Ma arvan, et see netist või klubist kuidagi otsitud suhe ikkagi laguneks mingil hetkel ära. Prooviks lihtsalt loota elu peale, elada tavalist elu ja vaadata, mis tuleb. Minule näiteks löövad mehed külge väga mitmes kohas niisamagi. Näiteks noogutatakse, naeratatakse. Kui tahaksin, oleksin kellegi juba ära sebinud.
Sellistes teemades on alati naised, kes räägivad, et igal pool mehed neid tahavad. Võib-olla on nad siis nii kenad ja meestele isiksusena ligitõmbavad. Või siis puutuvadki väga palju ja tihti meestega kokku. Aga paljudel naistel see nii lihtne pole. Ma arvan, et selleks ei pea üldse kole olema, et mehed igal pool ligi ei ujuks.
Ju see on mingit liiki naine, kes meestele meeldib ja samamoodi siis naine, kes meestele ei meeldi. Olgu kena, aga ikka tähelepanu ei pöörata. Või siis on üldse see pelgalt osade naiste soovkujutelm, et kõik mehed neid tahavad. Äkki on lihtsalt sõbralikult naeratavad. Teine kohe arvab, et teda ihaldatakse.
Mina olen selline, et kui ennast ülesse löön ja klubisse lähen siis pole mitte kunagi meeste tähelepanust puudust, tehakse jooke välja ja küsitakse nr, tahetakse edasi suhelda jne…Aga ma arvan, et see on tingitud sellest, et kaine peaga olen ma väga tagasihoidlik… Kuid juues muutun väga enesekindlaks, suhtlen kõigiga vabalt, vaatan silma, naeratan, tantsin kelmikalt. Nii ja kui ma nüüd kaine peaga klubisse läheks, siis istuks kuskilt vaikselt, tantsida ei julgeks jne- olen kindel, et mul sellist lööki ei oleks. Ehk ma arvan, et enesekindel, lõbus, sõbralik naine meelitab mehi ligi. Kahju, et selline ainult alkoholi tarbides olen.
Mina olen selline, kes käis 20-35 aastaselt klubides väga palju, aga lahku läksin hiljem ja vot enam klubidesse ei taha minna, kõht on niii täis (ka ei saa sseal rääkida, mu muusikamaitse arenes edasi ja mul pole seal enam mitte midagi teha).
Ka arvan ma, et suur osa mehi seal on minust nooremad, lihtsalt ma pole mujal kuulnud, et 45-60 aastased mehed seal väga aktiivselt käiksid.
Isegi, kui killerkontsad leian ja end 25 vääriliselt üles löön, kohale lähen ja kui ka mõne noormehe tähelepanu, komplimente ja ettepanekuid saaksin, pole mul sellest vähematki kasu, kuna eelistan omaealisi.
Need klubijutud siin ajavad mind naerma, sest sihtgrupp ei käi seal (ei minu ega TA soovitud vanuses mehed).