täiesti normaalse välimusega ja jutuga meesterahvas, leidis ka õhtu jooksul endale veidi sõbralikuma naisterahva, kellega suhelda ja koos nad mu arvates ei lahkunud, saidki lihtsalt tuttavaks. Ja töökaaslane torises, et näed ju ise, võimatu on kedagi leida, aga reaalsus on see, et ta ei anna inimestele võimalustki! Mida ma tahan öelda on see, et keegi ei anna sulle enda isikliku elu CV-d, mille põhjal saaksid otsustada, kas üldse kõlbab juttu teha. Ja teine asi, mis vahet seal on, kui tutvud mõne eksmehe sõbraga Tinderis? Äkki oledki mõnele neist juba varasemalt meeldinud?
Võta vabalt ja lihtsalt suhtle, mine välja, tee rahulikult Tinderi konto ja ole igasugusele suhtlusele avatud. Jah, suure tõenäosusega 80% tutvustest on mittesobivad, aga kui ei proovi, siis magad selle ühe õige sealt ülejäänud 20% hulgast ka maha. Ja foto lase endast ka teha mõnel sōbrantsil, mina küll hea meelega aitaks nõu ja jõuga, kui mõni sõbrants mult sellist teenet paluks.

Viimase Käoga nii nõus!
Muidugi tundub riskantne, hirmutav ja tüütu suvaliste “mitte-oma-inimestega” kontakti astuda, aga kui ei proovigi, siis ei saagi kedagi leida. Kusjuures on ka terve ports inimesi, kes ei tundu võib-olla algul sinu maitse ja miski kummaline vaib juures, aga kui suhtlema hakkad ja esimesest võõristusest üle saate, siis osutavad jumalast normaalseteks tüüpideks. Ja no neid päris-päris normaalseid mu meelest üle 35-aastaste seas polegi (ma ise kaasa arvatud), sest kõiki on elu juba mingis suunas väänanud ja väsitanud ja kõigil mingid oma suhtlemisstrateegiad ja kaitsetaktikad välja aretatud. Neist mööda vaadates võib ikkagi vähe kummalise pealispinna alt täiesti toredaid inimesi leida.

Suhtumine on väga negatiivne, stiilis olen juba kõike teinud ja näinud ja ükski asi ei kõlba mulle ja ei tunne huvi millegi vastu. Sellepärast soovitataksegi uusi hobisid proovida, et võimalusi avardada, mitte et rahvatantsust just leiadki mehe. Mehed ka tunnetavad seda suhtumist ja ei lähene. Kes ikka tahaks olla suhtes kellegagi, kes juba teab kõike.

Viimase Käoga nii nõus!
Muidugi tundub riskantne, hirmutav ja tüütu suvaliste “mitte-oma-inimestega” kontakti astuda, aga kui ei proovigi, siis ei saagi kedagi leida. Kusjuures on ka terve ports inimesi, kes ei tundu võib-olla algul sinu maitse ja miski kummaline vaib juures, aga kui suhtlema hakkad ja esimesest võõristusest üle saate, siis osutavad jumalast normaalseteks tüüpideks. Ja no neid päris-päris normaalseid mu meelest üle 35-aastaste seas polegi (ma ise kaasa arvatud), sest kõiki on elu juba mingis suunas väänanud ja väsitanud ja kõigil mingid oma suhtlemisstrateegiad ja kaitsetaktikad välja aretatud. Neist mööda vaadates võib ikkagi vähe kummalise pealispinna alt täiesti toredaid inimesi leida.
Nii võib jutumeeste otsa sattuda, kui igaühele pealiskihist kaugemale võimaluse annad. Ise olen ka sattunud, tüüp oli ehtne jutumees. Sõnades tundis suurt huvi, tegudes oli null. Tundus, et meeldibki lihtsalt jahuda. Mõnikord on parem võtta asju, nagu need on.

Vaata Eesti filmi “Õnn tuleb magades”.

