Esileht Beebi ja mitmikud kui tihti teie 6-7-kuused kakavad (rp+lisatoidu peal)

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: kui tihti teie 6-7-kuused kakavad (rp+lisatoidu peal)

Postitas:
Kägu

minu laps hakkas lisatoitu saades kakama igal 5-ndal päeval. ja väga suure punnitamisega, kuigi kaka pigem vedelam. ka gaasid on kimbutama hakanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
kairi30

RE: kui tihti teie 6-7-kuused kakavad (rp+lisatoidu peal)

Mul laps 7-kuune ja kakab 1-2 korda päevas. Lisaga alustasime 4 kuul, rp söömisel kakas kuni 5 korda päevas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu 6,5-kuune laps kakab 3-5 korda päevas. Saab rp + hommikul putru ja lõuna ajal juurviljapüreed. Lisatoitu hakkas saama 5,5-kuuselt, enne seda kakas üsna sageli – 5-8 korda ööpäevas. Kui sai ainult rp, siis oli kaka vedalapoolsem, nüüd on natuke juba junnilaadne.

Gaasivalud on ka minu lapsel tagasi, eriti öösiti punnitab nutuga ja siis lõpuks tuleb puuks. Liha olen praegu püreedest välja jätnud, sest see põhjustas päris suuri gaasivaevusi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu väiksem laps on lisatoitu saanud umbes 2 nädalat. Harjutame vähehaaval ja üks uus toiduaine korraga. Siiani pole kõhuprobleeme olnud, kuigi kakab pisut harvem kui enne (aga vähemalt korra päevas ikka). Vanema lapsega polnud ka probleeme.
Jäta mõneks ajaks gaase tekitav toiduaine ära ja lisa juurviljadele natuke õli.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selles vanuses, kui alustasime lisaga, siis läks lapsel kõht kohe väga kinni ja on seda siiani, nüüd kus laps 10-kuune. Kakab üle päeva umbes ja väikeste pabulate kaupa.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Peagi 7-kuune kakab keskmiselt 1 kord päevas. Vahel jääb mõni päev vahele, aga siis võib järgmine päev 2x teha.
Hakkas lisa saama veidi enne 6-kuuseks saamist ja alguses oli 2-3 nädalat ka selline veidi rahutum, olid gaasid ja ainult rp saades oli harjunud kakama nii 1 kord nädalas, see muutus jne. Nüüd kõik ok ja ei saa midagi enam kurta.

0
0
Please wait...

Postitas:
Testtest123

Miks Sa küsimuse niimoodi püstitad?
Sinu lapsel on suur probleem- ta saab talle sobimatut lisatoitu või on kogused liiga suured.
Ei ole normaalne, et lapsel on kõht kinni.

0
0
Please wait...

Postitas:
perekagu

Laps saab nädala pärast 8-kuuseks. Olen tema kakamise pärast ka just mures. Saab rp ja siis natuke lisa. Lõuna ajal juurvilja – brokkoli, suvikõrvits, lillkapsas ja õhtupoole olen andnud kas mingit puuviljapüreed või natuke putru. Alustasime lisatoiduga u.6-kuuselt. Kartul tekitas kohe vaevusi, selle jätsin ära. Aga tundub, et ka pirnipüree ja pudrud ei sobi. Ja ta sööb lisatoitu tõesti hästi vähe (juurvilja nii u.2 spl), pirni ja putrusid veel vähem.
Aga kakab nii 4-5 päeva järel ja suure punnimisega; kaka selline nagu plastiliin. Puuksutab küll. No nii kahju on lapsest. Ennem kakas 1 kord päevas.
Eile ei andnud üldse lisa ja täna siis nats juurvilja ja keetsin mustikapüreed – seda esimest korda ja u.2tl. Loodan, et see mõjub lahtistavalt. Olen temaga võimelnud nagu Nescafe siin on soovitanud ja siis kakab, aga hädas oleme ikka. Ei teagi, kuidas oleks õige toimida! Järgmine nädal arstile, eks siis küsin.

0
0
Please wait...

Postitas:
kerli626

Kusjuures meil on kuude kaupa kõht kinni. Ei ole aidanud ussi ega püssirohi. Olen kõik kinnistavad toidud ära jätnud, ise teen püreed. Kogused pole väga suured, juua saab piisavalt, rinda saab ka. Arst lõpuks soovitas Duphalaci kuuri teha, sest meil tõesti oli asi hull. Kakas ka sellist plastiliini, vähe korraga ja harva. Eile andsin Duphalaci ja kakas kohe 4x päevas ja kogused olid muljetavaldavad. Viimase korraga oli juba ilus pehme kaka. Mitte et ma nüüd soovitaks kõigil rohu järele haarata, aga kui ikka asi väga hull, siis saab sellega soole puhtaks vahepeal. Arsti sõnul on see ohutu rohi.
Laps 10-kuune ja lisaga alustasime 6-kuuselt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil oli ka alguses selline probleem, et laps ei kakanud. Nüüd on vastupidine, kakab nii 4-5 korda päevas, kaka on suht vedel. Sööb samu toite kui siis kui kakamisega probleeme oli (5-6 päeva ei kakanud ja siis kakas tihket massi). Loodan, et see tihe kakamine tuleb hammastest. Midagi muuta nagu ei oska. Nüüd lugesin alles, et gluteeni talumatuse üks näitudest on päevas mitu korda kakamine ja tekkis hirm. Laps on nüüd 8,5 kuune ja olen talle natuke kaerahelvestest putru andnud. Ei tea, kas tuleks selle kakamissageduse pärast arstile näitama minna?

0
0
Please wait...

Postitas:
krisra

Minu noorimal käib kõht läbi 3-4 päeva tagant, sedasi juba 2.elukuust peale. Lisaga oleme kaks nädalat tutvunud (kõrvits ja lillkapsas). Kaka on normaalse paksusega nagu ennemgi.
Kahel vanemal lapsel on samamoodi olnud. Esimesega sai igasugu uuringutel käidud, nii beebi-eas kui ka hiljem lasteaia ealisena. Arstide uuringute tulemus: laps sööb enam-vähem nii palju kui suudab ära kulutada. Teise lapse sündides oli meil juba praegune perearst, kes leidis et inimesed on ju erinevad. Ta muutus murelikuks hoopis siis kui teine laps nelja kuuselt hakkas äkki väga tihti kakama – arvas et laps on mingi toidu suhtes allergiline. Jätsin enda menüüst paariks kuuks piimatooted ära ja kõht sai korda, st ei kakanud enam nii tihti ja magas ka paremini.

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Beebi ja mitmikud kui tihti teie 6-7-kuused kakavad (rp+lisatoidu peal)

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.