Suhtumine on väga negatiivne, stiilis olen juba kõike teinud ja näinud ja ükski asi ei kõlba mulle ja ei tunne huvi millegi vastu. Sellepärast soovitataksegi uusi hobisid proovida, et võimalusi avardada, mitte et rahvatantsust just leiadki mehe. Mehed ka tunnetavad seda suhtumist ja ei lähene. Kes ikka tahaks olla suhtes kellegagi, kes juba teab kõike.
Ei maksa asja nii must-valgeks ka teha. Ma tean küll, et paljud normaalsed inimesed välistavadki tutvumisportaalid ja eriti Tinderi. Ma saan sellest täiesti aru. Ise pikalt tinderdanud ja tundubki nii, et normaalsed inimesed sinna pigem ei tule.
Ja maailmas on niivõrd palju erinevaid teemasid, alasid, huviringe, hobisid. Siin paistavad inimesed arvavat, et ongi vaid 3 varianti hobisid, kus meestega kokku puutuda – (sega)koor, (rahva)tants, Kaitseliit. Ja täiesti reaalne, et inimest ükski neist aladest üldse ei köida. Militaarteemad, laulmine, tantsimine. Enamus mehi ka ju tantsimas, laulmas ei käi. Ka Kaitseliidus vähesed. Maailm on ikka hulga laiem. Ei ole nii, et kui tantsimas, laulmas või Kaitseliidus ei käi, siis ei olegi olemas ühtki hobi ega huviringi ,kust meestega tutvuks.

Naiivne on see, kes teeb asja vanamoodi ja ootab uut tulemust. Uus tulemus saab sündida, kui proovida läheneda uutmoodi.

Algatuseks tasuks kasutada positiivseid lauseid selle põhjal, mida sa reaalselt soovid. Kui soovid nt armast abivalmist meest, siis nii ütlegi. Piiravad uskumused jne tasub selja taha jätta, need piiravad just su reaalse elu võimalusi meest leida.
Ole avatud meelega, ole avatud rahuldustpakkuvale suhtele ja tegele meelistegevustega, küll siis sobiva olemisega mees ka su teele satub.

Ma tahtsin ka vahepeal väga kellegagi tutvuda, kuid pilti panna ka üles ei soovinud.
Minu testimisel toimisi tutvumisportaal amor.ee väga hästi ilma pildita, aga ma kohtumisteni ei jõudnud, sest ma polnud valmis veel uueks suhteks, seega lõpuni ei tea, mis mehed seal on, kuid enamikul oli endal pilt või nad saatsid selle mulle. Seal saab tutvumisperioodil tasuta suhelda ja kui enda info on põhjalik ja ok, siis on palju huvitavaid vestluskaaslasi. Seda kasutasin pikalt normide vestluste jaoks.
Aga paljud uued tutvumissaidid on lihtsalt skämmid, neid ei soovita.
Tinder- kas nt seljaga pilti sinna panna ei saaks?
Kõige mugavam oleks paluda töökaaslasel, sõbrannal leida enda turvusringkonnast vallaline mees ja teid kokku viia. Kas siis koos ühisele dringile/lõunale või lepibki kohtumise teile kokku, kõlab ju lõbusalt? Kui suhet ei tule, siis ongi suveks vähemalt tegevust 🙂
Kas Sul vallalist sõbrannat/töökaaslast ei ole? Koos vabaõhuüritustel käia oleks ka ju lõbus ja võib seal paari sõbraga kohtuda 🙂

Ma arvan, et see netist või klubist kuidagi otsitud suhe ikkagi laguneks mingil hetkel ära. Prooviks lihtsalt loota elu peale, elada tavalist elu ja vaadata, mis tuleb. Minule näiteks löövad mehed külge väga mitmes kohas niisamagi. Näiteks noogutatakse, naeratatakse. Kui tahaksin, oleksin kellegi juba ära sebinud.
Sellistes teemades on alati naised, kes räägivad, et igal pool mehed neid tahavad. Võib-olla on nad siis nii kenad ja meestele isiksusena ligitõmbavad. Või siis puutuvadki väga palju ja tihti meestega kokku. Aga paljudel naistel see nii lihtne pole. Ma arvan, et selleks ei pea üldse kole olema, et mehed igal pool ligi ei ujuks.
Ju see on mingit liiki naine, kes meestele meeldib ja samamoodi siis naine, kes meestele ei meeldi. Olgu kena, aga ikka tähelepanu ei pöörata. Või siis on üldse see pelgalt osade naiste soovkujutelm, et kõik mehed neid tahavad. Äkki on lihtsalt sõbralikult naeratavad. Teine kohe arvab, et teda ihaldatakse.
Sa ei oska lugeda?
Teemaalgataja mainis lausa 2 korda, kuidas tahab seksida, aga pole kellega. Täiesti normaalne naine, kes ei taha seksida suvalise jorsiga ja olla lihtsalt mingi madrats, vaid vajab selleks armastust, romantikat, suhet. Ühesõnaga tahab, et mees temas hooliks ja teda armastaks ja ise siis meest ka. Täiesti normaalne ju. Paljude naiste jaoks on seks ilma tunneteta eemaletõukav ja nad ei soovi sedasi. Mis ei tähenda, et seksida ei sooviks. Soovivad küll. Aga et sellega kaasneks tunded, romantika ja suhe. Mingi suvaline rõve ööklubik*pp või Iha perverdiseks ei sobi.
Miks teil siin kõik mehed on suvalised jorsid? Meeletu halvustamine ja siis loodate mida? Printsi leida, sellises vanus ja need restoranid, jõusaalid mida te siin ulmeliselt lahmite. Kui inimene on 35 aastat olnud varasemalt suhtes, on tegemist 55 või lausa 60 aastasega. Püsige ikka reaalsuses eks. Millised sellises vanuses mehed käivad jõusaalid üksikute prouadega tutvumas? Puhas null. Mis filmides või raamatutes te elate?
Romantika ja suhe ei käi kunagi kokku suhtumisega iga suvalise jorsiga ka ei taha. Milline mees siis ei ole jorss? Kõik mehed on.
Minu soovitus on, jätke mehed rahule, te ei tee mitte ühtegi meest õnnelikuks eks.

55+ mehed ei otsi eluilmas enam mingit suhet. Need keda see huvitav on naine juba olemas. Milleks mehele naine kes ei ole millegagi rahul, kohe kukub tänitama, halvustama, mehe elu korrigeerima, elad ikka valesti, seda teed valesti jne. Selles eas on isegi jalgpalli vaatamien huvitavam kui prouat restorani või teatrisse vedada, et mitte jorss olla.

Olen noorem, kui TA, aga mõte mehega tutvumisest tundub üsna kohutav. Viimati tutvusin ühe üsna ilusa ja vanuselt sobiva mehega. Sain kokku ja mees tundus tore, isegi jutt klappis. Seda hetkeni, kus see mees mind pealaest jalatallani üles-alla pilguga mõõtis ja siis teatas, et kui mul huvi on, võin talle kirjutada. Loomulikult polnud ma nii kaugele isegi mõelnud ja ütlesin ausalt, et pole valmis ka sellele tasemele minema. Läksin kohtingult minema end kirudes, et mida ma lootsin, kõik mehed on ju laias laastus samad. Ma ei võtnud siiski ühendust ja pole temast rohkem midagi kuulnud.

Ka tehtud. Käinud erinevatel üritustel, koolitustel, loengutel. Mehi on neil koolitustel ka alati olnud, aga kõik muidugi võetud või siis no üldse mitte minu maitse ja ebameeldivad.
Alati soovitatakse sellistest teemades koori, rahvatantsu. Üks siin ka kogudust. Need on ikka selline nišiteema ju. Kui paljudele päriselt meeldib rahvatants, koorilaulmine, Kaitseliit. Ja kes üldse sinna sobiks. Alati imestan nende soovituste peale. Sorry, aga koorilaul ja rahvatants üldse ei meeldi ja ei hakka ju ometi harrastama hobi, mis üldse huvi ei paku või lausa ei meeldi, lihtsalt selleks, et äkki seal tutvub mõne mehega. Kogudus veel kõige hullem. Enamus inimesi pole usklikudki.
Pmst ongi vanemas eas nii, et kui pole suurt tutvusringkonda, siis on ikka üsna kööga. Väga ebatõenäoline meest leida. Ümberringi on ainult naised ja hõivatud mehed. Ja üritustel, linna peal keegi naljalt ligi ei astu. Siis jääbki vaid õnnelik juhus. Et kuskil üritusel kuidagi tekib kontakt sümpaatse mehega või mingil koolitusel/matkal/huviringis juhtub olema see 1 sümpaatne mees. Minul sellist juhust pole veel olnud. Nii uskumatu kui see ka poleks, siis ei ole trajektoorile mitte ainsat sümpaatset meest sattunud. Ainult Tinderis siis mõni üksik.
See ei sobi, too ei sobi, midagi ei meeldi, kõik on nõme ja igav.
Paras vingats oled ja siis imestad, et meest pole – ei saagi olema kui sa oma suhtmist ei muuda.

See on mugavustsoon. Sellest tuleb väljuda.

Sa väidad, et tahad seksida ja lähedust, aga samas seksimisele ja üldse meestele tutvumisele on ikka jube palju tingimusi ja välistusi – ei kõlba Tinderi mehed, ei kõlba peolt leitud mehed jne. Anna inimestele vähemalt võimalus – kui ei teki klappi ja keemiat, siis lähed lihtsalt koju ära, ei pea seksima kellegagi. Tutvuda võid sellegipoolest.
Natukene valesti said mu jutust aru. Mulle kõlbaksid küll Tinderi mehed. Lihtsalt, ma ise pelgan sinna kontot teha. Ehk siis tutvumiskuulutus iseenesest sobiks, kui teaksin, et eksmehe vallalised sõbrad seal ees poleks. Ja ma tean, et nad seal on.
Ja seda ma ju ka ei ole öelnud, et mulle ei kõlba peolt leitud mehed. Lihtsalt ei ole sattunud enam sellistele pidudele.
Sinu sõbranna moodi tõrges ma ka ei ole. Kindlasti annaks võimaluse, kui keegi vähegi normaalne mees kõnetaks.

Kuidas mu suhtumine on negatiivne? See, et ma pelgan Tinderisse kontot teha?

Soovitaks mõnd huviringi, kus on ka mehed või siis ööklubi.
Laskuge maa peale – teemaalgataja on 50+ klubis käivad kohe-kohe tema lapselaps ed, keda ta sealt küll vaatama peaks?
Hobi, raamatukogu… Taga targemaks.
Otse loomulikult tuleb kohtinguäppi katsetada. Kui sa eksi sõprasid ise ei “laigi”, siis sa nende otsa ka ei satu. Näevad lihtsalt ja kogu lugu. Kui nad ise sealt midagi otsivad, siis kuidas sinul saab rohkem häbi olla?
Ja kui mõtled, et kohtinguäpis on kõik Antonio Panderased ja sina üksi tavaline inimene, siis sa eksid. Sinu eas mehed on min. samasugustes kompleksides, kui mitte suuremates arvestades, mida naised meestelt ootavad.
Võid ka endast veidi varjatud foto panna (selja tagant, küljelt, nägu otseselt näitamata… ) kui ilusasti kirjutad võid nädala pärast juba kohtingul või kellegi voodis olla.
Head pealehakkamist!
Põdemiseks on põhjust ainult siis kui veel abielus oled.

Miks teil siin kõik mehed on suvalised jorsid? Meeletu halvustamine ja siis loodate mida? Printsi leida, sellises vanus ja need restoranid, jõusaalid mida te siin ulmeliselt lahmite. Kui inimene on 35 aastat olnud varasemalt suhtes, on tegemist 55 või lausa 60 aastasega. Püsige ikka reaalsuses eks. Millised sellises vanuses mehed käivad jõusaalid üksikute prouadega tutvumas? Puhas null. Mis filmides või raamatutes te elate? Romantika ja suhe ei käi kunagi kokku suhtumisega iga suvalise jorsiga ka ei taha. Milline mees siis ei ole jorss? Kõik mehed on. Minu soovitus on, jätke mehed rahule, te ei tee mitte ühtegi meest õnnelikuks eks.
51 olen. Ehk siis enda arvates veel mitte memme ja taadi eas.

55+ mehed ei otsi eluilmas enam mingit suhet. Need keda see huvitav on naine juba olemas. Milleks mehele naine kes ei ole millegagi rahul, kohe kukub tänitama, halvustama, mehe elu korrigeerima, elad ikka valesti, seda teed valesti jne. Selles eas on isegi jalgpalli vaatamien huvitavam kui prouat restorani või teatrisse vedada, et mitte jorss olla.
Ei saa aru, kuidas teemasse puutub naiste tänitamine, halvustamine ja mehe elu korrigeerimine?
Paluti sul ju siit teemast lahkuda. Mine krigise oma tehtud teemas (Milleks mehele naine?) edasi ja ära piina end siin.

See ei sobi, too ei sobi, midagi ei meeldi, kõik on nõme ja igav. Paras vingats oled ja siis imestad, et meest pole – ei saagi olema kui sa oma suhtmist ei muuda.
Vabandust, nüüd ma küll ei saa aru. Mina olen teemaalgataja, aga see kommentaar, mida praegu tsiteerid, ei ole minu kirjutatud.
Ma ei saa aru, miks sa mind vingatsiks pead?

51-aastane naine saab vabalt 5-10 aastat nooremaid mehi, endaealistest ja vanematest rääkimata. Äpist saab.

Esileht › Pereelu ja suhted › Kui tahaks nii väga…